Είστε εδώ

F1

Formula 1: Χόκενχάιμ αντί Σίλβερστον;

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα της Formula 1 φέρνουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σύμφωνα με το Γκραν Πρι της Αγγλίας στην πίστα του Σίλβερστον δεν θα διεξαχθεί εξαιτίας της καραντίνας που ισχύει για τις μετακινήσεις από και προς τη Μεγάλη Βρετανία, με το Χόκενχάιμ να είναι υποψήφιο να πάρει τη θέση του.  

Σύμφωνα με τον Γιορν Τέσκε διευθύνοντα σύμβουλο του Χόκενχάιμ, το Γκραν Πρι στη Γερμανική πίστα, είναι σε θέση να φιλοξενήσει έναν αγώνα της Formula 1 με κλειστές τις πόρτες για το κοινό, αμέσως μετά τους δύο αγώνες στην πίστα της Αυστρίας.

Όμως και σύμφωνα πάντα με τον Τέσκε, η πίστα έχει μεγάλη ζήτηση για διεξαγωγή αγώνων και άλλων  πρωταθλημάτων, καθώς ο κύκλος των ημερομηνιών στενεύει πάρα πολύ, θα πρέπει η Formula 1 να αποφασίσει άμεσα.

Εν αναμονή λοιπόν…

Σχετικά άρθρα

Παρασκευή 5 Ιουνίου, Τεχνόπολη-Γκάζι. Ειναι η ημέρα που ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο της Hyundai, ονόματι Prophecy, σας το έχουμε συστήσει, ωστόσο τώρα έχουμε στη διάθεση μας περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Επόμενο ήταν να ακυρωθεί και αυτός ο αγώνας τη στιγμή που ακυρώθηκαν όλες οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για το 2020 στη Νέα Ζηλανδία .

Ο αγώνας στη Νέα Ζηλανδία φιγουράρισε στο φετινό καλεντάρι μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει γαλανός ουρανός και λαμπερός ήλιος, ένα συνδυασμό τον οποίο απολαμβάνεις απόλυτα οδηγώντας το Mazda MX-5 με ανοιχτή την οροφή.

Θέλοντας να κάνει το ευρύ κοινό να στραφεί ακόμα περισσότερο προς την ηλεκτροκίνηση, η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες οι οποίες αποτελούν κίνητρο για την αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

Στο απαιτητικό βρετανικό πρωτάθλημα τουρισμού (BTCC) με τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό, η M-Sport θα είναι ο προμηθευτής κινητήρων από το 2022 με το 2021 να είναι μια φουλ χρονιά δοκιμών και εξέλιξης.

Από το κάθετο συγκρότημα της Peugeot Τζημόπουλος στην Κοζάνη παραδόθηκαν τα πρώτα ηλεκτροκίνητα Peugeot 208 στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Στο εργοστάσιο που βρίσκεται στο Γιέλτς-Λασκόβιτσε της Πολωνίας ξεκίνησε η Toyota την παραγωγή ενός νέου της κινητήρα.

Κάτι περισσότερο από τρεις μήνες είναι το χρονικό διάστημα από τις 29 Φεβρουαρίου, τελευταία μέρα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης που έγιναν στη Βαρκελώνη, μέχρι τις 3 Ιουλίου όταν οι οδηγοί θα μπουν ξανά στα μονοθέσιά τους για το πρώτο μέρος των ελεύθερων δοκιμών για το Γκραν Πρι της Αυστρίας, μ

Το 1995 το περίπτερο της Opel στο Σαλόνι της Γενεύης συζητήθηκε αρκετά, καθώς εκεί έκανε πρεμιέρα το εκκεντρικό MAXX.

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε γιατί ξεχώρισε πριν από 25 χρόνια το εν λόγω πρωτότυπο αστικών προδιαγραφών μοντέλο.