Είστε εδώ

Classic Cars

Ferrari: Βόλτες στη Σαρδηνία

Περισσότερες από 70 απίθανες Ferrari γύρισαν πίσω το χρόνο στην όμορφη Σαρδηνία, καλύπτοντας περισσότερα από 800 χλμ. με τους κατοίκους να θαυμάζουν τα μοναδικά αριστουργήματα του Μαρανέλο.

Από 20 διαφορετικά κράτη έδωσαν το "παρών" ιδιοκτήτες με σπάνιες Ferrari όπως 500 TRC, 340 America, 250 Europa, 750 Monza, 250 California SWB, F40, Dino 246 GT, που γύρισαν από άκρη σ΄άκρη το ιταλικό νησί.

To πιο εντυπωσιακό πάντως ήταν ότι με τη ξαφνική φθινοπωρινή βροχή, αρκετοί ιδιοκτήτες Ferrari εποχής ’60 δεν έκλεισαν τα αυτοκίνητα και συνέχισαν να τα οδηγούν έτσι ανοικτά στη βροχή…

Αλγκέρο, Πόρτο Τσέρβο, Καπρέρα, ήταν μερικά από τα μέρη που επισκέφθηκε το «καραβάνι» με τα Ferrari, ενώ η βόλτα στο ιταλικό νησί έκλεισε με την παρέλαση στη Λα Μανταλένα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo

Κατά τη διάρκεια των τριημέρων της Formula 1 βλέπουμε τα μονοθέσια να τρέχουν από τις διάφορες κάμερες που είναι τοποθετημένες στην πίστα ενώ υπάρχουν και οι onboard λήψεις που μας μεταφέρουν πιο κοντά στη δράση.

Skoda

Τα οχήματα της Skoda δεν εξυπηρετούσαν μόνο τη μεταφορά επιβατών, αλλά και ασθενών, καθώς πολλά χρόνια πριν η τσέχικη εταιρεία κατασκεύαζε και ασθενοφόρα.

Ηνωμένες Πολιτείες

Μπορεί στη χώρα μας ο καιρός να έχει γίνει ανοιξιάτικος όμως στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών ακόμα και την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν έντονες χιονοπτώσεις οι οποίες είχαν επιπτώσεις και στις μετακινήσεις.

Lotus

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Lotus ετοιμάζει ένα νέο hypercar σε συνεργασία με τη Williams και συγκεκριμένα το τμήμα προηγμένης μηχανικής των Βρετανών (Advanced Engineering).

Bugatti

Τίτλοι τέλους με χαμόγελα και ικανοποίηση πέφτουν στη συνεργασία της Bugatti με την πολυτελή ελβετική εταιρεία κατασκευής ρολογιών Parmigiani Fleurier.

Fiat

Η Fiat μέχρι τώρα είχε μείνει πίσω στην κούρσα προς τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα αφού είχε δημιουργήσει μόνο μία ηλεκτρική έκδοση του 500 η οποία με τη χαμηλή της αυτονομία δεν έβαλε ποτέ δύσκολα στον ανταγωνισμό.

Bentley

Κυριολεκτικά βουτιά στην ιστορία των χωρών του Αραβικού Κόλπου έκανε το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της Bentley.

Porsche

Σίγουρα η οδήγηση μιας Porsche είναι μοναδική εμπειρία, ωστόσο η γερμανική εταιρεία των supercars επιθυμεί και η απόκτηση τους να γίνεται με ξεχωριστό τρόπο.

Pirelli

Στην ειδική εκδήλωση της BMW στη χώρα μας με την ονομασία “X Passion” όπου η γερμανική εταιρία είχε παρατάξει όλη τη σειρά των SUV, X1,X2,X3,X4,X5, τα ελαστικά όλων των αυτοκινήτων ήταν Pirelli. 

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Στο πλαίσιο του 19ου συνεδρίου μάρκετινγκ αεροδρομίου Αθηνών, το ΔΑΑ επιβράβευσε τις αεροπορικές εταιρείες που κατέγραψαν την πιο επιτυχημένη αναπτυξιακή πορεία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, σημειώνοντας αυξημένα ποσοστά επιβατικής κίνησης στα τακτικά δρομολόγιά τους από και προς την Α