Είστε εδώ

F1

Γκραν Πρι Βρετανίας: Σπόντα της Μίντου Ραϊκόνεν για Χάμιλτον

του Σωτήριου Χάλλα

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις συζύγους ή τις συντρόφους των οδηγών να παρακολουθούν τις προσπάθειες των αγαπημένων τους από τα γκαράζ των ομάδων όμως ποτέ δεν μπλέκονται σε κανένα επίπεδο είτε με τα αγωνιστικά είτε με τα εξωαγωνιστικά θέματα που μπορεί να προκύψουν.

Ωστόσο, όπως σε όλους τους κανόνες έτσι και σε αυτόν υπάρχει μία εξαίρεση και στην προκειμένη περίπτωση η εξαίρεση είναι η σύζυγος του Κίμι Ραϊκόνεν, η Μίντου Ραϊκόνεν η οποία φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από όσα ειπώθηκαν για τον οδηγό της Ferrari μετά το βρετανικό Γκραν Πρι και θέλησε να αντιδράσει διαδικτυακά.

Απαντώντας, λοιπόν, στους ισχυρισμούς του Χάμιλτον σχετικά με την επαφή του με τον Ραϊκόνεν στην τρίτη στροφή του πρώτου γύρου και ότι η κίνηση αυτή ήταν ηθελημένη η απάντησή της ήταν ότι “αν κλαις σαν κοριτσάκι όταν χάνεις, πήγαινε να ασχοληθείς με το μπαλέτο” την οποία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως αρκετά σκληρή.

Βέβαια, την επόμενη μέρα ο Βρετανός της Mercedes με ανάρτησή του δήλωσε πως μετά τον αγώνα είπε πράγματα που δεν έπρεπε λόγω της έντασης και της κούρασης και ότι όλοι καμιά φορά λέμε ανοησίες.

Η Μίντου απάντησε τότε με νέα δημοσίευση στην οποία έλεγε ότι η έμμεση παραδοχή της λάθος συμπεριφοράς από μέρους του Χάμιλτον είναι μια πάρα πολύ σωστή κίνηση και πως, όντως όλοι έχουμε δικαίωμα κάποιες φορές να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κλείσει μια κόντρα που πήγε να ξεκινήσει αλλά ευτυχώς αντιμετωπίστηκε με ώριμο τρόπο και από τα δύο μέρη.

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Polo R5

Με τον Ερίκ Καμιλί πίσω από το τιμόνι συνεχίστηκαν οι δοκιμές του Volkswagen Polo R5 επι Ισπανικού εδάφους στην περιοχή της Καταλονίας. Μάλιστα για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν τα ασφάλτινα ελαστικά P Zero της Pirelli και όπως έδειξαν οι τηλεμετρίες το κράτημα ικανοποίησε την ομάδα. Το αυτοκίνητο

P.I.C.K. Πάτρας

Στην γιορτή του καρτ, στο Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας, πιο γνωστό ως P.I.C.K., οι οδηγοί που συμμετέχουν στο θεσμό ΙΑΜΕ θα δώσουν το παρών. 

Kirkos lubricants & batteries house

Οι Δημήτρης και Μίλτος Κύρκος στην οδό Λένορμαν 184, στον Κολωνό, δημιούργησαν το Kirkos lubricants & batteries house.

EuroNCAP

H τεχνολογική υπεροχή του νέου Ford Focus αναδεικνύεται και στον τομέα της ασφάλειας, καθώς ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός EuroNCAP το βαθμολόγησε με πέντε αστέρια.

ERC-Ράλι Ρώμης

Μερικές 10ετίες πριν τα Fiat 124 Abarth ήταν αυτά που έδιναν το τόνο σε κάθε μορφής αγώνων.

Ferrari Dino

Μπορεί να μην ήταν η πιο ισχυρή Ferrari που κατασκευάστηκε επί εποχής Έντσο Φεραρι, αλλά ήταν ίσως το πιο αγαπημένο μοντέλο του ιδρυτή της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

EuroNCAP

Τη συνωνυμία της με τη λέξη ασφάλεια επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά η Volvo καθώς το νέο XC40, απέσπασε την ύψιστη διάκριση των πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό EuroNCAP.

Lamborghini Aventador και Huracan

Δε σταματά να μετρά επιτεύγματα στον τομέα της παραγωγής η Lamborghini.

Η ιταλική εταιρία των supercars λοιπόν ανακοίνωσε ότι η παραγωγή των Aventador και Huracan έφτασαν σε υψηλούς, για τα δεδομένα της Lamborghini πάντα, αριθμούς.

Toyota Supra

Όλα τα κεφάλαια από την ιστορία της Toyota Supra ενώθηκαν για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη.

Bentley

Ένα νέο διακοσμητικό υλικό δημιούργησε για τα μοντέλα της Bentley το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner.