Είστε εδώ

New Models

Ford: Πρώτες εικόνες του νέου Focus ST

του Σωτήριου Χάλλα

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μοντέλα αυτή τη στιγμή είναι η ST έκδοση του νέου Focus το οποίο θα το δούμε επίσημα το 2019 ωστόσο κάποιες πρώτες φωτογραφίες του διέρρευσαν σε ένα forum.

Το νέο Focus ST δείχνει πιο “άγριο” από τον προκάτοχό του χάρη σε αλλαγές που έχουν γίνει στην εξωτερική εμφάνιση. Σε αυτές περιλαμβάνεται η κυψελοειδής γρίλια και οι νέοι προφυλακτήρες του εμπρός μέρους καθώς και το μεγαλύτερο splitter. Στο πίσω μέρος βλέπουμε μαύρα στοιχεία στον πίσω προφυλακτήρα και δύο εξατμίσεις. Οι αλλαγές συμπληρώνονται με την τοποθέτηση πλαϊνών ποδιών και την τοποθέτηση ζαντών ελαφρού κράματος πίσω από τις οποίες βλέπουμε φρένα υψηλών επιδόσεων σε κόκκινο χρώμα.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις που κυκλοφορούν είναι πιο περιορισμένης έκτασης και εντοπίζονται στα καθίσματα της Recaro που φέρουν το λογότυπο ST, τα πλαστικά με απομίμηση ανθρακονήματος, τις μεταλλικές επενδύσεις και το δερμάτινο τιμόνι με τις λευκές ραφές.

Όσον αφορά τον κινητήρα του νέου Focus ST αναμένεται να έχει το 2.3 λίτρων EcoBoost που συναντάμε και στην πιο μικρή από τις εκδόσεις του Mustang ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποδίδει 290 ίππους και 440 Nm ροπής.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία επίσημης παρουσίασης.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo

Κατά τη διάρκεια των τριημέρων της Formula 1 βλέπουμε τα μονοθέσια να τρέχουν από τις διάφορες κάμερες που είναι τοποθετημένες στην πίστα ενώ υπάρχουν και οι onboard λήψεις που μας μεταφέρουν πιο κοντά στη δράση.

Skoda

Τα οχήματα της Skoda δεν εξυπηρετούσαν μόνο τη μεταφορά επιβατών, αλλά και ασθενών, καθώς πολλά χρόνια πριν η τσέχικη εταιρεία κατασκεύαζε και ασθενοφόρα.

Ηνωμένες Πολιτείες

Μπορεί στη χώρα μας ο καιρός να έχει γίνει ανοιξιάτικος όμως στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών ακόμα και την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν έντονες χιονοπτώσεις οι οποίες είχαν επιπτώσεις και στις μετακινήσεις.

Lotus

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Lotus ετοιμάζει ένα νέο hypercar σε συνεργασία με τη Williams και συγκεκριμένα το τμήμα προηγμένης μηχανικής των Βρετανών (Advanced Engineering).

Bugatti

Τίτλοι τέλους με χαμόγελα και ικανοποίηση πέφτουν στη συνεργασία της Bugatti με την πολυτελή ελβετική εταιρεία κατασκευής ρολογιών Parmigiani Fleurier.

Fiat

Η Fiat μέχρι τώρα είχε μείνει πίσω στην κούρσα προς τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα αφού είχε δημιουργήσει μόνο μία ηλεκτρική έκδοση του 500 η οποία με τη χαμηλή της αυτονομία δεν έβαλε ποτέ δύσκολα στον ανταγωνισμό.

Bentley

Κυριολεκτικά βουτιά στην ιστορία των χωρών του Αραβικού Κόλπου έκανε το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της Bentley.

Porsche

Σίγουρα η οδήγηση μιας Porsche είναι μοναδική εμπειρία, ωστόσο η γερμανική εταιρεία των supercars επιθυμεί και η απόκτηση τους να γίνεται με ξεχωριστό τρόπο.

Pirelli

Στην ειδική εκδήλωση της BMW στη χώρα μας με την ονομασία “X Passion” όπου η γερμανική εταιρία είχε παρατάξει όλη τη σειρά των SUV, X1,X2,X3,X4,X5, τα ελαστικά όλων των αυτοκινήτων ήταν Pirelli. 

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Στο πλαίσιο του 19ου συνεδρίου μάρκετινγκ αεροδρομίου Αθηνών, το ΔΑΑ επιβράβευσε τις αεροπορικές εταιρείες που κατέγραψαν την πιο επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, σημειώνοντας αυξημένα ποσοστά επιβατικής κίνησης στα τακτικά δρομολόγιά τους από και προς την Α