Είστε εδώ

Auto News

Porsche: Δείτε πως θα είναι οι νέες αντιπροσωπείες της

του Γιώργου Ψαρρά

Σίγουρα η οδήγηση μιας Porsche είναι μοναδική εμπειρία, ωστόσο η γερμανική εταιρεία των supercars επιθυμεί και η απόκτηση τους να γίνεται με ξεχωριστό τρόπο.

Για το λόγο αυτό η Porsche αποφάσισε την εφαρμογή μιας νέας εταιρικής αρχιτεκτονικής στις αντιπροσωπείες της, η οποία θα απευθύνεται στους υφιστάμενους αλλά και στους νέους πελάτες της, θα χαρακτηρίζεται για την ευελιξίας της και θα χρησιμοποιεί ψηφιακά μέσα για την εξατομικευμένη επικοινωνία.

Η πρώτη νέα αντιπροσωπεία της Porsche με τα εν λόγω πρότυπα άνοιξε στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, κατασκευάστηκε σε ένα χρόνο, ενώ μέχρι τα μέσα του 2020 θα εγκαινιαστούν ακόμα δυο στην Κίνα.

Στην παραπάνω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την αλουμινένια πρόσοψη που θα έχουν οι νέες αντιπροσωπείες της Porsche, ενώ τα διάκενα που υπάρχουν ψηλά και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες προσφέρουν ορατότητα στο εσωτερικό της. Παράλληλα ο κόκκινος Led φωτισμός προσδίδει δυναμισμό.

Στο εσωτερικό τώρα υπάρχουν θεματικές ζώνες όπως Product Highlights, E-Performance και Certified Pre-Owned, ενώ ο χώρος του συνεργείου είναι ορατός στους πελάτες, χάρη στη μεγάλη διαχωριστική τζαμαρία. Επίσης ο υποψήφιος αγοραστής μέσω της εικονικής πραγματικότητας και οθονών αφής θα μπορεί να εξατομικεύει το μοντέλο που επιθυμεί.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Audi E-Tron

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πλέον κατασκευάζουν λίγα τμήματα του αυτοκινήτου μόνες τους αφού για τα περισσότερα κάνουν μόνο τη σχεδίαση και τα αναθέτουν σε τρίτους προμηθευτές, τάση που θα ενισχυθεί με τα ηλεκτρικά που έρχονται.

Smart

Το μέλλον της Smart ως ανεξάρτητη εταιρεία έχει τεθεί αρκετές φορές σε αμφισβήτηση όμως η Mercedes – Benz, στην οποία ανήκει, έκανε μία συμφωνία με την Geely η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά για τα επόμενα χρόνια.

Jeep Gladiator

Απόβαση στη Γηραιά Ήπειρο θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι το περίφημο Gladiator, το pickup που επιστρέφει την Jeep στην κατηγορία αυτή.

Koenigsegg Jesko

Η Koenigsegg στοχεύει να σπάσει το όριο των 300 μιλίων/ώρα (482,8 χλμ./ώρα) με μια ειδικά προετοιμασμένη εκδοχή του πιο πρόσφατου μοντέλου της, του Jesko, που παρουσιάστηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Citroen

Τον προηγούμενο μήνα στο Σαλόνι της Γενεύης η Citroen μας παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο της το Ami One Concept.

Lamborghini

Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν στο μουσείο της Lamborghini που βρίσκεται στην έδρα της, στην περιοχή Σαντ'Αγκάτα Μπολονέζ.

Aston Martin

Η Aston Martin έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το πρώτο της SUV το οποίο θα ονομάζεται DBX και τώρα βρίσκεται σε φάση δοκιμών με τα τελευταία στάδια αυτών να γίνονται στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Nissan

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan που αποτελεί μέρος της συμμαχίας Alliance (Renault, Mitsubishi) προσφέρει 100.000 ευρώ στο πλαίσιο της αποκατάστασης των ζημιών στην Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame de Paris) ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά που υπέστη.

Νew York International Motor Show

Έως και τις 28 Απριλίου διεξάγεται στο Jacob Javits Convention Center στη Νέα Υόρκη η έκθεση αυτοκινήτου.

Παγκόσμιο γεγονός στο σταυροδρόμι του παγκόσμιου εμπορίου, που αποκαλύπτει κατά κάποιον τρόπο το μέλλον και τις τεχνολογίες στους τέσσερις τροχούς.

Volkswagen ID.R

Άλλη μια δοκιμή, στο πλαίσιο της εξέλιξης του αμιγώς ηλεκτροκίνητου αγωνιστικού ID.R της Volkswagen, ολοκληρώθηκε στη γαλλική πίστα Πολ Ρικάρ.