Είστε εδώ

F1

Ζακ Μπράουν για McLaren: Θα είμαστε η μεγαλύτερη αλλαγή του πρωταθλήματος

του Σωτήριου Χάλλα

Το αφεντικό της ομάδας Formula 1 της McLaren, Ζακ Μπράουν, είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι το βρετανικό μονοθέσιο θα έχει τις περισσότερες αλλαγές σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

“Μέσα στο 2018 θέλουμε να ανεβάσουμε τη McLaren στο επόμενο επίπεδο”, είπε ο Μπράουν και συνέχισε, “ήδη ξέρουμε στο περίπου πώς θα είναι το μονοθέσιο της κάθε ομάδας και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουμε τη μεγαλύτερη αλλαγή τόσο εντός όσο και εκτός πίστας”.

Ο Μπράουν αποκάλυψε οτι θα υπάρξουν αλλαγές στο χρωματικό συνδυασμό του μονοθεσίου. Επίσης, το 2018 η ομάδα θα έχει τρεις νέους χορηγούς αλλά δε θα έχει χορηγό πρωταθλήματος αφού ο Βρετανός θεωρεί ότι η ύπαρξη ενός μεγάλου χορηγού είναι αρκετή. Μάλιστα, όταν αναφέρθηκε στους χορηγούς είπε ότι δε θέλει την παρουσία χορηγού τίτλου ώστε να μην αναγκαστεί η ομάδα του να τροποποιήσει την ονομασία της.

Από ό,τι φαίνεται ο Μπράουν θεωρεί πως όταν ο χορηγός γίνεται κομμάτι της επίσημης ονομασίας της ομάδας τότε μειώνεται  η αξία της.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Renault Megane R.S. Trophy

Ανεβάζει τον πήχη η Renault παρουσιάζοντας το Megane στην έκδοση R.S. Trophy με κινητήρα 1.800 κ.εκ. απόδοσης 300 ίππων με 420 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, και μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης τύπου Torsen

Nissan Leaf

Από τα άδυτα του αγωνιστικού τμήματος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας πέρασε το ηλεκτροκίνητο Leaf, και «βγήκε» πιο άγριο και πιο επιθετικό. 

McLaren

Η παράδοση της πρώτης από τις μόλις 500 McLaren Senna σίγουρα αποτελεί είδηση, ειδικά όταν διαθέτει ένα πλούσιο πακέτο εξατομίκευσης.

Toyota Hilux

Στην ετήσια αεροπορική επίδειξη “Flying Legends” που πραγματοποιήθηκε στο βρετανικό αεροδρόμιο του Ντάξφορντ, συμμετείχε το Toyota Hilux.

Volkswagen Polo R5

Με τον Ερίκ Καμιλί πίσω από το τιμόνι συνεχίστηκαν οι δοκιμές του Volkswagen Polo R5 επι Ισπανικού εδάφους στην περιοχή της Καταλονίας. Μάλιστα για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν τα ασφάλτινα ελαστικά P Zero της Pirelli και όπως έδειξαν οι τηλεμετρίες το κράτημα ικανοποίησε την ομάδα. Το αυτοκίνητο

P.I.C.K. Πάτρας

Στην γιορτή του καρτ, στο Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας, πιο γνωστό ως P.I.C.K., οι οδηγοί που συμμετέχουν στο θεσμό ΙΑΜΕ θα δώσουν το παρών. 

Kirkos lubricants & batteries house

Οι Δημήτρης και Μίλτος Κύρκος στην οδό Λένορμαν 184, στον Κολωνό, δημιούργησαν το Kirkos lubricants & batteries house.

EuroNCAP

H τεχνολογική υπεροχή του νέου Ford Focus αναδεικνύεται και στον τομέα της ασφάλειας, καθώς ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός EuroNCAP το βαθμολόγησε με πέντε αστέρια.

ERC-Ράλι Ρώμης

Μερικές 10ετίες πριν τα Fiat 124 Abarth ήταν αυτά που έδιναν το τόνο σε κάθε μορφής αγώνων.

Ferrari Dino

Μπορεί να μην ήταν η πιο ισχυρή Ferrari που κατασκευάστηκε επί εποχής Έντσο Φεραρι, αλλά ήταν ίσως το πιο αγαπημένο μοντέλο του ιδρυτή της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.