Είστε εδώ

Auto News

Porsche: Δείτε πως θα είναι οι νέες αντιπροσωπείες της

του Γιώργου Ψαρρά

Σίγουρα η οδήγηση μιας Porsche είναι μοναδική εμπειρία, ωστόσο η γερμανική εταιρεία των supercars επιθυμεί και η απόκτηση τους να γίνεται με ξεχωριστό τρόπο.

Για το λόγο αυτό η Porsche αποφάσισε την εφαρμογή μιας νέας εταιρικής αρχιτεκτονικής στις αντιπροσωπείες της, η οποία θα απευθύνεται στους υφιστάμενους αλλά και στους νέους πελάτες της, θα χαρακτηρίζεται για την ευελιξίας της και θα χρησιμοποιεί ψηφιακά μέσα για την εξατομικευμένη επικοινωνία.

Η πρώτη νέα αντιπροσωπεία της Porsche με τα εν λόγω πρότυπα άνοιξε στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, κατασκευάστηκε σε ένα χρόνο, ενώ μέχρι τα μέσα του 2020 θα εγκαινιαστούν ακόμα δυο στην Κίνα.

Στην παραπάνω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την αλουμινένια πρόσοψη που θα έχουν οι νέες αντιπροσωπείες της Porsche, ενώ τα διάκενα που υπάρχουν ψηλά και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες προσφέρουν ορατότητα στο εσωτερικό της. Παράλληλα ο κόκκινος Led φωτισμός προσδίδει δυναμισμό.

Στο εσωτερικό τώρα υπάρχουν θεματικές ζώνες όπως Product Highlights, E-Performance και Certified Pre-Owned, ενώ ο χώρος του συνεργείου είναι ορατός στους πελάτες, χάρη στη μεγάλη διαχωριστική τζαμαρία. Επίσης ο υποψήφιος αγοραστής μέσω της εικονικής πραγματικότητας και οθονών αφής θα μπορεί να εξατομικεύει το μοντέλο που επιθυμεί.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Ράλι Σαρδηνίας

Το έχουμε επισημάνει εκατοντάδες φορές, θα το επισημάνουμε άλλη μία. Στους αγώνες τίποτα δεν είναι δεδομένο καθώς όλα τελειώνουν με φόντο την καρό σημαία. 

Ράλι Σπριντ Μπράλου

Σε μια από τις ωραίες οδηγικά Ειδικές Διαδρομές πραγματοποιήθηκε το ράλι Σπριντ Μπράλου με διοργανωτή το σωματείο AΛΑΛ, που είχε νικητές τους Καμπύλη-Σταμέλο με Skoda Fabia S1600,. Ο αγώνας ήταν ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Ασφάλτινων ράλι Νοτίου Ελλάδος.

Ράλι Σαρδηνίας -2ο σκέλος

Με ρεσιτάλ οδήγησης οι Τάνακ-Γιερβόεγια, κερδίζοντας και τις 6 Ειδικές Διαδρομές του 2ου σκέλους στο ράλι ράλι Σαρδηνιας, πέρασαν με το Toyota Yaris  WRC στην πρώτη θέση αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Σόρδο-Ντελ Μπάριο με το Hyundai i20 WRC με διαφορά 25,9 δευτ.με τρίτους την έκπληξη του ιταλικο

Ferrari Passione Rossa

Μπορεί να βρισκόμαστε στην Πάτρα και να παρακολουθούμε ενα ξεχωριστό 2ημερο που έχει οργανώσει  η ΦΙΛΜΠΑ, που όμοιο σκηνικό μπορείς να το συναντήσεις μόνο στο Μαρανέλο ή στο Μόντε Κάρλο .
Ο λόγος, ότι τόσες Ferrari μαζεμένες που δεν είναι εύκολο να συναντήσεις

Mercedes

Με αφορμή την αυριανή Ημέρα των Σκύλων, που θεσπίστηκε από τη γερμανική ένωση κυνοτροφείων, η Mercedes παρουσιάζει μια νέα συλλογή από αξεσουάρ για τους αγαπημένους σας τετράποδους φίλους.

Ράλι Σαρδηνίας -2ο σκέλος

Το 2ο σκέλος του ράλι Σαρδηνίας είναι και το μεγαλύτερο.
Μπορεί να περιλαμβάνει 6 μόνο Ειδικές Διαδρομές αλλά με 142,42 χλμ.
Ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ειδική Διαδρομή με τον Τάνακ ταχύτερο που πέρασε δεύτερος στην κατάταξη 4,7 πίσω από τον Σόρδο που εξακολουθεί να προηγείται

Renault

Στη γαλλική πρωτεύουσα βρέθηκαν οι πιλότοι της Renault Sport, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερη πρόκληση.

Ράλι Σαρδηνίας -1ο σκέλος

Σενάριο από δραματική ταινία ήταν το 1ο σκέλος του ράλι Σαρδηνίας όπου η μια ανατροπή ακολούθησε την άλλη και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό οι Σόρδο -Ντελ Μπάριο οδηγούν την κατάταξη στο ράλι Σαρδηνίας.

Αττική Οδός

Aυξήσεις τιμών στα διόδια της Αττικής Οδού, για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας που διαχειρίζεται τον οδικό άξονα.  Αντίστοιχα, αυξήσεις θα ισχύσουν και στα εκπτωτικά προγράμματα, με τις νέες τιμές για κάθε εκπτωτικό πρόγραμμα και κατηγορί

Νέα Alpine A110S

Στο ερώτημα αν η A110 μπορεί να γίνει πιο σπορ η Alpine απάντησε καταφατικά παρουσιάζοντας τη νέα A110S.