Είστε εδώ

New Models

Νέα BMW X5: Προ των πυλών!

του Γιάννη Κανουπάκη

Τι μπορεί να δει κάποιος που κινείται από το κέντρο του Μονάχου προς το αεροδρόμιο;

Μεταξύ άλλων, μια «καμουφλαρισμένη» BMW X5! Ναι, οι Βαυαροί κάνουν τεστ στη νέα γενιά που βρίσκεται προ των πυλών.

Το θηριώδες SUV τους είναι σχεδόν έτοιμο και μελετώνται ενδελεχώς όλα τα συστήματά του, καθώς θα είναι φορτωμένο με ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η τεχνολογία σήμερα, σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία.

 Το 2018 αποκαλείται, ήδη, «Χρονιά του Χ» από τους επιτελείς της εταιρίας. ‘Ηδη, μετά την τοποθέτηση στις αγορές του νέου Χ3 στα τέλη του 2017, λανσαρίστηκε, τον πρώτο μήνα της άνοιξης, το Χ2 και αναμένεται, από κοντά, η νέα γενιά Χ4.

«Βγάζουμε στην παραγωγή εντελώς νέα μοντέλα, εισάγοντας μια νέα σχεδιαστική γλώσσα στο σύνολο των προϊόντων μας. Αυτή είναι η συνταγή μας για να επιβεβαιώσουμε ότι η μάρκα BMW ανακτά την pole position στην premium κατηγορία έως το 2020», τονίζει ο Πρόεδρος του Γκρουπ, Χάραλντ Κρούγκερ.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Από το 2021 οι δοκιμές πρόσκρουσης στη Formula 1 θα γίνουν πιο αυστηρές, οπότε οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν πιο ανθεκτικά τα μονοθέσιά τους, λύση που συνεπάγεται την αύξηση του βάρους, αφού θα πρέπει να υπάρχει περισσότερη μάζα.

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο 3ήμερο των επίσημων δοκιμών για όλες τις ομάδες της Formula 1 με το ραντεβού να ανανεώνεται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στην Αυστραλία 15 Μαρτίου.

Μία από τις πρώτες και πιο σημαντικές γνώσεις που παίρνει οποιοσδήποτε αποκτά δίπλωμα οδήγησης, είναι ότι οχήματα υπηρεσιών βοήθειας όπως ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, περιπολικά, κ.λπ. έχουν απόλυτη προτεραιότητα όταν σπεύδουν σε κάποια έκτακτη κατάσταση.

Μπορεί το φετινό Σαλόνι της Γενεύης να ακυρώθηκε τελικά λόγω του κορωνoϊού, ωστόσο η πρεμιέρα της Porsche 911 Turbo θα πραγματοποιηθεί.

Παρά το γεγονός ότι το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης ακυρώθηκε, είναι πολλές οι εταιρείες που θα προχωρήσουν κανονικά με τις αποκαλύψεις των μοντέλων που ήταν προγραμματισμένες για τις 2 και 3 Μαρτίου, μεταξύ των οποίων και η Alfa Romeo.

Κάνοντας τον ταχύτερο γύρο της ημέρας έκλεισε η Mercedes τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που έγιναν στην πίστα της Βαρκελώνης, με τον Μπότας να είναι εκείνος που κινήθηκε πιο γρήγορα από όλους την έκτη μέρα κάνοντας 1:16.196.

Οι Αλ Ατίγια-Μπομέλ οδηγώντας το Toyota Hilux και γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο στις 4 από τις 5 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 1.445 χλμ.

Η ομάδα του motori.gr και motori mag δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της οδικής ασφάλειας.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα μόνιμη στήλη, η οποία θα έχει τον τίτλο «οδηγώντας με ασφάλεια» και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

Έχουμε πλέον εμπεδώσει ότι το Seat Ibiza είναι μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία του.

Ο Ρικιάρντο έφερε τη Renault στην πρώτη θέση της κατάταξης, στο πρωινό σκέλος της έκτης μέρας των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, με τον χρόνο του να είναι ο δεύτερος ταχύτερος όλων των ημερών, μέχρι εκείνη τη στιγμή.