Είστε εδώ

F1

Γκραν Πρι Βρετανίας: Σπόντα της Μίντου Ραϊκόνεν για Χάμιλτον

του Σωτήριου Χάλλα

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις συζύγους ή τις συντρόφους των οδηγών να παρακολουθούν τις προσπάθειες των αγαπημένων τους από τα γκαράζ των ομάδων όμως ποτέ δεν μπλέκονται σε κανένα επίπεδο είτε με τα αγωνιστικά είτε με τα εξωαγωνιστικά θέματα που μπορεί να προκύψουν.

Ωστόσο, όπως σε όλους τους κανόνες έτσι και σε αυτόν υπάρχει μία εξαίρεση και στην προκειμένη περίπτωση η εξαίρεση είναι η σύζυγος του Κίμι Ραϊκόνεν, η Μίντου Ραϊκόνεν η οποία φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από όσα ειπώθηκαν για τον οδηγό της Ferrari μετά το βρετανικό Γκραν Πρι και θέλησε να αντιδράσει διαδικτυακά.

Απαντώντας, λοιπόν, στους ισχυρισμούς του Χάμιλτον σχετικά με την επαφή του με τον Ραϊκόνεν στην τρίτη στροφή του πρώτου γύρου και ότι η κίνηση αυτή ήταν ηθελημένη η απάντησή της ήταν ότι “αν κλαις σαν κοριτσάκι όταν χάνεις, πήγαινε να ασχοληθείς με το μπαλέτο” την οποία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως αρκετά σκληρή.

Βέβαια, την επόμενη μέρα ο Βρετανός της Mercedes με ανάρτησή του δήλωσε πως μετά τον αγώνα είπε πράγματα που δεν έπρεπε λόγω της έντασης και της κούρασης και ότι όλοι καμιά φορά λέμε ανοησίες.

Η Μίντου απάντησε τότε με νέα δημοσίευση στην οποία έλεγε ότι η έμμεση παραδοχή της λάθος συμπεριφοράς από μέρους του Χάμιλτον είναι μια πάρα πολύ σωστή κίνηση και πως, όντως όλοι έχουμε δικαίωμα κάποιες φορές να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κλείσει μια κόντρα που πήγε να ξεκινήσει αλλά ευτυχώς αντιμετωπίστηκε με ώριμο τρόπο και από τα δύο μέρη.

Σχετικά άρθρα

Ράλι Ακρόπολις

Ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης παρέθεσε συνέντευξη Τύπου με θέμα το ράλι Ακρόπολις που δεν θα είναι σε κανένα διεθνές ημερολόγιο το 2019. 

Black Friday

Η  Peugeot για δεύτερη συνεχή χρονιά εφαρμόζει το  θεσμό Black Friday στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα με μοναδικές προσφορές! 

Ράλι Αυστραλίας

Τελευταίος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη χώρα των καγκουρό και η Michelin, αποκλειστικός προμηθευτής των εργοστασιακών ομάδων, ταξιδέψε στην Αυστραλία με 628 ελαστικά. 

Mercedes GLC F-Cell

Κατά καιρούς έχουμε δει διαφόρων ειδών υβριδικά συστήματα κίνησης μεταξύ των οποίων μπαταρίες και βενζινοκινητήρας, μπαταρίες και πετρελαιοκινητήρας και τις αντίστοιχες plug-in εκδοχές τους, μέχρι και συστήματα με πεπιεσμένο αέρα.

Ford GT Heritage Edition

Η μεγάλη ζήτηση για το Ford GΤ και ο περιορισμένος αριθμός παραγωγής του, δημιουργούν ένα μακρύ κατάλογο στη λίστα αναμονής.

YΠΑ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ προκύπτει ότι το 10μηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου διακινήθηκαν 58,7 εκατομμύρια επιβάτες.

Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 9,9% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017 όπου είχαν διακινηθεί 53.404.425 επιβάτες.

Ισπανία

Όσο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξελίσσονται και έρχονται πιο κοντά στην καθημερινότητα τόσο κάποιες κυβερνήσεις αρχίζουν να σκέφτονται την απαγόρευση εκείνων με κινητήρες εσωτερικής καύσης προκειμένου να μειωθεί η μόλυνση του αέρα, ειδικά στις μεγάλες πόλεις.

Hyundai

Πέρα από την έλευση της ηλεκτροκίνησης και των αυτόνομων αυτοκινήτων, παρατηρείται ότι στο πλαίσιο εξεύρεσης λύσεων κινητικότητας για το μέλλον ερευνώνται και οι εναέριες μεταφορές με νέα μέσα.

Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Η πορεία προς την ηλεκτροκίνηση δεν είναι εύκολη για τις αυτοκινητοβιομηχανίες καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές νέες προκλήσεις όμως μία από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη, είναι η προμήθεια των μπαταριών που απαιτούνται για την αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Mercedes

Μέχρι πριν λίγο καιρό όποιος ήθελε να πάρει τη νέα Mercedes A-Class με κινητήρα πετρελαίου είχε μόνο μια επιλογή και αυτή ήταν η A180d όμως τώρα η γερμανική εταιρεία προσθέτει δύο ακόμα επιλογές που φέρουν τις ονομασίες A200d και A220d.