Είστε εδώ

New Models

BMW: Η νέα Σειρά 1 (σχεδόν) αποκαλύπτεται (video)

του Σωτήριου Χάλλα

Η BMW έχει κανονίσει για τις 27 Μαΐου την παρουσίαση της νέας γενιάς της Σειράς 1 η οποία θα φέρει πολλές αλλαγές στο γερμανικό μικρομεσαίο, η σημαντικότερη από τις οποίες είναι ότι πλέον η κίνηση δε θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα αλλά στον μπροστινό.

Προς το παρόν η γερμανική μάρκα έχει επιλέξει να επιτρέψει σε ορισμένους ανθρώπους να δουν το νέο μοντέλο αλλά δεν υπήρξαν διαρροές προς τον τύπο από αυτό το γεγονός  ωστόσο, οι Βαυαροί μας αποζημιώνουν επιτρέποντας να γυριστεί το παρακάτω βίντεο.

Μέσω αυτού αποκτούμε μία αρκετά σαφή εικόνα σχετικά με την εικόνα που θα έχει το νέο μοντέλο, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όσο και στην εσωτερική. Πέρα από τις διαφορές στην εμφάνιση, θα υπάρχει και μία πολύ βελτίωση στον διαθέσιμο χώρο, ιδιαίτερα για τους πίσω, αφού με τη μετάβαση σε προσθιοκίνητη πλατφόρμα, απελευθερώθηκε πολύς χώρος.

Η νέα Σειρά 1 δε θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με την τρέχουσα καθώς οι προφυλακτήρες είναι νέοι καθώς και η γρίλια μπροστά ενώ το ίδιο συμβαίνει με το καπό και τις πλαϊνές γραμμές.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο βλέπουμε το σχήμα που θα έχουν τα φωτιστικά σώματα καθώς η φωτεινή “υπογραφή” που θα αφήνουν.

Μπορεί η παρουσίαση της νέας Σειρά 1 να γίνει στις 27 Μαΐου όμως το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τη δει από κοντά στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο όπου θα κάνει το ντεμπούτο της.

Σχετικά άρθρα

Κίνα

Από όσα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν πουληθεί διαχρονικά σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου τα μισά βρίσκονται στην Κίνα, κάτι που οφείλεται στις πολιτικές του κράτους οι οποίες ωθούν ξεκάθαρα τους πολίτες προς την κατεύθυνση ενός μοντέλου με μπαταρία.

Nέο Ford Puma

Πλέον μας χωρίζουν μόλις 48 ώρες από την αποκάλυψη του νέου Ford Puma, καθώς αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου.

Pebble Beach

Το 1975 ο Νίκι Λάουντα κατέκτησε το πρώτο από τα τρία πρωταθλήματα της καριέρας του, όντας στην πέμπτη του χρονιά στη Formula 1 και δεύτερη στη Ferrari και τώρα ένα από τα μονοθέσια που χρησιμοποίησε, βγαίνει σε δημοπρασία.

Mercedes Sprinter

Οι εποχές που τα επαγγελματικά βαν ήταν φτωχά σε επίπεδο συστημάτων ασφαλείας ανήκουν στο παρελθόν, ενώ φωτεινό παράδειγμα αποτελεί το Sprinter, το οποίο είναι αρκετά πλούσιο και σε αυτόν τον τομέα.

VW T-Roc

Τον Φεβρουάριο του 2018 η Volkswagen ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δημιουργήσει το πρώτο crossover με ανοιχτή οροφή στην ιστορία της κατηγορίας, για το οποίο θα χρησιμοποιούσε ως βάση το T-Roc και τώρα έχουμε πλάνα από τις πρώτες δοκιμές αυτού του μοντέλου, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε μορφή πρωτό

Bugatti

Σε ένα πανέμορφο μέρος εμφανίστηκαν οι Bugatti Divo και Chiron Sport “110 ans Bugatti” με το σκηνικό που στήθηκε να είναι ιδανικό για καρτ-ποστάλ.

Γκραν Πρι Γαλλίας

Ο όγδοος αγώνας της χρονιάς που έγινε στη Γαλλία, τη χώρα που διοργανώθηκε Γκραν Πρι για πρώτη φορά, έγινε στην πίστα Paul Ricard, κοντά στη Μασσαλία, δεν έκρυβε εκπλήξεις σε κανένα σημείο του.

Γκραν Πρι Γαλλίας

Σε μια από τις πιο τεχνικές πίστες του πρωταθλήματος, στο Πολ Ρικάρ της Γαλλίας, διαξάγεται ο 8ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος, με τα δύο Mercedes με Χάμιλτον (τριτη φετινή pole position για τον Βρετανό)  και Μπότας να εκκινούν από την πρώτη γραμμή της εκκίνησης, με τον Λεκλερ με τη Ferrari

Γκραν Πρι Γαλλίας

Το Γαλλικό Γκραν Πρι είναι κάτι το ξεχωριστό για τη Renault. Όχι τόσο γιατί η Renault είναι γαλλική εταιρία και ο αγώνας διεξάγεται επι γαλλικού εδάφους.

Γκραν Πρι Γαλλίας - Κατατακτήριες

Μετά τον Καναδά η Formula 1 επιστρέφει στην Ευρώπη για τον όγδοο αγώνα της χρονιάς με το Γκραν Πρι της Γαλλίας στην πίστα Paul Ricard.