Είστε εδώ

Auto News

Ώστιν, Τέξας: Έσπασε κάθε κανόνα και το πλήρωσε (video)

του Σωτήριου Χάλλα

Σε ό,τι έχει να κάνει με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι όροι όπως το να έχεις δίπλωμα, να είναι ασφαλισμένο το όχημα, να σέβεσαι τον Κ.Ο.Κ. και αν έχεις ατύχημα να μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις αλλά να δώσεις τα ανάλογα χαρτιά ώστε να αναλάβουν οι ασφαλιστικές.

Η γυναίκα που οδηγεί το Nissan Altima που βλέπουμε στο βίντεο κατάφερε να μην ακολουθήσει τίποτα από τα παραπάνω και προσπάθησε να "ζητήσει και τα ρέστα". Το βίντεο είναι τραβηγμένο από τον οδηγό μίας Chevrolet Camaro SS.

Ο οδηγός της Camaro έχει ανάψει φλας για να στρίψει αριστερά όταν η γυναίκα με το Altima τον κοπανάει στη μεριά του οδηγού και αντί να σταματήσει διασχίζει κάθετα τον δρόμο και προσπαθεί να ξεφύγει. Φυσικά, δε θα μπορούσε να καταφέρει κάτι τέτοιο δεδομένης της διαφοράς των δύο αυτοκινήτων στην ισχύ. Έτσι, την ώρα που προσπαθεί να πάρει μια αριστερή στροφή χάνει τον έλεγχο, πέφτει σε μία μικρή πλαγιά και προκαλεί ζημιές στην περίφραξη ενός ακινήτου.

Από τη συνέχεια του βίντεο προκύπτει ότι το Altima ήταν ανασφάλιστο και η γυναίκα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ενώ κάποια στιγμή παραπονιέται που το αυτοκίνητό της έχει κολλήσει και δεν μπορεί να το μετακινήσει. Τελικά αποφασίζει να φύγει με τα πόδια πριν φτάσει η αστυνομία στο σημείο.

Τελικά η Camaro πήγε για ολική διαγραφή και ο οδηγός πήρε καινούρια με την αποζημίωση της ασφαλιστικής όμως έπρεπε να πληρώσει επιπλέον 1.000 ευρώ στην ασφαλιστική.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

IAME Series Greece

Ο 2ος γύρος του IAME Series Greece διεξήχθη στην πίστα «Kartmania», στα Βραχναίικα της Πάτρας με οργανωτή τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών (ΑΟΠ).

Audi E-Tron

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πλέον κατασκευάζουν λίγα τμήματα του αυτοκινήτου μόνες τους αφού για τα περισσότερα κάνουν μόνο τη σχεδίαση και τα αναθέτουν σε τρίτους προμηθευτές, τάση που θα ενισχυθεί με τα ηλεκτρικά που έρχονται.

Smart

Το μέλλον της Smart ως ανεξάρτητη εταιρεία έχει τεθεί αρκετές φορές σε αμφισβήτηση όμως η Mercedes – Benz, στην οποία ανήκει, έκανε μία συμφωνία με την Geely η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά για τα επόμενα χρόνια.

Jeep Gladiator

Απόβαση στη Γηραιά Ήπειρο θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι το περίφημο Gladiator, το pickup που επιστρέφει την Jeep στην κατηγορία αυτή.

Koenigsegg Jesko

Η Koenigsegg στοχεύει να σπάσει το όριο των 300 μιλίων/ώρα (482,8 χλμ./ώρα) με μια ειδικά προετοιμασμένη εκδοχή του πιο πρόσφατου μοντέλου της, του Jesko, που παρουσιάστηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Citroen

Τον προηγούμενο μήνα στο Σαλόνι της Γενεύης η Citroen μας παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο της το Ami One Concept.

Lamborghini

Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν στο μουσείο της Lamborghini που βρίσκεται στην έδρα της, στην περιοχή Σαντ'Αγκάτα Μπολονέζ.

Aston Martin

Η Aston Martin έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το πρώτο της SUV το οποίο θα ονομάζεται DBX και τώρα βρίσκεται σε φάση δοκιμών με τα τελευταία στάδια αυτών να γίνονται στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Nissan

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan που αποτελεί μέρος της συμμαχίας Alliance (Renault, Mitsubishi) προσφέρει 100.000 ευρώ στο πλαίσιο της αποκατάστασης των ζημιών στην Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame de Paris) ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά που υπέστη.

Νew York International Motor Show

Έως και τις 28 Απριλίου διεξάγεται στο Jacob Javits Convention Center στη Νέα Υόρκη η έκθεση αυτοκινήτου.

Παγκόσμιο γεγονός στο σταυροδρόμι του παγκόσμιου εμπορίου, που αποκαλύπτει κατά κάποιον τρόπο το μέλλον και τις τεχνολογίες στους τέσσερις τροχούς.