Είστε εδώ

Auto News

Toyota Supra: Αναζητά οδηγούς άνω των έξι ετών (video)

του Γιώργου Ψαρρά

Από την άσφαλτο στη οθόνη μεταφέρεται η νέα Toyota Supra, καθώς εισέρχεται στο μαγικό κόσμο των e-Motorsports.

Η Toyota Gazoo Racing λοιπόν, το αγωνινιστικό τμήμα της ιαπωνικής εταιρείας, παρουσιάζει τη ψηφιακή μορφή της εμβληματικής Supra, η οποία θα λάβει μέρος στο Gran Turismo Championship, ένα online προσομοιωτή αγωνιστικής οδήγησης, που φέρει την πιστοποίηση της FIA.

To επονομαζόμενο εικονικό πρωτάθλημα GR Supra GT Cup θα διεξαχθεί από τον  Απρίλιο έως το Μάιο του 2019, με τους προκριματικούς αγώνες να πραγματοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο στο Σαλόνι του Τόκιο.

Οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα GR Supra GT Cup θα πρέπει να είναι άνω των έξι ετών και να διαθέτουν το βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo Sport για το PlayStation 4. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://toyotagazooracing.com/e-motorsports/ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πίστες του πρωταθλήματος GR Supra GT Cup.

Στόχος της Toyota Gazoo Racing με την κίνηση της αυτή είναι να κάνει τα μοντέλα της πιο ανταγωνιστικά και περισσότερο προσιτά στο ευρύ κοινό. Παράλληλα θέλει να αντλήσει πληροφορίες και σχόλια από τους παίκτες, ώστε να καταφέρει να κάνει τα μελλοντικά της μοντέλα ακόμα καλύτερα. 

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Audi E-Tron

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πλέον κατασκευάζουν λίγα τμήματα του αυτοκινήτου μόνες τους αφού για τα περισσότερα κάνουν μόνο τη σχεδίαση και τα αναθέτουν σε τρίτους προμηθευτές, τάση που θα ενισχυθεί με τα ηλεκτρικά που έρχονται.

Smart

Το μέλλον της Smart ως ανεξάρτητη εταιρεία έχει τεθεί αρκετές φορές σε αμφισβήτηση όμως η Mercedes – Benz, στην οποία ανήκει, έκανε μία συμφωνία με την Geely η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά για τα επόμενα χρόνια.

Jeep Gladiator

Απόβαση στη Γηραιά Ήπειρο θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι το περίφημο Gladiator, το pickup που επιστρέφει την Jeep στην κατηγορία αυτή.

Koenigsegg Jesko

Η Koenigsegg στοχεύει να σπάσει το όριο των 300 μιλίων/ώρα (482,8 χλμ./ώρα) με μια ειδικά προετοιμασμένη εκδοχή του πιο πρόσφατου μοντέλου της, του Jesko, που παρουσιάστηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Citroen

Τον προηγούμενο μήνα στο Σαλόνι της Γενεύης η Citroen μας παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο της το Ami One Concept.

Lamborghini

Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν στο μουσείο της Lamborghini που βρίσκεται στην έδρα της, στην περιοχή Σαντ'Αγκάτα Μπολονέζ.

Aston Martin

Η Aston Martin έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το πρώτο της SUV το οποίο θα ονομάζεται DBX και τώρα βρίσκεται σε φάση δοκιμών με τα τελευταία στάδια αυτών να γίνονται στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Nissan

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan που αποτελεί μέρος της συμμαχίας Alliance (Renault, Mitsubishi) προσφέρει 100.000 ευρώ στο πλαίσιο της αποκατάστασης των ζημιών στην Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame de Paris) ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά που υπέστη.

Νew York International Motor Show

Έως και τις 28 Απριλίου διεξάγεται στο Jacob Javits Convention Center στη Νέα Υόρκη η έκθεση αυτοκινήτου.

Παγκόσμιο γεγονός στο σταυροδρόμι του παγκόσμιου εμπορίου, που αποκαλύπτει κατά κάποιον τρόπο το μέλλον και τις τεχνολογίες στους τέσσερις τροχούς.

Volkswagen ID.R

Άλλη μια δοκιμή, στο πλαίσιο της εξέλιξης του αμιγώς ηλεκτροκίνητου αγωνιστικού ID.R της Volkswagen, ολοκληρώθηκε στη γαλλική πίστα Πολ Ρικάρ.