Είστε εδώ

Auto News

SEAT: Κατασκευάζει τη ψηλότερη αποθήκη στην Ισπανία

του Γιώργου Ψαρρά

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του εργοστασίου της στο Μαρτορέλ η SEAT χτίζει ένα νέο κτίριο, το οποίο θα λειτουργήσει ως αποθήκη εξαρτημάτων.

Μέσω υψηλής τεχνολογίας η λειτουργία της να είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, ωστόσο το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι με ύψος 43,7 μ. θα είναι η ψηλότερη αποθήκη στην Ισπανία, ενώ θα έχει χωρητικότητα 119.000 κοντέινερ.

Η συνολική έκταση της αποθήκης θα καταλαμβάνει 5.700 τ.μ., ενώ θα χωρίζεται σε δυο επίπεδα. Στο πρώτο με ύψος 43,7 μ. θα διακινούνται πάνω από 500 κοντέινερ ανά μια ώρα, ενώ στους επτά διαδρόμους του θα αποθηκεύονται 24.000 κοντέινερ. Στο δεύτερο επίπεδο, ύψους 21 μ. θα αποθηκεύονται στους πέντε διαδρόμους του 95.000 κοντέινερ εκ των οποίων τα 1.100 θα μετακινούνται κάθε μια ώρα.

Η SEAT με το έργο αυτό στοχεύει στην καλύτερη διαχείριση των εξαρτημάτων που χρησιμοποιεί στα οχήματα της και κατά συνέπεια στην αποδοτικότερη παραγωγής τους. Σύμφωνα τώρα με την ισπανική εταιρία οι εργασίες ανέγερσης του κτιρίου θα ολοκληρωθούν το τελευταίο τρίμηνο του 2018.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Polo R5

Με τον Ερίκ Καμιλί πίσω από το τιμόνι συνεχίστηκαν οι δοκιμές του Volkswagen Polo R5 επι Ισπανικού εδάφους στην περιοχή της Καταλονίας. Μάλιστα για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν τα ασφάλτινα ελαστικά P Zero της Pirelli και όπως έδειξαν οι τηλεμετρίες το κράτημα ικανοποίησε την ομάδα. Το αυτοκίνητο

P.I.C.K. Πάτρας

Στην γιορτή του καρτ, στο Διεθνές Σιρκουί Καρτ της Πάτρας, πιο γνωστό ως P.I.C.K., οι οδηγοί που συμμετέχουν στο θεσμό ΙΑΜΕ θα δώσουν το παρών. 

Kirkos lubricants & batteries house

Οι Δημήτρης και Μίλτος Κύρκος στην οδό Λένορμαν 184, στον Κολωνό, δημιούργησαν το Kirkos lubricants & batteries house.

EuroNCAP

H τεχνολογική υπεροχή του νέου Ford Focus αναδεικνύεται και στον τομέα της ασφάλειας, καθώς ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός EuroNCAP το βαθμολόγησε με πέντε αστέρια.

ERC-Ράλι Ρώμης

Μερικές 10ετίες πριν τα Fiat 124 Abarth ήταν αυτά που έδιναν το τόνο σε κάθε μορφής αγώνων.

Ferrari Dino

Μπορεί να μην ήταν η πιο ισχυρή Ferrari που κατασκευάστηκε επί εποχής Έντσο Φεραρι, αλλά ήταν ίσως το πιο αγαπημένο μοντέλο του ιδρυτή της θρυλικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

EuroNCAP

Τη συνωνυμία της με τη λέξη ασφάλεια επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά η Volvo καθώς το νέο XC40, απέσπασε την ύψιστη διάκριση των πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό EuroNCAP.

Lamborghini Aventador και Huracan

Δε σταματά να μετρά επιτεύγματα στον τομέα της παραγωγής η Lamborghini.

Η ιταλική εταιρία των supercars λοιπόν ανακοίνωσε ότι η παραγωγή των Aventador και Huracan έφτασαν σε υψηλούς, για τα δεδομένα της Lamborghini πάντα, αριθμούς.

Toyota Supra

Όλα τα κεφάλαια από την ιστορία της Toyota Supra ενώθηκαν για πρώτη φορά κάτω από την ίδια στέγη.

Bentley

Ένα νέο διακοσμητικό υλικό δημιούργησε για τα μοντέλα της Bentley το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner.