Είστε εδώ

Auto News

Polestar: Πού ανοίγει ο πρώτος εκθεσιακός της χώρος;

του Γιώργου Ψαρρά

Τον πρώτο της εκθεσιακό χώρο θα αποκτήσει η Polestar, η αυτόνομη εταιρεία της Volvo που θα κατασκευάζει ηλεκτροκίνητα μοντέλα επιδόσεων.

Στο Όσλο της Νορβηγίας λοιπόν εκτιμάται ότι στα μέσα του 2019 θα εγκαινιαστεί το πρώτο “Polestar Space”, σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης όπου φιλοξενούνται πολλά γνωστά εμπορικά ονόματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Νορβηγία δεν επιλέχτηκε τυχαία για τη δημιουργία του πρώτου “Polestar Space”, καθώς είναι μια από τις σημαντικότερες αγορές ηλεκτροκίνητων μοντέλων στον κόσμο. Σύμφωνα τώρα με την Polestar οι εκθεσιακοί της χώροι στόχο έχουν να επαναπροσδιορίσουν την εμπειρία αγοράς αυτοκινήτου και τη σχέση του πελάτη με τον κατασκευαστή.

Η σχεδίαση του πρώτου της εκθεσιακού χώρου θα βασιστεί στο σχετικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στο εργαστήριο της Polestar, το οποίο βρίσκεται στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει τη δυνατότητα αν το επιθυμεί να συνομιλεί με τους ειδικούς της Polestar, να οδηγεί το μοντέλο που τον ενδιαφέρει σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίζει το ψηφιακό περιβάλλον σε όλα τα στάδια επαφής με τον πελάτη.

Η όλη διαδικασία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απορροφά από τον πελάτη την πίεση από την αγορά ενός αυτοκινήτου. Φυσικά η Polestar δε σκοπεύει να περιοριστεί στη Νορβηγία, αντιθέτως σκοπεύει μέχρι τα μέσα του 2020 να έχει ανοίξει περίπου 60 εκθεσιακούς χώρους, ώστε να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυο της. 

Σχετικά άρθρα

Ράλι Μόντε Κάρλο

Από την έρημο του Ντακάρ και τη 3η θέση στο βάθρο, στα χιονιά και στο κρύο του Μόντε Κάρλο –σε διαδρομές γύρω από την Γκάπ-για τους Λεμπ-Ελενά την πρεμιέρα του WRC, το ράλι Μόντε Κάρλο 24-27 Ιανουαρίου.

Ράλι Μόντε Κάρλο-Citroen Racing

Όπως και να το κάνουμε όταν έχεις κερδίσει 5 φορές στη σειρά το ράλι Μόντε Κάρλο και μάλιστα τα τελευταία χρόνια, θεωρείσαι το Νο 1 φαβορί για τη νίκη.

Ο λόγος για τον Οζιέ (στο δεξί bucket πάντα ο Ινγκρασιά) που από το 2019 θα οδηγεί για τη Citroen Racing.

Ράλι Μόντε Κάρλο

Ο 39χρονος Ιρλανδός Κρις Μικ επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του WRC, με την ομάδα της Toyota Gazoo Racing που ηγείται ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι Τόμι Μάκινεν.

Κάρλος Γκον

Η Nissan μετά τη σύλληψη του Κάρλος Γκον στις 19 Νοεμβρίου ουσιαστικά έχει κηρύξει τον πόλεμο στο πρώην αφεντικό της και τώρα επανέρχεται με νέες κατηγορίες.

Land Rover Discovery

Όταν ένα μοντέλο, όπως το Discovery, έχει συμπληρώσει τρεις επιτυχημένες δεκαετίες ζωής και έχει σημειώσει πάνω από 1,7 εκατομμύρια πωλήσεις, τότε η δημιουργία μιας επετειακής έκδοσης αποτελεί μάλλον μονόδρομο για τη Land Rover.

Ταξινομήσεις premium κατηγορίας

Για μια ακόμα χρονιά η Mercedes τόσο στη χώρα μας, όσο και στις τέσσερις γωνιές της Γης, δεν άφησε το πρώτο σκαλί του βάθρου, στην premium κατηγορία.

Volkswagen ID.R

Μετά το ρεκόρ που σημείωσε το ηλεκτροκίνητο Volkswagen ID.R στην ανάβαση του Πάικς Πικ στην Αμερική (4.302 χλμ. είναι η απόσταση από το ύψος της θάλασσας στην τερματισμό) με τον Ντιμά στο τιμόνι, ετοιμάζεται για ένα άλλο ρεκόρ.

Google Maps

Το Google Maps είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή πλοήγησης τόσο στη χώρα μας όσο και σε διεθνές επίπεδο χάρη στην ποιοτική και εύκολη πλοήγηση που προσφέρει.

Skoda

Την ευθύνη για τη στρατηγική εξάπλωση του Ομίλου Volkswagen στην Ινδία έχει αναλάβει η Skoda.

Porsche

Τη σχέση της με τα ράλι αποφάσισε να αναθερμάνει η Porsche, καθώς προετοιμάζει δυναμική επιστροφή.