Είστε εδώ

Auto News

Range Rover: Επανέναρξη της παραγωγής

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Ένα μαύρο Range Rover είναι το πρώτο αυτοκίνητο που εξέρχεται από το αχανές εργοστάσιο της JLR στο Σόλιχαλ στην Αγγλία, μετά την επαναλειτουργία του.

Ο λόγος που η γραμμή παραγωγής είχε πατήσει φρένο ήταν λόγω της πανδημίας. 

Το ανθρώπινο δυναμικό, 2.500 περίπου ανά εβδομάδα, ακολουθεί κατά γράμμα τα μέτρα προστασίας διατηρώντας τα 2 μέτρα απόσταση. 

Να σημειωθεί ότι στο εργοστάσιο των 1.214.100 τ.μ. με τα 6 κτήρια, έχουν τοποθετηθεί πάνω από χίλιες πινακίδες, υπενθυμίζοντας στο προσωπικό τα μέτρα προστασίας ενώ 20 θερμικές κάμερες μπορούν να διαβάσουν τη θερμοκρασία ενός ατόμου σχεδόν στιγμιαία.

Επίσης έχει εισαχθεί σύστημα μονής κατεύθυνσης εντός του εργοστασίου, ώστε το ανθρώπινο δυναμικό να ακολουθεί την ίδια πορεία.

Να σημειωθεί ότι σε κάθε αυτοκίνητο εκτελούνται περισσότερες από 800 διαφορετικές εργασίες, προσαρμόζοντας κατά μέσο όρο 2.800 εξαρτήματα, ενώ υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις γωνίες των κτιριακών εγκαταστάσεων αντισηπτικά καθώς και σε ατομικές συσκευασίες.  

Σχετικά άρθρα

Παρασκευή 5 Ιουνίου, Τεχνόπολη-Γκάζι.

Ειναι η ημέρα που ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο της Hyundai, ονόματι Prophecy, σας το έχουμε συστήσει, ωστόσο τώρα έχουμε στη διάθεση μας περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Επόμενο ήταν να ακυρωθεί και αυτός ο αγώνας τη στιγμή που ακυρώθηκαν όλες οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για το 2020 στη Νέα Ζηλανδία .

Ο αγώνας στη Νέα Ζηλανδία φιγουράρισε στο φετινό καλεντάρι μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει γαλανός ουρανός και λαμπερός ήλιος, ένα συνδυασμό τον οποίο απολαμβάνεις απόλυτα οδηγώντας το Mazda MX-5 με ανοιχτή την οροφή.

Θέλοντας να κάνει το ευρύ κοινό να στραφεί ακόμα περισσότερο προς την ηλεκτροκίνηση, η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες οι οποίες αποτελούν κίνητρο για την αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

Στο απαιτητικό βρετανικό πρωτάθλημα τουρισμού (BTCC) με τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό, η M-Sport θα είναι ο προμηθευτής κινητήρων από το 2022 με το 2021 να είναι μια φουλ χρονιά δοκιμών και εξέλιξης.

Από το κάθετο συγκρότημα της Peugeot Τζημόπουλος στην Κοζάνη παραδόθηκαν τα πρώτα ηλεκτροκίνητα Peugeot 208 στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Στο εργοστάσιο που βρίσκεται στο Γιέλτς-Λασκόβιτσε της Πολωνίας ξεκίνησε η Toyota την παραγωγή ενός νέου της κινητήρα.

Κάτι περισσότερο από τρεις μήνες είναι το χρονικό διάστημα από τις 29 Φεβρουαρίου, τελευταία μέρα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης που έγιναν στη Βαρκελώνη, μέχρι τις 3 Ιουλίου όταν οι οδηγοί θα μπουν ξανά στα μονοθέσιά τους για το πρώτο μέρος των ελεύθερων δοκιμών για το Γκραν Πρι της Αυστρίας, μ

Το 1995 το περίπτερο της Opel στο Σαλόνι της Γενεύης συζητήθηκε αρκετά, καθώς εκεί έκανε πρεμιέρα το εκκεντρικό MAXX.

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε γιατί ξεχώρισε πριν από 25 χρόνια το εν λόγω πρωτότυπο αστικών προδιαγραφών μοντέλο.