Είστε εδώ

Auto News

Peugeot: Kαλοδιατηρημένα used cars

Όλο το δίκτυο της Peugeot προσφέρει σε ειδικές τιμές επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα Peugeot, από  το 108 έως την ναυαρχίδα 508, συμπεριλαμβανομένων το βραβευμένο νέο 208, «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα το 2020», αλλά και «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020», όλη τη σειρά των SUV, 2008, 3008, 5008 καθώς και το πολυχρηστικόRifter, σε ποικιλία εκδόσεων, χρωμάτων και επιπέδων εξοπλισμού, με κινητήρες βενζίνης, dieselμε χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια.

Τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα συνοδεύονται από τα εξής:

•     Εντός Εργοστασιακής Εγγύησης 

•     Δωρεάν 2 Εργοστασιακά Service

•     Δωρεάν Έξοδα Μεταβίβασης και Τέλη Κυκλοφορίας 2020

•     Πιστοποιημένος Έλεγχος Ασφαλείας 20 ζωτικών σημείων

•     Αντιβακτηριδιακός καθαρισμός κλιματισμού και απολύμανση

•     Δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου

Επιπλέον στις κάθετες μονάδες της Peugeot βρίσκονται και πολλά οχήματα άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών, σε πολύ καλή κατάσταση καθώς και αυτά έχουν επιμελώς ελεγχθεί. 

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Η ηλεκτροκίνηση «επί τάπητος»

Με 100 εκατ. ευρώ και για 18 μήνες επιδοτεί  η κυβέρνηση την αγορά αυτοκινήτων νέου τύπου.  Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το όφελος ανά μονάδα, εάν συνδυαστεί με το οικολογικό μπόνους και τις σχετικές φοροαπαλλαγές, θα προσεγγίζει τα 10.000 ευρώ.

Παρατηρώντας μετά από 32 ολόκληρα χρόνια τη σχεδίαση του Citroen Activa σου είναι δύσκολο να πιστέψεις την ηλικία του.

Παρασκευή 5 Ιουνίου, Τεχνόπολη-Γκάζι. Ειναι η ημέρα που ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο της Hyundai, ονόματι Prophecy, σας το έχουμε συστήσει, ωστόσο τώρα έχουμε στη διάθεση μας περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Επόμενο ήταν να ακυρωθεί και αυτός ο αγώνας τη στιγμή που ακυρώθηκαν όλες οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για το 2020 στη Νέα Ζηλανδία .

Ο αγώνας στη Νέα Ζηλανδία φιγουράρισε στο φετινό καλεντάρι μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει γαλανός ουρανός και λαμπερός ήλιος, ένα συνδυασμό τον οποίο απολαμβάνεις απόλυτα οδηγώντας το Mazda MX-5 με ανοιχτή την οροφή.

Θέλοντας να κάνει το ευρύ κοινό να στραφεί ακόμα περισσότερο προς την ηλεκτροκίνηση, η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες οι οποίες αποτελούν κίνητρο για την αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

Στο απαιτητικό βρετανικό πρωτάθλημα τουρισμού (BTCC) με τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό, η M-Sport θα είναι ο προμηθευτής κινητήρων από το 2022 με το 2021 να είναι μια φουλ χρονιά δοκιμών και εξέλιξης.

Από το κάθετο συγκρότημα της Peugeot Τζημόπουλος στην Κοζάνη παραδόθηκαν τα πρώτα ηλεκτροκίνητα Peugeot 208 στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Στο εργοστάσιο που βρίσκεται στο Γιέλτς-Λασκόβιτσε της Πολωνίας ξεκίνησε η Toyota την παραγωγή ενός νέου της κινητήρα.