Είστε εδώ

F1

Formula 1, δοκιμές: Πρόγραμμα δεύτερου τριημέρου

του Σωτήριου Χάλλα

Οι ομάδες της Formula 1 ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του δεύτερου τριημέρου των χειμερινών δοκιμών που γίνονται στην πίστα της Βαρκελώνης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26 – 28 Φεβρουαρίου.

Σε αυτό βλέπουμε ότι θα συμμετάσχουν και οι 20 οδηγοί που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, ενώ στις 26 Φεβρουαρίου θα κάνει γύρους και ο Κούμπιτσα, που είναι ο τρίτος οδηγός της Alfa Romeo.

Οι περισσότερες ομάδες έχουν επιλέξει να μοιράζουν την κάθε ημέρα ανάμεσα στους δύο οδηγούς τους, ώστε να μην υπάρξει αυξημένη κόπωση. Στο πρώτο τριήμερο υπήρξαν περιπτώσεις οδηγών που σε μία ημέρα έκαναν πάνω από 100 γύρους, με τους Γκροζάν και Τζιοβινάτσι να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 158 και 152 γύρους, αντίστοιχα. Ωστόσο, στο σύνολο τους περισσότερους γύρους έκανε ο Χάμιλτον με 273, ακολουθεί ο Φερστάπεν με 254 και στην τρίτη θέση είναι ο Σάινθ με 237.

Τις πρώτες τρεις μέρες των δοκιμών οι ομάδες συνολικά έκαναν 3.898 γύρους, νούμερο που ισοδυναμεί με το τριπλάσιο της απόστασης που καλύπτεται στο ισπανικό Γκραν Πρι, για τον κάθε οδηγό.

Τον ταχύτερο γύρο έκανε ο Μπότας σταματώντας το χρονόμετρο στο  1:15.732.

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί πότε θα συμμετάσχει ο κάθε οδηγός.

Σχετικά άρθρα

Όσο δύσκολος είναι ο κατ' οίκον περιορισμός τις μέρες της πανδημίας για τους ενήλικες είναι και για τα παιδιά, ίσως μάλιστα και περισσότερο, καθώς λόγω ηλικίας  δεν έχουν την ωριμότητα να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε περιοχή στάθμευσης δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Νοτιοδυτικής Φλόριντα-Fort Myers- κατέστρεψε περισσότερα από 3.500 αυτοκίνητα, τα οποία όλα ανήκαν σε γραφεία ενοικιάσεων. 

Οι προσπάθειες της Ford να χτίσει για τους ανθρώπους ένα ισχυρό «τοίχος» προστασίας απέναντι στην πανδημία του Covid-19, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Η σύγχρονη ιστορία της Bugatti ξεκίνησε με την EB110, την οποία οραματίστηκε ο νέος ιδιοκτήτης της, ο Ιταλός Ρομάνο Αρτιόλι, έχοντας στόχο να βάλει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης την εταιρεία.  

Η Williams δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της.

Δεν είναι μυστικό ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα που έχουν επηρεάσει την απόδοσή της, καθώς το 2019 όχι απλά ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά ήταν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. 

Η λίστα των παραγγελιών άνοιξε στη χώρα μας και αν διαθέτετε από 52.250 ευρώ για το νέο Sportback ή από 52.350 ευρώ για το επίσης νέο A5 Coupe, μπορείτε να …γραφτείτε.

Τα αυτοκίνητα θα εισάγονται στη χώρα μας με μια μόνο επιλογή από πλευράς κινητήρα. 2λιτρο βενζίνης 190 ίππων…

Μία νέα παραλλαγή της G-Class ετοιμάζει η Carlex Design, η πολωνική εταιρεία από την οποία έχουμε δει πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες, οι οποίες εστιάζονται κυρίως σε αλλαγές σε επίπεδο εμφάνισης, αλλά δεν περιορίζονται εκεί.

Υπάρχει άραγε καλύτερο κλίμα από αυτό της Ελλάδας για την Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet, καθώς μπορεί να έχει σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου την υφασμάτινη οροφή της ανοιχτή.

Η Ford είχε πειραματιστεί τη δεκαετία του ‘60 με τη δημιουργία κάποιας έκδοσης του Mustang, όπου ο κινητήρας θα ήταν στο κέντρο, όμως τώρα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα και αυτό είναι ότι κανένας στην εταιρεία δε θυμάται λεπτομέρειες, ενώ τα μοναδικά στοιχεία που υπάρχουν είναι τέσσερις φωτογ

Ένα από τα πιο εμβληματικά και ποθητά μοντέλα στην ιστορία της Mazda είναι αναμφισβήτητα το RX-7.