Είστε εδώ

F1

Honda: Το 2019 θα έχει και party mode

του Σωτήριου Χάλλα

Η Red Bull από το 2019 αλλάζει προμηθευτή κινητήρων αφήνοντας τη Renault μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με την οποία πανηγύρισε τέσσερις τίτλους την εποχή των V8 κινητήρων αλλά και έντονης γκρίνιας μετά την εισαγωγή των υβριδικών V6 συνόλων.

Η Honda με την οποία θα συνεργάζεται η αυστριακή ομάδα πλέον αντιμετώπισε και αυτή πολλά προβλήματα τις τρεις πρώτες χρονιές εμπλοκής της στη Formula 1 όμως το 2018, χρονιά κατά την οποία προμήθευε την Toro Rosso σημείωσε μεγάλη πρόοδο.

Τώρα ο Κρίστιαν Χόρνερ, επικεφαλής της Red Bull, δηλώνει ότι τα δεδομένα από τις μετρήσεις GPS σε συνδυασμό με εκείνα που έχουν από την ιαπωνική εταιρεία δείχνουν ότι ο κινητήρας της Honda το 2019 θα είναι σε παρόμοια επίπεδα με εκείνους των Mercedes και Ferrari.

Μάλιστα, ο Βρετανός αναφέρει σε δηλώσεις ότι από τη νέα χρονιά η ομάδα του για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή της το λεγόμενο party mode, δηλαδή μία επιλογή η οποία ανεβάζει την ισχύ του κινητήρα προκειμένου να επιτευχθούν καλύτεροι χρόνοι στις κατατακτήριες δοκιμές.

Αν και φαίνεται δύσκολο η Honda να κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ανεβάσει την ισχύ του μοτέρ της στα επίπεδα των δύο κορυφαίων κατασκευαστών μόνο η έναρξη του νέου πρωταθλήματος μπορεί να δώσει σαφείς απαντήσεις.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Ράλι Cesky Krumlov

Πρώτη εμφάνιση του νέου Skoda Fabia R5 evo στο ράλι Cesky Krumlov, για το πρωτάθλημα Τσεχίας .

Ο αγώνας ήταν ασφάλτινος με 15 Ειδικές Διαδρομές και οι Κοπέτσκι-Ντρέσλερ έδωσαν την νίκη στο πρωτοεμφανιζόμενο Skoda Fabia R5 evo.

Liberty Media

Το πρωτάθλημα της Formula 1 συνηθίζουμε να λέμε ότι είναι παγκόσμιο όμως αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια αφού δεν πραγματοποιείται ούτε ένας αγώνας σε μία από τις μεγαλύτερες ηπείρους του πλανήτη, την Αφρική.

Volvo

Παλαιότερα οι premium κατασκευαστές είχαν μόνο μεγάλα μοντέλα όμως εδώ και κάποια χρόνια κατεβαίνουν ολοένα και σε μικρότερες κατηγορίες, αρχικά σε εκείνη των μικρομεσαίων και στη συνέχεια σε εκείνη των μικρών.

Nissan Ultimate Parks Titan

Το Εθνικό Πάρκο Γκραν Κάνυον των Η.Π.Α έχει γενέθλια, καθώς γίνεται 100 χρόνων και η Nissan του προσφέρει για δώρο το νέο Ultimate Parks Titan.

Skoda

Το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Skoda, το Citigo, καλείται να παίξει ένα μεγάλο ρόλο στο μέλλον της τσέχικης εταιρείας.

BMW

Η BMW έχει κανονίσει για τις 27 Μαΐου την παρουσίαση της νέας γενιάς της Σειράς 1 η οποία θα φέρει πολλές αλλαγές στο γερμανικό μικρομεσαίο, η σημαντικότερη από τις οποίες είναι ότι πλέον η κίνηση δε θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα αλλά στον μπροστινό.

Opel Crossland X 1.2 Turbo

Αφού το φορτώσαμε για το σύντομο ταξιδάκι μας και

Ανάβαση Ριτσώνας

Το σωματείο ΑΣΜΑ διοργανώνει 8-9 Ιουνίου την ανάβαση Ριτσώνας που αποτελεί τον 4ο γύρο του ομώνυμου πρωταθλήματος. 

1η ανάβαση Φλώρινας

Το Σαββατοκύριακο 8 - 9 Ιουνίου ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου Δράμας (Ο.Φ.Α.Δ.) διοργανώνει την 1η ανάβαση Φλώρινας.

Την ίδια ημερομηνία διοργανώνεται και η ανάβαση Ριτσώνας που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Rolls-Royce

Για τους περισσότερους στη σημερινή Ελλάδα το να απολαύσουν ένα παγωμένο ποτήρι ακριβής γαλλικής σαμπάνιας σε κάποιο εστιατόριο ή ακόμα και στο σπίτι τους είναι σχεδόν απαγορευτικό.