Είστε εδώ

Auto News

Volkswagen e-Golf: Δυνατότητα συμμετοχής στην κατασκευή του

του Γιώργου Ψαρρά

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε η Volkswagen, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές του e-Golf όχι μόνο να παρακολουθήσουν τη «γέννηση» του στη γραμμή παραγωγής, αλλά και να συμμετέχουν σε αυτή.

Οι ιδιοκτήτες των e-Golf λοιπόν θα περνούν ελεύθερα την πύλη του εργοστασίου της Volkswagen που βρίσκεται στη Δρέσδη και με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων εργαζομένων θα βάζουν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στην κατασκευή του νέου τους e-Golf.

Συγκεκριμένα θα μπορούν να εμπλακούν σε τέσσερα διαφορετικά στάδια της παραγωγής, όπως είναι η τοποθέτηση του πίνακα οργάνων ή της εμπρός μάσκας. Ο αγοραστής του e-Golf δηλώνει την επιθυμία του αυτή στην αντιπροσωπεία που έκανε την παραγγελία του, ενώ κλείνεται και το σχετικό ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες  06:00 έως 10:00.

Βέβαια για να ζήσει κανείς την εμπειρία αυτή θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 390 ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα, η ξενάγηση στο εργοστάσιο, οι αναμνηστικές φωτογραφίες και κουπόνι αξίας 50 ευρώ για γεύμα σε εστιατόριο.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία στόχος της είναι να δείξει εκ των έσω στους οδηγούς του e-Golf την προηγμένη ηλεκτρική τεχνολογία του μοντέλου, ενώ τονίζει ότι είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Golf GTi TCR

Από τις πίστες και τα δύο πρωταθλήματα στο θεσμό TCR στο δρόμο, καθώς η Volkswagen για να γιορτάσει την επιτυχία αυτή, παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του Golf GTI με τα χαρακτηριστικά TCR. 

Με το νέο Kia ProCeed στη Βαρκελώνη

Το είχαμε διαπιστώσει από τις φωτογραφίες και τώρα που είδαμε από κοντά στη Βαρκελώνη το νέο Kia ProCeed, επιβεβαιώνεται η αρχική μας σκέψη.

Indy 500 miles

Αυτό είναι το βαρύτιμο κύπελλο που απονέμεται στον νικητή του πιο δημοφιλούς αγώνα αυτοκινήτου των ΗΠΑ, στο “Indy 500”.

Aλλιώς, στα 500 μίλια της Ινδιανάπολης.

Hyundai

Η Hyundai ανάμεσα στα πολλά μοντέλα που είχε το περίπτερό της στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ παρουσιάζει και το αγωνιστικό Veloster N TCR.

Ράλι Σουηδίας

Μπορεί η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος για το 2019 να ανοίγει στις 24 Ιανουαρίου από το Μόντε Κάρλο, η οργάνωση του Σουηδικού ράλι ανακοίνωσε τις συμμετοχές για τον 2ο αγώνα του θεσμού.

North American International Auto Show

Η Αμερική έχει και τα δικά της βραβεία με κάπως διαφορετικά κριτήρια από τα δικά «μας» τα ευρωπαϊκά.

Άλλος λαός, άλλες συνήθειες, άλλα αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο λοιπόν της έκθεσης του Ντιτρόιτ απονεμήθηκαν τα εξής βραβεία.

Skoda

Το τρίτο μέλος της οικογένειας των SUV αναμένεται να παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο (5-17 Μαρτίου) η Skoda.

Volkswagen

Η Volkswagen παρουσίασε στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ το νέο Passat στο οποίο προτίμησε να προβεί σε έντονες αλλαγές στον αισθητικό τομέα παρά στην πλήρη αντικατάσταση με κάποιο που θα έχει νέα πλατφόρμα.

Ντακάρ 2019, 8η Ειδική Διαδρομή

Την 4η από τις 8 Ειδικές Διαδρομές της φετινής περιπέτειας του Ντακάρ στο Περού κέρδισαν οι Λεμπ-Ελενά με το Peugeot 3008 DKR maxi μήκους 361 χλμ.

ΥΠΑ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για την κίνηση των αεροδρομίων το δωδεκάμηνο Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου του 2018 προκύπτει σημαντική άνοδος στην αεροπορική κίνηση της χώρας.