Είστε εδώ

MotoGP

Ντοβιτσιόζο - Λορένθο: "Είναι σχεδόν αδύνατο να πιάσουμε τον Μάρκεθ"

του Σωτήριου Χάλλα

Μπορεί η Ducati να έκανε το 1-2 στο Γκραν Πρι της Τσεχίας όμως οι αναβάτες της ομάδας πιστεύουν ότι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παραμένει ο Μαρκ Μαρκέθ.

Συγκεκριμένα, ο νικητής του αγώνα που έγινε στο Brno, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, απέχει από τον Μαρκέθ 68 βαθμούς ενώ ο Χόρχε Λορένθο έχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά που φτάνει τους 76 βαθμούς.

Οι δύο αναβάτες όταν ερωτήθηκαν σχετικά με τις πιθανότητες αυτή η απόδοση της ιταλικής μοτοσυκλέτας να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ώστε να τους δώσει τη δυνατότητα να απειλήσουν τον Ισπανό αναβάτη της Honda είπαν ότι το θεωρούν σχεδόν αδύνατο καθώς θα έπρεπε να υπάρξει μια σχεδόν αδύνατη βελτίωση της τάξης των 2 με 3 δεκάτων ήδη από τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος που είναι στην Αυστρία, στην πίστα Red Bull Ring.

Αυτή η άποψη δε βασίζεται στο γεγονός, όπως είπαν, ότι η Ducati δε θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο αλλά στο ότι αυτή τη στιγμή η ισχύς των κινητήρων είναι πάνω – κάτω στα ίδια επίπεδα οπότε είναι δύσκολο να βρει κάποια ομάδα επιπλέον 2 με 3 δέκατα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Οι δύο αναβάτες κλείσανε λέγοντας ότι το MotoGP είναι ανατρεπτικό πρωτάθλημα και μπορούν να συμβούν τα πάντα όμως οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές.

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Ιαπωνίας - Κατατακτήριες

Με το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας στην πίστα του Motegi συνεχίζεται το πρωτάθλημα του MotoGP για το 2018.

Γκραν Πρι Αμερικής - FP2

Στη δεύτερη ελεύθερη περίοδο δοκιμών επικράτησαν ιδιαίτερες συνθήκες οι οποίες αντικατοπτρίστηκαν και στην τελική κατάταξη.

Γκραν Πρι Αμερικής - FP1

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στην πίστα του Circuit of the Americas συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2018 με τον 18ο αγώνα της χρονιάς ο οποίος ξεκίνησε με βροχή.

Φερνάντο Αλόνσο

Λίγο πριν τον αμερικανικό Γκραν Πρι στο Τέξας, στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Φερνάντο Αλόνσο ποιους θεωρεί ότι είναι οι πέντε κορυφαίοι πρωταθλητές στην ιστορία της Formula 1 και αν μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνει τον πρώην team mate του στη McLaren, τον Λιούις Χάμ

Porsche Mission E Cross Turismo

Τον περασμένο Μάρτιο στο Σαλόνι της Γενεύης η Porsche μας είχε ξαφνιάσει όλους με την παρουσίαση της Mission E Cross Turismo.

BMW

Η BMW διαθέτει αυτή τη στιγμή μία αρκετά μεγάλη γκάμα από SUV η οποία καλύπτει σχεδόν όλες τις πιθανές κατηγορίες ξεκινώντας από την πιο μικρή και εισαγωγική X1 και φτάνοντας μέχρι την επιβλητική X7.

EuroNCAP

Σταδιακά τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν ολοένα και περισσότερα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης τα οποία έχουν ως στόχο να κάνουν την οδήγηση πιο ασφαλή και πιο ξεκούραστη ταυτόχρονα.

McLaren Speedtail

Πλέον έχουμε ακόμα ένα λόγο να ζηλεύουμε τους μόλις 106 τυχερούς ιδιοκτήτες της επερχόμενης McLaren Speedtail.  

Αυτός βρίσκεται στο λογότυπο της McLaren που ενσωματώνει πάνω της η νέα Speedtail. Τι το ιδιαίτερο όμως έχει το συγκεκριμένο προαιρετικό λογότυπο της;

Volkswagen

Τα φώτα των αυτοκινήτων έχουν γνωρίσει μεγάλη εξέλιξη με την πάροδο των ετών η οποία έχει βελτιώσει κατά πολύ την ορατότητα του οδηγού όμως η βασική τους λειτουργία έχει παραμείνει η ίδια, να σκορπίζουν φως μπροστά από το αυτοκίνητο.

Peugeot

Τα «χαρτιά» της ανοίγει η Peugeot σχετικά με το πλάνο που έχει καταστρώσει σχετικά από την επερχόμενη ηλεκτροκίνηση.