Είστε εδώ

F1

Διοικητικά F1: Φεύγει ο Πάντι Λόου από τη Williams;

του Σωτήριου Χάλλα

Ο Πάντι Λόου θεωρείται ένας ιδιαίτερα πετυχημένος μηχανικός καθώς το πέρασμά του από τις Williams, McLaren και Mercedes μόνο ως θετικό μπορεί να αξιολογηθεί όμως στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα από όπου ξεκίνησε δε γνώρισε ανάλογη επιτυχία.

Ο Λόου διαδέχτηκε στις 16 Μαρτίου του 2017 τον Πατ Σάιμοντς στη βρετανική ομάδα παίρνοντας τη θέση του τεχνικού διευθυντή όμως η πορεία της Williams τόσο στο πρωτάθλημα του 2017 όσο και σε εκείνο του 2018 μόνο επιτυχημένες δεν ήταν.

Στο ήδη κακό κλίμα ήρθαν να προστεθούν οι αλλαγές κανονισμών για το 2019 οι οποίες οδήγησαν τους Βρετανούς σε μεγάλες καθυστερήσεις στην ανάπτυξη του μονοθεσίου τους, ενώ υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο για εφαρμογή λύσεων εκτός κανονισμών στην FW42.

Τα παραπάνω φαίνεται ότι θα κάνουν τον Βρετανό μηχανικό να αποχωρήσει από την ομάδα της οποίας είναι και μέτοχος (αν δεν έχει αποχωρήσει ήδη). Προς το παρόν ο Λόου δε βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Williams με την επίσημη θέση της ομάδας να αναφέρει ότι ζήτησε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Αν αποχωρήσει ο Λόου, θα προστεθεί ακόμα ένα πρόβλημα στο ήδη τεταμένο κλίμα που υπάρχει εντός της ομάδας αφού το 2019 δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τους Βρετανούς.

Σχετικά άρθρα

Ματία Μπινότο

Μετά την κακή εμφάνιση στην Αυστραλία η Ferrari διατείνεται μέσω του επικεφαλής της, Ματία Μπινότο, ότι εντόπισε τα λάθη που την κράτησαν πίσω στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και ότι τα διόρθωσε.

Cupra e-Racer

Με ασταμάτητους ρυθμούς η Cupra συνεχίζει την εξαντλητική εξέλιξη του νέου e-Racer, το οποίο είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό στον κόσμο και στόχο έχει να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα ETCR.

Ώστιν, Τέξας

Σε ό,τι έχει να κάνει με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι όροι όπως το να έχεις δίπλωμα, να είναι ασφαλισμένο το όχημα, να σέβεσαι τον Κ.Ο.Κ. και αν έχεις ατύχημα να μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις αλλά να δώσεις τα ανάλογα χαρτιά ώστε να αναλάβουν οι ασφαλιστικές.

Lamborghini

Το 1986 η Lamborghini ξεκίνησε την παραγωγή ενός μοντέλου πολύ διαφορετικού από οτιδήποτε άλλο είχε φτιάξει μέχρι τότε ή έφτιαξε μετά από αυτό, ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρο εκτός δρόμου χαρακτήρα, την LM002.

Ford Ranger

Η μόδα της εξατομίκευσης δεν περιορίζεται στα επιβατικά μοντέλα, αλλά επεκτείνεται και στα pickup, όπως το Ford Ranger, το οποίο διευρύνει τις σχετικές του επιλογές.

Όσλο

Η υιοθέτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τις σκανδιναβικές χώρες βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου και ένα ακόμα σημάδι αυτού είναι μία νέα πρωτοβουλία του Όσλο.

Rimac C_Two

Η Rimac είναι μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών hypercars από την Κροατία η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με το πρώτο μοντέλο που είχε παρουσιάσει το 2011 με την ονομασία Concept One.

Bentley Continental GT

Toν τίτλο του ταχύτερου μοντέλου παραγωγής σκοπεύει να διεκδικήσει με την Continental GT η Bentley στην περίφημη διεθνής ορεινή ανάβαση «Πάικς Πίκ» του Κολοράντο, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 30 Ιουνίου. 

Skoda

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το Kodiaq είναι το μεγαλύτερο SUV της Skoda, ωστόσο αναμένεται να το δούμε να μετατρέπεται σε pickup.

Νέα Ferrari P80/C

Κάθε μοντέλο που δημιουργείται στο Μαρανέλο, όπου βρίσκεται η έδρα της Ferrari, είναι ξεχωριστό, όμως η νέα P80/C είναι κυριολεκτικά μοναδική.