Είστε εδώ

Auto News

Polestar: Πού ανοίγει ο πρώτος εκθεσιακός της χώρος;

του Γιώργου Ψαρρά

Τον πρώτο της εκθεσιακό χώρο θα αποκτήσει η Polestar, η αυτόνομη εταιρεία της Volvo που θα κατασκευάζει ηλεκτροκίνητα μοντέλα επιδόσεων.

Στο Όσλο της Νορβηγίας λοιπόν εκτιμάται ότι στα μέσα του 2019 θα εγκαινιαστεί το πρώτο “Polestar Space”, σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης όπου φιλοξενούνται πολλά γνωστά εμπορικά ονόματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Νορβηγία δεν επιλέχτηκε τυχαία για τη δημιουργία του πρώτου “Polestar Space”, καθώς είναι μια από τις σημαντικότερες αγορές ηλεκτροκίνητων μοντέλων στον κόσμο. Σύμφωνα τώρα με την Polestar οι εκθεσιακοί της χώροι στόχο έχουν να επαναπροσδιορίσουν την εμπειρία αγοράς αυτοκινήτου και τη σχέση του πελάτη με τον κατασκευαστή.

Η σχεδίαση του πρώτου της εκθεσιακού χώρου θα βασιστεί στο σχετικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στο εργαστήριο της Polestar, το οποίο βρίσκεται στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει τη δυνατότητα αν το επιθυμεί να συνομιλεί με τους ειδικούς της Polestar, να οδηγεί το μοντέλο που τον ενδιαφέρει σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίζει το ψηφιακό περιβάλλον σε όλα τα στάδια επαφής με τον πελάτη.

Η όλη διαδικασία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απορροφά από τον πελάτη την πίεση από την αγορά ενός αυτοκινήτου. Φυσικά η Polestar δε σκοπεύει να περιοριστεί στη Νορβηγία, αντιθέτως σκοπεύει μέχρι τα μέσα του 2020 να έχει ανοίξει περίπου 60 εκθεσιακούς χώρους, ώστε να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυο της. 

Σχετικά άρθρα

Ανάβαση Πιτίτσας

Tελευταία παράσταση του φετινού Πρωταθλήματος Αναβάσεων στην Πιτίτσα, τη γνωστή διαδρομή της Πάτρας,

Η Βάσω Κουρτίδου πίσω από το τιμόνι του ασημί Toyota Yaris της δεν συμμετείχε απλώς, αλλά “έγραψε” μια καλή επίδοση και αποχαιρέτησε τη φετινή χρονιά με ένα κύπελλο.

Αυτοκίνηση 2018-Nissan GT R

Ο “Godzilla”, όπως είναι το προσωνύμιο του Nissan GT R, δίνει το παρών στο περίπτερο της ιαπωνικής μάρκας στην έκθεση αυτοκίνηση 2018 που γίνεται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας.

Αυτοκίνηση 2018-BMW i3s

Το i3 είναι το ηλεκτρικό μοντέλο με το οποίο η BMW μπήκε στη νέα εποχή της αυτοκίνησης το 2013 που άρχισε να παράγεται και τώρα το ελληνικό κοινό έχει τη δυνατότητα να δει την πιο ισχυρή του έκδοση με την ονομασία i3s στην Αυτοκίνηση 2018.

Αυτοκίνηση 2018-Renault Megane R.S.

Στην Αυτοκίνηση 2018 το ελληνικό κοινό έχει τη δυνατότητα να δει για πρώτη φορά από κοντά την πιο πρόσφατη δημιουργία της Renault Sport, του τμήματος επιδόσεων της γαλλικής εταιρείας, το Megane R.S.

Aυτοκίνηση 2018

Η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2018», που άνοιξε τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, «γράφει» σημαντική αύξηση σε ό,τι έχει να κάνει με την προσέλευση επισκεπτών.

Αυτοκίνηση 2018-Nissan e-NV200

Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της επερχόμενης ηλεκτροκίνησης στη φετινή Έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» αποτελεί σίγουρα το Νissan e-NV200.

Αυτοκίνηση 2018-Citroen C3 Aircross

Στο περίπτερο της Citroen μπορούμε ανάμεσα στα άλλα μοντέλα να δούμε και το C3 Aircross το οποίο έχει κερδίσει πληθώρα βραβείων μεταξύ των οποίων εκείνο του αυτοκινήτου της χρονιάς για το 2018 από τον δημοσιογραφικό οργανισμό Autobest.

Αυτοκίνηση 2018-Hyundai i30 N

Η Hyundai για πρώτη φορά αποφάσισε να μπει στα “χωράφια” των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων με το i30 N το οποίο είδαμε και πέρυσι στην Αυτοκίνηση και το εγχείρημά της μόνο ως επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί ειδικά αν συνυπολογίσει κάποιος και την απειρία

Porsche

Αν κάποιος είναι κάτοχος μιας συλλεκτικής και αρκετά ακριβής Porsche θα εμπιστευτεί τον οποιοδήποτε για να φροντίσει το σέρβις της;

BMW

Η BMW έχει δηλώσει πολλές φορές ότι τα επόμενα χρόνια τα μοντέλα της θα στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην ηλεκτροκίνηση περνώντας πρώτα από το στάδιο των plug-in υβριδικών (PHEV).