Είστε εδώ

F1

Ματία Μπινότο: Ελεύθεροι να μονομαχήσουν Φέτελ και Λεκλέρκ, αλλά...

του Σωτήριου Χάλλα

Ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari, Ματία Μπινότο, σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε διαψεύσει τις φήμες ότι ο Λεκλέρκ θα αναγκαστεί να λειτουργήσει ως δεύτερος οδηγός ώστε να βοηθήσει τον Φέτελ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, σε κάποιες άλλες δηλώσεις είπε ότι θα ήταν καλό κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν από την αρχή ώστε να μην προκύψουν αργότερα προβλήματα όταν κάποια περίσταση θα πιέζει. Αυτό που είπε ο Ιταλός είναι ότι οι δύο οδηγοί θα είναι ελεύθεροι και δεν πρόκειται να ζητήσουν από τον Λεκλέρκ να κινηθεί πιο αργά όμως αν βρεθούν σε κάποια κατάσταση όπου θα πρέπει να επιλέξουν ποιον από τους δύο θα βοηθήσουν, αυτός θα είναι ο Φέτελ.

Την απόφασή του αυτή ο Μπινότο τη στηρίζει στο γεγονός ότι ο Φέτελ είναι πιο έμπειρος, βρίσκεται αρκετά χρόνια στη Ferrari και έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα.

Βέβαια, θέλησε να πλέξει και το εγκώμιο του Λεκλέρκ λέγοντας ότι η ταχύτητα του Μονεγάσκου στις δοκιμές έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι ήταν έτοιμος να γίνει οδηγός της Scuderia. Ακόμα, συμπλήρωσε ότι κατά τη διάρκεια των δοκιμών επικεντρώθηκε στο να κατανοήσει το μονοθέσιο αλλά και να βελτιώσει τον τρόπο που δουλεύει με τους μηχανικούς και την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μπινότο έκλεισε λέγοντας ότι η ταχύτητα του Λεκλέρκ δεν αποτελεί έκπληξη για τον ίδιο αφού η πορεία του τα χρόνια που ανήκει στο δυναμικό της Ferrari είχε δείξει ότι πρόκειται για πολύ καλό και γρήγορο οδηγό.

Σχετικά άρθρα

Ράλι Σαρδηνίας -2ο σκέλος

Με ρεσιτάλ οδήγησης οι Τάνακ-Γιερβόεγια, κερδίζοντας και τις 6 Ειδικές Διαδρομές του 2ου σκέλους στο ράλι ράλι Σαρδηνιας, πέρασαν με το Toyota Yaris  WRC στην πρώτη θέση αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Σόρδο-Ντελ Μπάριο με το Hyundai i20 WRC με διαφορά 25,9 δευτ.με τρίτους την έκπληξη του ιταλικο

Ferrari Passione Rossa

Μπορεί να βρισκόμαστε στην Πάτρα και να παρακολουθούμε ενα ξεχωριστό 2ημερο που έχει οργανώσει  η ΦΙΛΜΠΑ, που όμοιο σκηνικό μπορείς να το συναντήσεις μόνο στο Μαρανέλο ή στο Μόντε Κάρλο .
Ο λόγος, ότι τόσες Ferrari μαζεμένες που δεν είναι εύκολο να συναντήσεις

Mercedes

Με αφορμή την αυριανή Ημέρα των Σκύλων, που θεσπίστηκε από τη γερμανική ένωση κυνοτροφείων, η Mercedes παρουσιάζει μια νέα συλλογή από αξεσουάρ για τους αγαπημένους σας τετράποδους φίλους.

Ράλι Σαρδηνίας -2ο σκέλος

Το 2ο σκέλος του ράλι Σαρδηνίας είναι και το μεγαλύτερο.
Μπορεί να περιλαμβάνει 6 μόνο Ειδικές Διαδρομές αλλά με 142,42 χλμ.
Ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ειδική Διαδρομή με τον Τάνακ ταχύτερο που πέρασε δεύτερος στην κατάταξη 4,7 πίσω από τον Σόρδο που εξακολουθεί να προηγείται

Renault

Στη γαλλική πρωτεύουσα βρέθηκαν οι πιλότοι της Renault Sport, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερη πρόκληση.

Ράλι Σαρδηνίας -1ο σκέλος

Σενάριο από δραματική ταινία ήταν το 1ο σκέλος του ράλι Σαρδηνίας όπου η μια ανατροπή ακολούθησε την άλλη και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό οι Σόρδο -Ντελ Μπάριο οδηγούν την κατάταξη στο ράλι Σαρδηνίας.

Αττική Οδός

Aυξήσεις τιμών στα διόδια της Αττικής Οδού, για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας που διαχειρίζεται τον οδικό άξονα.  Αντίστοιχα, αυξήσεις θα ισχύσουν και στα εκπτωτικά προγράμματα, με τις νέες τιμές για κάθε εκπτωτικό πρόγραμμα και κατηγορί

Νέα Alpine A110S

Στο ερώτημα αν η A110 μπορεί να γίνει πιο σπορ η Alpine απάντησε καταφατικά παρουσιάζοντας τη νέα A110S. 

Ford

Κάθε καλοκαίρι η χρήση αντηλιακών αυξάνεται κατακόρυφα, καθώς όλοι θέλουμε  να προστατευτούμε από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία όταν βρισκόμαστε στις παραλίες ή ακόμα και όταν περπατάμε στις πόλεις.

24 Ώρες του Λε Μαν

Η Toyota Hybrid TS 050 με τον αριθμό 7 θα ξεκινήσει από την pole position του φημισμένου 24ωρου γαλλικού αγώνα.
Κομπαγιάσι, Κονγούει και Χοσέ  Μαρία Λόπεθ είναι οι τρεις οδηγοί που θα μοιραστούν το bucket του ιαπωνικού αυτοκινήτου .