Είστε εδώ

Gadgets

Aston Martin: Θα φτιάξει και υποβρύχιο

του Σωτήριου Χάλλα

Η Aston Martin είναι γνωστή για τα πολυτελή και ταχύτατα  supercars που κατασκευάζει ενώ κατά καιρούς έχουμε δει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στα σκάφη μέσω διάφορων συνεργασιών.

Για τη μέχρι στιγμής παρουσία στη θάλασσα των Βρετανών μπορείτε να πατήσετε εδώ όμως αυτή τη φορά μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό αφού η Aston Martin ετοιμάζεται να αφήσει την επιφάνεια της θάλασσας και να βουτήξει στο βυθό δημιουργώντας το πρώτο της υποβρύχιο.

Η νέα αυτή ιδέα θα υλοποιηθεί μέσω της συνεργασίας με την ειδικευμένη πάνω στον τομέα εταιρεία Triton Submarines όμως θα γίνει με το στυλ που επιβάλει το όνομα της Aston Martin. Αυτό σημαίνει ότι το εσωτερικό θα είναι ιδιαίτερα πολυτελές και θα προσφέρει όσες περισσότερες ανέσεις μπορούν να προσφερθούν.

Το υποβρύχιο θα μπορεί να καταδυθεί μέχρι τα 500 μέτρα βάθος και θα μπορεί να μεταφέρει δύο επιβάτες και έναν χειριστή. Όσον αφορά τις επιδόσεις του μπορεί να μην πιάνει τις εξωπραγματικές ταχύτητες των μοντέλων δρόμου όμως χάρη στο σχεδιασμό που μειώνει κατά πολύ τις αντιστάσεις του νερού και τη μεγάλη ισχύ του κινητήρα η μέγιστη ταχύτητα θα φτάνει τους 5 κόμβους ή 9.2 χλμ./ώρα μέγεθος που μπορεί να φαντάζει μικρό όμως είναι 4 φορές μεγαλύτερο από του ισχυρότερου μέχρι στιγμής υποβρυχίου της Triton το 3300/3.

Η ονομασία του υποβρυχίου είναι Project Neptune και οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να το εξατομικεύσουν προσθέτοντας τις δικές τους πινελιές κατά την παραγγελία.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Cine Φλοίσβος

Στο Cine Φλοίσβος, μπορείτε να απολαύσετε σε ένα ωραίο περιβάλλον την κινηματογραφική ταινία της αρεσκείας σας.

Γκραν Πρι Μονακό

Ο Κίμι έχει κερδίσει το Γκραν Πρι του Μονακό, μόνο μια φορά το 2005 με McLaren.

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια που δεν έχει ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στις ελεύθερες δοκιμές έχει σημειώσει τον 5ο χρόνο με την κατακόκκινη Ferrari.

Γκραν Πρι Μονακό

Οι οδηγοί της Red Bull, Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στις ελεύθερες δοκιμές που στο Πριγκιπάτο γίνονται Πέμπτη και όχι Παρασκευή καθώς τόσο στο FP1 όσο και στο FP2 βρέθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις.

Βάλτερι Μπότας

Ο Βάλτερι Μπότας, ο Φινλανδός οδηγός της Mercedes στο Γκραν Πρι του Μονακό θα «τρέξει» με κράνος που φέρει διαφορετικούς χρωματισμούς, από τα κράνη που χρησιμοποιούσε στους μέχρι τώρα αγώνες.

Σας θυμίζει τίποτα αυτό το κράνος;

Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την κίνηση των αεροδρομίων το α΄ τετράμηνο του 2018 προκύπτει ότι η αεροπορική κίνηση της χώρας μας παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία με μεγάλη αύξηση στις αφίξεις εξωτερικού.

United Airlines

Η United Airlines ξεκίνησε πάλι τις απευθείας πτήσεις της μεταξύ Αθήνας και του κόμβου της στη Ν. Υόρκη, το αεροδρόμιο Newark Liberty International. Οι εποχικές πτήσεις θα εκτελούνται καθημερινά έως τις 4 Οκτωβρίου 2018, ημερομηνία τελευταίας πτήσης της περιόδου από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

BMW

Η παραγωγή του νέου i8 Roadster ξεκίνησε και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η BMW ήδη παρέδωσε τις πρώτες 18 First Edition του.

Γερμανία

Το Αμβούργο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας και μία από τις πρώτες πόλεις που ζήτησαν να παρθούν κάποια μέτρα για τον περιορισμό της μόλυνσης μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου dieselgate.

Zenvo TSR-S

Η Zenvo είναι μια μικρή εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων με έδρα στη Δανία η οποία φτιάχνει εξωτικά hypercars με το πιο ιδιαίτερο από αυτά να είναι το TSR-S που βλέπετε.

Bentley

Πόλος έλξης αποτελούν για πολλούς νέους τα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει η Bentley σε απόφοιτους σχολειών στη Βρετανίας.