Είστε εδώ

F1

Ματία Μπινότο: Ελεύθεροι να μονομαχήσουν Φέτελ και Λεκλέρκ, αλλά...

του Σωτήριου Χάλλα

Ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari, Ματία Μπινότο, σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε διαψεύσει τις φήμες ότι ο Λεκλέρκ θα αναγκαστεί να λειτουργήσει ως δεύτερος οδηγός ώστε να βοηθήσει τον Φέτελ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, σε κάποιες άλλες δηλώσεις είπε ότι θα ήταν καλό κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν από την αρχή ώστε να μην προκύψουν αργότερα προβλήματα όταν κάποια περίσταση θα πιέζει. Αυτό που είπε ο Ιταλός είναι ότι οι δύο οδηγοί θα είναι ελεύθεροι και δεν πρόκειται να ζητήσουν από τον Λεκλέρκ να κινηθεί πιο αργά όμως αν βρεθούν σε κάποια κατάσταση όπου θα πρέπει να επιλέξουν ποιον από τους δύο θα βοηθήσουν, αυτός θα είναι ο Φέτελ.

Την απόφασή του αυτή ο Μπινότο τη στηρίζει στο γεγονός ότι ο Φέτελ είναι πιο έμπειρος, βρίσκεται αρκετά χρόνια στη Ferrari και έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα.

Βέβαια, θέλησε να πλέξει και το εγκώμιο του Λεκλέρκ λέγοντας ότι η ταχύτητα του Μονεγάσκου στις δοκιμές έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι ήταν έτοιμος να γίνει οδηγός της Scuderia. Ακόμα, συμπλήρωσε ότι κατά τη διάρκεια των δοκιμών επικεντρώθηκε στο να κατανοήσει το μονοθέσιο αλλά και να βελτιώσει τον τρόπο που δουλεύει με τους μηχανικούς και την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μπινότο έκλεισε λέγοντας ότι η ταχύτητα του Λεκλέρκ δεν αποτελεί έκπληξη για τον ίδιο αφού η πορεία του τα χρόνια που ανήκει στο δυναμικό της Ferrari είχε δείξει ότι πρόκειται για πολύ καλό και γρήγορο οδηγό.

Σχετικά άρθρα

Ματία Μπινότο

Μετά την κακή εμφάνιση στην Αυστραλία η Ferrari διατείνεται μέσω του επικεφαλής της, Ματία Μπινότο, ότι εντόπισε τα λάθη που την κράτησαν πίσω στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και ότι τα διόρθωσε.

Cupra e-Racer

Με ασταμάτητους ρυθμούς η Cupra συνεχίζει την εξαντλητική εξέλιξη του νέου e-Racer, το οποίο είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό στον κόσμο και στόχο έχει να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα ETCR.

Ώστιν, Τέξας

Σε ό,τι έχει να κάνει με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι όροι όπως το να έχεις δίπλωμα, να είναι ασφαλισμένο το όχημα, να σέβεσαι τον Κ.Ο.Κ. και αν έχεις ατύχημα να μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις αλλά να δώσεις τα ανάλογα χαρτιά ώστε να αναλάβουν οι ασφαλιστικές.

Lamborghini

Το 1986 η Lamborghini ξεκίνησε την παραγωγή ενός μοντέλου πολύ διαφορετικού από οτιδήποτε άλλο είχε φτιάξει μέχρι τότε ή έφτιαξε μετά από αυτό, ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρο εκτός δρόμου χαρακτήρα, την LM002.

Ford Ranger

Η μόδα της εξατομίκευσης δεν περιορίζεται στα επιβατικά μοντέλα, αλλά επεκτείνεται και στα pickup, όπως το Ford Ranger, το οποίο διευρύνει τις σχετικές του επιλογές.

Όσλο

Η υιοθέτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τις σκανδιναβικές χώρες βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου και ένα ακόμα σημάδι αυτού είναι μία νέα πρωτοβουλία του Όσλο.

Rimac C_Two

Η Rimac είναι μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών hypercars από την Κροατία η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με το πρώτο μοντέλο που είχε παρουσιάσει το 2011 με την ονομασία Concept One.

Bentley Continental GT

Toν τίτλο του ταχύτερου μοντέλου παραγωγής σκοπεύει να διεκδικήσει με την Continental GT η Bentley στην περίφημη διεθνής ορεινή ανάβαση «Πάικς Πίκ» του Κολοράντο, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 30 Ιουνίου. 

Skoda

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το Kodiaq είναι το μεγαλύτερο SUV της Skoda, ωστόσο αναμένεται να το δούμε να μετατρέπεται σε pickup.

Νέα Ferrari P80/C

Κάθε μοντέλο που δημιουργείται στο Μαρανέλο, όπου βρίσκεται η έδρα της Ferrari, είναι ξεχωριστό, όμως η νέα P80/C είναι κυριολεκτικά μοναδική.