Είστε εδώ

F1

Σαρλ Λεκλέρκ: Είναι αναμενόμενο να είμαι δεύτερος οδηγός

του Σωτήριου Χάλλα

Ο Σαρλ Λεκλέρκ αποτελεί τη νέα είσοδο στην ομάδα της Ferrari για το 2019 και είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι θα κληθεί να παίξει το ρόλο του δεύτερου οδηγού πίσω από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Η Scuderia μας έχει συνηθίσει στον σαφή διαχωρισμό ρόλων μεταξύ των εκάστοτε οδηγών της και σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της ομάδας, Ματία Μπινότο, η ίδια λογική θα ακολουθηθεί και φέτος. Τι έχει να πει όμως ο Μονεγάσκος πάνω σε αυτό;

Ο νεαρός οδηγός δήλωσε ότι θεωρεί αναμενόμενο ο νούμερο ένα οδηγός των κόκκινων φέτος να είναι ο Γερμανός καθώς ο ίδιος βρίσκεται πολύ λιγότερο διάστημα στην ομάδα και ότι πρόκειται για κάτι το οποίο περίμενε να συμβεί.

Ωστόσο, ο Λεκλέρκ είπε ότι σκοπός του είναι να είναι τόσο γρήγορος ώστε να η ομάδα του να μη βρεθεί σε μία κατάσταση όπου θα πρέπει να επιλέξει ποιον από τους δύο οδηγούς θα πρέπει να ευνοήσει.

Όσον αφορά το προβάδισμα που φάνηκε να έχει η Ferrari έναντι των Mercedes και Red Bull, ο Λεκλέρκ σχολίασε ότι από τις δοκιμές δεν μπορεί να προκύψει κανένα ασφαλές συμπέρασμα και ότι ο αγώνας της Αυστραλίας θα προσφέρει μια πρώτη εικόνα σχετικά με τη δυναμική της κάθε ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Ματία Μπινότο

Μετά την κακή εμφάνιση στην Αυστραλία η Ferrari διατείνεται μέσω του επικεφαλής της, Ματία Μπινότο, ότι εντόπισε τα λάθη που την κράτησαν πίσω στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και ότι τα διόρθωσε.

Cupra e-Racer

Με ασταμάτητους ρυθμούς η Cupra συνεχίζει την εξαντλητική εξέλιξη του νέου e-Racer, το οποίο είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό στον κόσμο και στόχο έχει να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα ETCR.

Ώστιν, Τέξας

Σε ό,τι έχει να κάνει με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι όροι όπως το να έχεις δίπλωμα, να είναι ασφαλισμένο το όχημα, να σέβεσαι τον Κ.Ο.Κ. και αν έχεις ατύχημα να μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις αλλά να δώσεις τα ανάλογα χαρτιά ώστε να αναλάβουν οι ασφαλιστικές.

Lamborghini

Το 1986 η Lamborghini ξεκίνησε την παραγωγή ενός μοντέλου πολύ διαφορετικού από οτιδήποτε άλλο είχε φτιάξει μέχρι τότε ή έφτιαξε μετά από αυτό, ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρο εκτός δρόμου χαρακτήρα, την LM002.

Ford Ranger

Η μόδα της εξατομίκευσης δεν περιορίζεται στα επιβατικά μοντέλα, αλλά επεκτείνεται και στα pickup, όπως το Ford Ranger, το οποίο διευρύνει τις σχετικές του επιλογές.

Όσλο

Η υιοθέτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τις σκανδιναβικές χώρες βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου και ένα ακόμα σημάδι αυτού είναι μία νέα πρωτοβουλία του Όσλο.

Rimac C_Two

Η Rimac είναι μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών hypercars από την Κροατία η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με το πρώτο μοντέλο που είχε παρουσιάσει το 2011 με την ονομασία Concept One.

Bentley Continental GT

Toν τίτλο του ταχύτερου μοντέλου παραγωγής σκοπεύει να διεκδικήσει με την Continental GT η Bentley στην περίφημη διεθνής ορεινή ανάβαση «Πάικς Πίκ» του Κολοράντο, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 30 Ιουνίου. 

Skoda

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το Kodiaq είναι το μεγαλύτερο SUV της Skoda, ωστόσο αναμένεται να το δούμε να μετατρέπεται σε pickup.

Νέα Ferrari P80/C

Κάθε μοντέλο που δημιουργείται στο Μαρανέλο, όπου βρίσκεται η έδρα της Ferrari, είναι ξεχωριστό, όμως η νέα P80/C είναι κυριολεκτικά μοναδική.