Είστε εδώ

Motorshow

Volkswagen: Δείτε ψηφιακά το περίπτερο της Γενεύης

του Σωτήριου Χάλλα

Το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2020 δεν έμελλε να γίνει, καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού ανάγκασε τους διοργανωτές να το ακυρώσουν, όμως η Volkswagen δε θέλησε να πάει χαμένη η δουλειά που είχε κάνει για το στήσιμο του περιπτέρου της.

Θέλοντας, λοιπόν, να μοιραστεί με το κοινό πώς θα ήταν ο χώρος όπου θα παρουσίαζε τα μοντέλα της, δημιούργησε μια εικονική εκδοχή του.

Η ονομασία είναι Virtual Motor Show και μέσω αυτού, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί από τον υπολογιστή του ανάμεσα σε όλα τα αυτοκίνητα που ήταν προγραμματισμένο να φέρουν οι Γερμανοί στην ελβετική πόλη.

Η πλοήγηση είναι 360 μοιρών, οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αυτοκίνητα από κάθε πλευρά, να περιεργαστούν τις λεπτομέρειές τους και γενικά να νιώσουν σα να είναι εκεί. Μάλιστα, μπορούν να αλλάξουν το χρώμα του αυτοκινήτου και το σχέδιο της ζάντας, ώστε να αποκτήσουν πιο σφαιρική άποψη.

Η Volkswagen δήλωσε περήφανη για την υλοποίηση αυτής της ιδέας, μέσω της οποίας μπορεί να επικοινωνήσει σε περισσότερο κόσμο τις παρουσιάσεις της. Μάλιστα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δούμε την εν λόγω υλοποίηση ξανά στο μέλλον, παράλληλα με τη φυσική παρουσία της εταιρείας στις εκθέσεις.

Προκειμένου να προσδώσει ακόμα ένα στοιχείο αληθοφάνειας, το Virtual Motor Show θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 17 Απριλίου.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το Virtual Motor Show πατώντας εδώ.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Μετά τη γνωστοποίηση ότι η Williams ξεκίνησε διαδικασίες για να πωληθεί μέσα στους επόμενους μήνες, ο Ραλφ Σουμάχερ δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του τόσο ο Φρανκ Γουίλιαμς, ιδρυτής της ομάδας, όσο και η κόρη του, Κλερ Γουίλιαμς, πρέπει να φύγουν από τη διοίκηση της.

Με νέα αεροπορική οδηγία που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης της πανδημίας, ανακοινώνεται η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από την Ελλάδα προς το Κατάρ και αντίστροφα.

Με μία teaser εικόνα η Opel μας δίνει την πρώτη γεύση από το εσωτερικό της δεύτερης γενιάς του Mokka, το οποίο βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της εξέλιξής του, καθώς στο τέλος του 2020 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή του.

Και εκεί που αναμέναμε το πράσινο φως για την επανεκκίνηση του WRC στο ράλι Φινλανδίας, 6-9 Αυγούστου, η επίσημη ανακοίνωσε ήρθε και δεν αναφέρει τίποτα άλλο πέρα από τη μη διεξαγωγή του.

Και η συνέχεια;

Κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη σήμερα αποτελεί η ανανέωση που υπέστη ένας σημαντικός της κάτοικος, το Kia Picanto.

Ο Ιούνιος του 2020 έχει ξεχωριστή σημασία για την Porsche, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση ακριβώς 50 χρόνων από την πρώτη φορά που η γερμανική εταιρεία κατέκτησε τη νίκη στον σημαντικότερο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τις 24 Ώρες του Λε Μαν.

Το πιο φιλικό μέσον μεταφοράς, που συνδυάζει και άθληση, γιορτάζει.

Ο λόγος για το ποδήλατο.

Μάλιστα το ποδήλατο το γιορτάζουν και οι Δήμοι της χώρας έχοντας δημιουργήσει και ποδηλατικές λωρίδες που ισχύουν έως τις 21:00.

To πρώτο SUV στην ιστορία της Rolls-Royce, η Cullinan είχε την τύχη να «ποζάρει» για το διάσημο φωτογράφο και εξερευνητή Κόρυ Ρίτσαρντς.

Γνωρίζατε ότι στο Skoda Scala τα πλαστικά του τμήματα ζυγίζουν συνολικά 220 κιλά, εκ των οποίων τα 14 κιλά προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά;

Η Συμμαχία Renault - Nissan και η Daimler, ξεκίνησαν το 2010 μία συνεργασία, με αρχικό σκοπό την ανάπτυξη νέας πλατφόρμας, την οποία για λογαριασμό των δύο πλευρών θα χρησιμοποιούσαν τα Renault Twingo και Smart ForFour.