Είστε εδώ

Auto News

Opel: Συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια του σέρβις

του Γιώργου Ψαρρά

Μια καινοτόμα υπηρεσία προσφέρει πλέον η Opel στους πελάτες της, καθώς τους ενημερώνει διαρκώς για την πορεία του αυτοκινήτου τους όσο αυτό βρίσκεται μέσα στο συνεργείο.

Ο λόγος για τη νέα δωρεάν υπηρεσία “myDigitalService”, στόχος της οποίας είναι να επιτυγχάνεται η μέγιστη άνεση και διαφάνεια κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών επισκευής ή συντήρησης του οχήματος από τη στιγμή που θα περάσει την πύλη του συνεργείου, αλλά και η εξοικονόμηση χρόνου.

Ο πελάτης μπορεί να έχει ηλεκτρονικό διάλογο με το μηχανικό, ο οποίος τους στέλνει γραπτά μηνύματα όταν το όχημα παραληφθεί, όταν ολοκληρωθεί ο αρχικός οπτικός έλεγχος, όταν ξεκινήσουν οι εργασίες και όταν είναι έτοιμο για παράδοση.

Παράλληλα μέσω email ο μηχανικός μπορεί να αποστείλει φωτογραφίες ή video, ώστε να αποδεικνύει στον ιδιοκτήτη ότι πρέπει να γίνει κάποια επιπλέον εργασία, όπως για παράδειγμα η αντικατάσταση ελαστικών ή τα φθαρμένα τακάκια.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης λαμβάνει και ένα εκτιμώμενο κόστος για τις έξτρα εργασίες που θα χρειαστούν, ενώ μπορεί να το αποδεχτεί ή να το απορρίψει. Έτσι διατηρείται συνεχώς ο έλεγχος του κόστους, ενώ σημειώνεται ότι οι αποδείξεις μπορούν να σταλούν και με ψηφιακή μορφή.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία η νέα υπηρεσία “myDigitalService” λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως οι παραγγελιές προϊόντων που κάνουμε μέσω διαδικτύου.  Ήδη είναι διαθέσιμη σε είκοσι ευρωπαικές χώρες συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Την έχουν χρησιμοποιήσει ήδη χιλιάδες πελάτες, οι οποίοι την έχουν αξιολογήσει θετικά. Είναι πάντως ξεκάθαρο ότι πλέον η ψηφιοποίηση των διαδικασιών εξυπηρέτησης πελατών έχει φθάσει σε ανώτερο επίπεδο…

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Hyundai

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Hyundai θα επενδύσει 34.65 δις δολάρια για την εξέλιξη και κατασκευή ηλεκτρικών και αυτόνομων αυτοκινήτων σε ορίζοντα 5 χρόνων.

Peugeot - Ηλεκτρικό ποδήλατο

Η Peugeot δραστηριοποιείται εκτός από τον τομέα του αυτοκινήτου και σε εκείνον του ποδηλάτου και τώρα παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, το οποίο εκτός από τα πεντάλ, κινείται και μόνο του με τη χρήση ηλεκτροκινητήρα.

Citroen Racing

Δύο αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, σε Ισπανία και Αυστραλία και ο τίτλος του πρωταθλητή για τη φετινή χρονιά παραμένει ανοικτός.

Skoda Felicia

Στην «ταυτότητα» του Skoda Felicia αναγράφεται ημερομηνία γέννησης 17 Οκτωβρίου του 1994, κάτι που σημαίνει ότι σε δυο μέρες έχει γενέθλια, καθώς και ότι γίνεται 25 ετών.

ΥΠΑ

Στο πρώτο 9μηνο του 2019 οι επιβάτες που κινήθηκαν από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια έφτασαν τα 54.5 εκατ. που αντιστοιχεί σε αύξηση 4,8% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Αυτή η αύξηση έρχεται και από την αύξηση των πτήσεων που βρίσκεται στο 4.1 %.

Πρωτάθλημα Ιταλίας, Rally due Valli

Οι Γκρουνιόλα-Ομέτο δίνοντας ρεσιτάλ οδήγησης στα bucket του Volkswagen Polo R5 (αντικατέστησαν το Skoda Fabia R5) είναι οι νικητές του προτελευταίου γύρου για το πρωτάθλημα Ιταλίας, κερδίζοντας τις 7 από τις 11 Ειδικές Διαδρομές του ασφάλτινου ράλι Ντούε Βάλι.

SEAT

H ΤΕΧΝΟΚΑΡ Α.Ε.Ε., εισαγωγική των οχημάτων SEAT στη χώρα μας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης για ορισμένα μοντέλα Leon και Ateca.

Volkswagen Golf

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο internet οι πιο καθαρές φωτογραφίες του νέου Golf που έχουμε δει μέχρι στιγμής, από μια πηγή που αποτελεί έκπληξη, ένα group φίλων της Volkswagen στο Facebook, από την Τσεχία.

Renault

Η Renault θέλει μέχρι το 2022 να έχει στην γκάμα της τουλάχιστον οχτώ μοντέλα τα οποία να κινούνται χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ηλεκτρική ενέργεια και το Twingo φαίνεται να είναι από τα πρώτα μοντέλα που θα κάνουν αυτή τη μετάβαση.

FCP4Concumers

Πέρα από τα τοτέμ που αναγράφουν τις τιμές στα πρατήρια υγρών καυσίμων, σύντομα θα δούμε να τοποθετούνται κάποιες νέες εξτρά οθόνες.