Είστε εδώ

Auto News

Polestar: Πού ανοίγει ο πρώτος εκθεσιακός της χώρος;

του Γιώργου Ψαρρά

Τον πρώτο της εκθεσιακό χώρο θα αποκτήσει η Polestar, η αυτόνομη εταιρεία της Volvo που θα κατασκευάζει ηλεκτροκίνητα μοντέλα επιδόσεων.

Στο Όσλο της Νορβηγίας λοιπόν εκτιμάται ότι στα μέσα του 2019 θα εγκαινιαστεί το πρώτο “Polestar Space”, σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης όπου φιλοξενούνται πολλά γνωστά εμπορικά ονόματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Νορβηγία δεν επιλέχτηκε τυχαία για τη δημιουργία του πρώτου “Polestar Space”, καθώς είναι μια από τις σημαντικότερες αγορές ηλεκτροκίνητων μοντέλων στον κόσμο. Σύμφωνα τώρα με την Polestar οι εκθεσιακοί της χώροι στόχο έχουν να επαναπροσδιορίσουν την εμπειρία αγοράς αυτοκινήτου και τη σχέση του πελάτη με τον κατασκευαστή.

Η σχεδίαση του πρώτου της εκθεσιακού χώρου θα βασιστεί στο σχετικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στο εργαστήριο της Polestar, το οποίο βρίσκεται στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει τη δυνατότητα αν το επιθυμεί να συνομιλεί με τους ειδικούς της Polestar, να οδηγεί το μοντέλο που τον ενδιαφέρει σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίζει το ψηφιακό περιβάλλον σε όλα τα στάδια επαφής με τον πελάτη.

Η όλη διαδικασία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απορροφά από τον πελάτη την πίεση από την αγορά ενός αυτοκινήτου. Φυσικά η Polestar δε σκοπεύει να περιοριστεί στη Νορβηγία, αντιθέτως σκοπεύει μέχρι τα μέσα του 2020 να έχει ανοίξει περίπου 60 εκθεσιακούς χώρους, ώστε να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυο της. 

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν

Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών για το Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν ακυρώθηκε λίγο μετά την έναρξή της όταν η Williams του Τζορτζ Ράσελ πέρασε πάνω από ένα φρεάτιο που δεν ήταν καλά στερεωμένο με αποτέλεσμα εκείνο να φύγει και να προκαλέσει ζημιά στο βρετανικό μονοθέσιο.

Tesla

Η Tesla είναι γνωστή κυρίως για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκευάζει όμως η αμερικανική μάρκα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως εκείνον της ενέργειας.

Toyota GT 86

Κόντρα σε κάθε λανθασμένη νοοτροπία που θέλει τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες αποκλεισμένους από τη απόλαυση και την ελευθερία της οδήγησης λειτουργεί η σχολή  “Spinal Track Rally Experience”.

Porsche

Η Κίνα είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον πλανήτη και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να έχει ικανοποιημένους τους εκεί πελάτες ώστε να απολαμβάνει υψηλά μερίδια πωλήσεων.

Renault - Nissan

Οι Renault και Nissan έχουν καταφέρει με τη συμμαχία που έχουν σχηματίσει (μαζί με τη Mitsubishi) να αναρριχηθούν σε μία από τις κορυφαίες θέσεις στον κόσμο σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις αυτοκινήτων.

Ford

Υπάρχουν μινιατούρες αυτοκινήτων που έχουν «τσιμπημένη» τιμή, ωστόσο αυτό το κλασσικό Ford Escort σε κλίμακα 1:25 είναι εξωπραγματικά ακριβό.