Είστε εδώ

New Models

Lexus LF-1 Limitless: Πρόγευση από το νέο crossover

του Γιώργου Ψαρρά

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε την αριστερή πίσω γωνία του νέου Lexus LF-1 Limitless, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ. 

Αυτό που μπορούμε να παρατηρήσουμε στη σκοτεινή φωτογραφία είναι το πίσω ενιαίο Led φωτιστικό σώμα και το φωτισμό που υπάρχει στη διακεκομμένη αεροτομή οροφής. Το γεγονός ότι το σήμα της Lexus έχει μπλε φωτισμό υποδεικνύει ότι το LF-1 Limitless μπορεί να είναι υβριδικό.

Παράλληλα στο εσωτερικό του διακρίνεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη. Σύμφωνα με την ιαπωνική premium θυγατρική εταιρία της Toyota το νέο LF-1 Limitless δημιουργήθηκε στο Σχεδιαστικό Κέντρο CALTY στην Καλιφόρνια.

H Lexus αναφέρει ότι το νέο LF-1 Limitless επαναπροσδιορίζει τα όρια της πολυτέλειας και ότι αντικατοπτρίζει το επόμενο είδος στα πολυτελή crossover.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Polo R5

Με τον Ερίκ Καμιλί πίσω από το τιμόνι συνεχίστηκαν οι δοκιμές του Volkswagen Polo R5 επι Ισπανικού εδάφους στην περιοχή της Καταλονίας. Μάλιστα για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν τα ασφάλτινα ελαστικά P Zero της Pirelli και όπως έδειξαν οι τηλεμετρίες το κράτημα ικανοποίησε την ομάδα. Το αυτοκίνητο

P.I.C.K. Πάτρας

Στην γιορτή του καρτ, στο Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας, πιο γνωστό ως P.I.C.K., οι οδηγοί που συμμετέχουν στο θεσμό ΙΑΜΕ θα δώσουν το παρών. 

Kirkos lubricants & batteries house

Οι Δημήτρης και Μίλτος Κύρκος στην οδό Λένορμαν 184, στον Κολωνό, δημιούργησαν το Kirkos lubricants & batteries house.

EuroNCAP

H τεχνολογική υπεροχή του νέου Ford Focus αναδεικνύεται και στον τομέα της ασφάλειας, καθώς ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός EuroNCAP το βαθμολόγησε με πέντε αστέρια.

ERC-Ράλι Ρώμης

Μερικές 10ετίες πριν τα Fiat 124 Abarth ήταν αυτά που έδιναν το τόνο σε κάθε μορφής αγώνων.

Ferrari Dino

Μπορεί να μην ήταν η πιο ισχυρή Ferrari που κατασκευάστηκε επί εποχής Έντσο Φεραρι, αλλά ήταν ίσως το πιο αγαπημένο μοντέλο του ιδρυτή της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

EuroNCAP

Τη συνωνυμία της με τη λέξη ασφάλεια επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά η Volvo καθώς το νέο XC40, απέσπασε την ύψιστη διάκριση των πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό EuroNCAP.

Lamborghini Aventador και Huracan

Δε σταματά να μετρά επιτεύγματα στον τομέα της παραγωγής η Lamborghini.

Η ιταλική εταιρία των supercars λοιπόν ανακοίνωσε ότι η παραγωγή των Aventador και Huracan έφτασαν σε υψηλούς, για τα δεδομένα της Lamborghini πάντα, αριθμούς.

Toyota Supra

Όλα τα κεφάλαια από την ιστορία της Toyota Supra ενώθηκαν για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη.

Bentley

Ένα νέο διακοσμητικό υλικό δημιούργησε για τα μοντέλα της Bentley το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner.