Είστε εδώ

F1

Ντέιβιντ Κροφτ: "Ο Χάμιλτον ενδιαφέρεται να πάει στη Ferrari"

του Σωτήριου Χάλλα

Ο Ντέιβιντ Κροφτ είναι ένας από τους πιο έμπειρους ανθρώπους που διαθέτει στην ομάδα που περιγράφει τους αγώνες της Formula1 το δίκτυο Sky Sports στη Βρετανία.

Ο Βρετανός σχολιαστής σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε για ένα σενάριο το οποίο έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν. Αυτό που είπε είναι ότι ο Λιούις Χάμιλτον, παρά την εντυπωσιακή πορεία του με τη Mercedes και τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας, θα ήθελε πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση να τρέξει με τα χρώματα της Ferrari.

Μάλιστα, πέρυσι που τελείωνε το συμβόλαιό του είχαν αρχίσει να ακούγονται κάποιες φωνές που το ήθελαν στο Μαρανέλο όμως στη συνέχει υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τα ασημί βέλη οπότε η φημολογία έλαβε τέλος.

Αυτό το συμβόλαιο δεσμεύει τον Βρετανό μέχρι το 2020 οπότε μετά είναι ελεύθερος αν συμφωνήσει με τη Scuderia, να πάρει μεταγραφή στους κόκκινους.

Ο Κροφτ εμφανίστηκε σίγουρος ότι αυτό είναι ένα σενάριο που ενδιαφέρει τον Χάμιλτον, ειδικά αν δει ότι το 2019 και το 2020 η Ferrari κατασκευάσει μονοθέσια ικανά για πρωτάθλημα, οπότε το μόνο που απομένει είναι να περιμένουμε ώστε να δούμε αν στο μέλλον ο Χάμιλτον θα βρεθεί ντυμένος στα κόκκινα.

Σχετικά άρθρα

Ματία Μπινότο

Μετά την κακή εμφάνιση στην Αυστραλία η Ferrari διατείνεται μέσω του επικεφαλής της, Ματία Μπινότο, ότι εντόπισε τα λάθη που την κράτησαν πίσω στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και ότι τα διόρθωσε.

Cupra e-Racer

Με ασταμάτητους ρυθμούς η Cupra συνεχίζει την εξαντλητική εξέλιξη του νέου e-Racer, το οποίο είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό στον κόσμο και στόχο έχει να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα ETCR.

Ώστιν, Τέξας

Σε ό,τι έχει να κάνει με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι όροι όπως το να έχεις δίπλωμα, να είναι ασφαλισμένο το όχημα, να σέβεσαι τον Κ.Ο.Κ. και αν έχεις ατύχημα να μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις αλλά να δώσεις τα ανάλογα χαρτιά ώστε να αναλάβουν οι ασφαλιστικές.

Lamborghini

Το 1986 η Lamborghini ξεκίνησε την παραγωγή ενός μοντέλου πολύ διαφορετικού από οτιδήποτε άλλο είχε φτιάξει μέχρι τότε ή έφτιαξε μετά από αυτό, ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρο εκτός δρόμου χαρακτήρα, την LM002.

Ford Ranger

Η μόδα της εξατομίκευσης δεν περιορίζεται στα επιβατικά μοντέλα, αλλά επεκτείνεται και στα pickup, όπως το Ford Ranger, το οποίο διευρύνει τις σχετικές του επιλογές.

Όσλο

Η υιοθέτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τις σκανδιναβικές χώρες βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου και ένα ακόμα σημάδι αυτού είναι μία νέα πρωτοβουλία του Όσλο.

Rimac C_Two

Η Rimac είναι μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών hypercars από την Κροατία η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με το πρώτο μοντέλο που είχε παρουσιάσει το 2011 με την ονομασία Concept One.

Bentley Continental GT

Toν τίτλο του ταχύτερου μοντέλου παραγωγής σκοπεύει να διεκδικήσει με την Continental GT η Bentley στην περίφημη διεθνής ορεινή ανάβαση «Πάικς Πίκ» του Κολοράντο, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 30 Ιουνίου. 

Skoda

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το Kodiaq είναι το μεγαλύτερο SUV της Skoda, ωστόσο αναμένεται να το δούμε να μετατρέπεται σε pickup.

Νέα Ferrari P80/C

Κάθε μοντέλο που δημιουργείται στο Μαρανέλο, όπου βρίσκεται η έδρα της Ferrari, είναι ξεχωριστό, όμως η νέα P80/C είναι κυριολεκτικά μοναδική.