Είστε εδώ

F1

Πίστα Βαρκελώνης – 2η μέρα δοκιμών : Ο Σάινθ ταχύτερος της ημέρας

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Οι δοκιμές είναι δοκιμές και ο αγώνας, αγώνας. Όμως όπως και να το κάνουμε οι χρόνοι είναι χρόνοι σύμφωνα με τα χρονόμετρα έστω και στο πλαίσιο των δοκιμών.

Τη 2η μέρα λοιπόν στον 2ο κύκλο των επίσημων δοκιμών ο Σάινθ με τη McLarenήταν αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, συνεχίζοντας έτσι την κυριαρχία της McLaren, μάλιστα υπο το βλέμμα του Φερνάντο Αλόνσο.

 Δεύτερος ταχύτερος χρόνος σημειώθηκε από  τον Πέρεθ και τρίτο από τον Φέτελ, ο οποίος κατά τη διάρκεια των δοκιμών, πριν τη μεσημεριανή παύση,δεν έστριψε στη στροφή “3” της Ισπανικής πίστας καταλήγοντας στις μπαριέρες, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει ούτε και ο ίδιος γιατί η Ferrariδεν υπάκουσε στις «εντολές» του.

Ο Φέτελ πάντως σχολίασε ότι είναι πολύ σημαντικό να ανακαλύψει η ομάδα το πρόβλημα και από πού προέκυψε.

Η τρίτη μέρα των δοκιμών συνεχίζεται την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου με την πίστα να ανοίγει στις 09:00. Ο καιρός αναμένεται αίθριος και για την προτελευταία μέρα των επίσημων δοκιμών.

Στον πίνακα όλοι οι χρόνοι των οδηγών, καθώς και τα ελαστικά με τα οποία σημείωσαν τους χρόνους.

Σχετικά άρθρα

Ράλι Cesky Krumlov

Πρώτη εμφάνιση του νέου Skoda Fabia R5 evo στο ράλι Cesky Krumlov, για το πρωτάθλημα Τσεχίας .

Ο αγώνας ήταν ασφάλτινος με 15 Ειδικές Διαδρομές και οι Κοπέτσκι-Ντρέσλερ έδωσαν την νίκη στο πρωτοεμφανιζόμενο Skoda Fabia R5 evo.

Liberty Media

Το πρωτάθλημα της Formula 1 συνηθίζουμε να λέμε ότι είναι παγκόσμιο όμως αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια αφού δεν πραγματοποιείται ούτε ένας αγώνας σε μία από τις μεγαλύτερες ηπείρους του πλανήτη, την Αφρική.

Volvo

Παλαιότερα οι premium κατασκευαστές είχαν μόνο μεγάλα μοντέλα όμως εδώ και κάποια χρόνια κατεβαίνουν ολοένα και σε μικρότερες κατηγορίες, αρχικά σε εκείνη των μικρομεσαίων και στη συνέχεια σε εκείνη των μικρών.

Nissan Ultimate Parks Titan

Το Εθνικό Πάρκο Γκραν Κάνυον των Η.Π.Α έχει γενέθλια, καθώς γίνεται 100 χρόνων και η Nissan του προσφέρει για δώρο το νέο Ultimate Parks Titan.

Skoda

Το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Skoda, το Citigo, καλείται να παίξει ένα μεγάλο ρόλο στο μέλλον της τσέχικης εταιρείας.

BMW

Η BMW έχει κανονίσει για τις 27 Μαΐου την παρουσίαση της νέας γενιάς της Σειράς 1 η οποία θα φέρει πολλές αλλαγές στο γερμανικό μικρομεσαίο, η σημαντικότερη από τις οποίες είναι ότι πλέον η κίνηση δε θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα αλλά στον μπροστινό.

Opel Crossland X 1.2 Turbo

Αφού το φορτώσαμε για το σύντομο ταξιδάκι μας και

Ανάβαση Ριτσώνας

Το σωματείο ΑΣΜΑ διοργανώνει 8-9 Ιουνίου την ανάβαση Ριτσώνας που αποτελεί τον 4ο γύρο του ομώνυμου πρωταθλήματος. 

1η ανάβαση Φλώρινας

Το Σαββατοκύριακο 8 - 9 Ιουνίου ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Δράμας (Ο.Φ.Α.Δ.) διοργανώνει την 1η ανάβαση Φλώρινας.

Την ίδια ημερομηνία διοργανώνεται και η ανάβαση Ριτσώνας που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Rolls-Royce

Για τους περισσότερους στη σημερινή Ελλάδα το να απολαύσουν ένα παγωμένο ποτήρι ακριβής γαλλικής σαμπάνιας σε κάποιο εστιατόριο ή ακόμα και στο σπίτι τους είναι σχεδόν απαγορευτικό.