Είστε εδώ

Auto News

Volkswagen Tiguan: Η ανανέωση και το Instagram

του Σωτήριου Χάλλα

Η Volkswagen ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του Tiguan και χάρη στο λογαριασμό Cochespias του Instagram έχουμε την πρώτη, αν και μέτριας ποιότητας, εικόνα πώς θα μοιάζει το μεσαίο SUV των Γερμανών στην τελική του μορφή.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πού τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, όμως φαίνεται πως είναι κάπου στην Ευρώπη, πιθανόν κατά τη διάρκεια επίσημης βιντεογράφησης ή φωτογράφισης. Τα στοιχεία που συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση είναι ότι στην εικόνα διακρίνεται η παρουσία ενός Tiguan στη μορφή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, αλλά και ενός Golf πρώτης γενιάς.

Στο εμπρός μέρος οι αλλαγές εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα που μοιάζουν πλέον με εκείνα του νέου Golf όγδοης γενιάς που παρουσιάστηκε πρόσφατα, στα οποία περιλαμβάνονται τα LED φώτα ημέρας. Ακόμα, η γρίλια πλέον έχει τρεις γραμμές οι οποίες είναι χρωμιομένες, ενώ χρώμιο συναντάμε και γύρω από τις εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος. Στα πλαϊνά υπάρχει επίσης χρώμιο, το οποίο εντοπίζεται στο περίγραμμα των παραθύρων. Στη γρίλια δεν μπορούμε να μην προσέξουμε ότι το σήμα της VW έχει αλλάξει και πλέον ακολουθεί τη νέα μορφή που παρουσίασε η εταιρεία πριν από μερικούς μήνες.

Κατά πάσα πιθανότητα το αυτοκίνητο που βλέπουμε δεν είναι η βασική έκδοση, αφού παρατηρούμε ότι οι ζάντες έχουν συνδυασμό μαύρου και ασημί χρώματος, ενώ και οι ράγες οροφής είναι ασημί.

Κατά πάσα πιθανότητα το ανανεωμένο Tiguan θα χρησιμοποιεί πολλά από τα κινητήρια σύνολα που υπάρχουν στην γκάμα του νέου Golf, με ορισμένα εξ’ αυτών να διαθέτουν ήπια υβριδικό σύστημα.

Το επερχόμενο σαλόνι της Γενεύης που θα γίνει στις 5 – 15 Μαρτίου είναι το πιθανό μέρος όπου θα αποκαλυφτεί επίσημα η ανανεωμένη έκδοση του γερμανικού SUV.

Σχετικά άρθρα

Οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Άλαν Χάριμαν με το Skoda Fabia R5 κέρδισαν τους Ιταλούς αντιπάλους τους σε αγώνα εντός έδρας μάλιστα στον χωμάτινο αγώνα rally Vald’ Orcia.

Όλοι το έχουμε δει και αρκετοί έχουμε αναρωτηθεί ποιος είναι ο λόγος που στο περίγραμμα του παρμπρίζ υπάρχει μαύρο πλαίσιο, το οποίο πάντα δίπλα του έχει πολλές μικρές μαύρες τελείες, όμως, γιατί είναι εκεί.; Υπάρχει λόγος ή είναι αποκλειστικά αισθητική η επιλογή;

H αυτόνομη πλέον εταιρεία επιδόσεων της Seat, η Cupra, δυο χρόνια μετά την ίδρυση της εγκαινίασε τις κεντρικές της εγκαταστάσεις.

Εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε πάνω από 2.4 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά αυτοκινήτου, τότε θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στην Bugatti Chiron.

Στο Μόναχο, στην καρδιά της Βαυαρίας ταξιδέψαμε με το βραβευμένο νέο Opel Corsa.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η Toyota βλέπει ότι τα επόμενα χρόνια ο εξηλεκτρισμός στη γκάμα της θα αυξήσει τις ανάγκες για παραγωγή μπαταριών.

Σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες των σωματείων-μελών της ΟΜΑΕ που ψήφισαν για το νέο Δ.Σ., ο Μάριος Ηλιόπουλος έλαβε τiς περισσότερους ψήφους με τον Νικόλα Παυλίδη δεύτερο και την Κατερίνα Φατούρου τρίτη. Το νέο Δ.Σ. θα ακολουθήσει τη οδό των εκλογών ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα.

Ότι ο οδηγός της μαύρης Corvette που παρέσυρε και εγκατέλειψε στη Λ.

Το 2019 μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης ο Ματία Μπινότο, επικεφαλής της Ferrari, δήλωνε αισιόδοξος όμως φέτος ο Ιταλός εκφράζει ανησυχίες σχετικά με την ταχύτητα της SF1000 σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Η Mercedes W10 ήταν ένα πολύ επιτυχημένο μονοθέσιο, αφού με αυτό η γερμανική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα κατασκευαστών και ο Χάμιλτον εκείνο των οδηγών, οπότε είναι λογικό οι υπόλοιπες ομάδες να αντιγράψουν κάποια στοιχεία, όμως η Racing Point το παράκανε.