Είστε εδώ

Auto News

Opel: Συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια του σέρβις

του Γιώργου Ψαρρά

Μια καινοτόμα υπηρεσία προσφέρει πλέον η Opel στους πελάτες της, καθώς τους ενημερώνει διαρκώς για την πορεία του αυτοκινήτου τους όσο αυτό βρίσκεται μέσα στο συνεργείο.

Ο λόγος για τη νέα δωρεάν υπηρεσία “myDigitalService”, στόχος της οποίας είναι να επιτυγχάνεται η μέγιστη άνεση και διαφάνεια κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών επισκευής ή συντήρησης του οχήματος από τη στιγμή που θα περάσει την πύλη του συνεργείου, αλλά και η εξοικονόμηση χρόνου.

Ο πελάτης μπορεί να έχει ηλεκτρονικό διάλογο με το μηχανικό, ο οποίος τους στέλνει γραπτά μηνύματα όταν το όχημα παραληφθεί, όταν ολοκληρωθεί ο αρχικός οπτικός έλεγχος, όταν ξεκινήσουν οι εργασίες και όταν είναι έτοιμο για παράδοση.

Παράλληλα μέσω email ο μηχανικός μπορεί να αποστείλει φωτογραφίες ή video, ώστε να αποδεικνύει στον ιδιοκτήτη ότι πρέπει να γίνει κάποια επιπλέον εργασία, όπως για παράδειγμα η αντικατάσταση ελαστικών ή τα φθαρμένα τακάκια.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης λαμβάνει και ένα εκτιμώμενο κόστος για τις έξτρα εργασίες που θα χρειαστούν, ενώ μπορεί να το αποδεχτεί ή να το απορρίψει. Έτσι διατηρείται συνεχώς ο έλεγχος του κόστους, ενώ σημειώνεται ότι οι αποδείξεις μπορούν να σταλούν και με ψηφιακή μορφή.

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία η νέα υπηρεσία “myDigitalService” λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως οι παραγγελιές προϊόντων που κάνουμε μέσω διαδικτύου.  Ήδη είναι διαθέσιμη σε είκοσι ευρωπαικές χώρες συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Την έχουν χρησιμοποιήσει ήδη χιλιάδες πελάτες, οι οποίοι την έχουν αξιολογήσει θετικά. Είναι πάντως ξεκάθαρο ότι πλέον η ψηφιοποίηση των διαδικασιών εξυπηρέτησης πελατών έχει φθάσει σε ανώτερο επίπεδο…

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Ο Τζίτζι Βιλορέζι πριν από 80 χρόνια (1940) οδηγώντας τη Maserati Tipo 4CL κατακτούσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη νίκη (τέταρτη στη σειρά για τη Maserati)  στον πιο παλιό αγώνα της Ιταλίας, το Τarga Florio στους δρόμους της Σικελίας.

Στην τελική ευθεία για το πράσινο φως βρίσκονται οι αγώνες στη χώρα μας υπό την νέα ΟΜΑΕ.

Τι αλλάζει και τι ισχύει από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου σε ο,τι αφορά τις άδειες διεξαγωγής αγώνων σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΓΓΑ.    

Η πανδημία φρέναρε και ακύρωσε τους όποιους προγραμματισμούς για αποδράσεις εκτός συνόρων.

Η ζωή όμως επιστρέφει σιγά-σιγά στην κανονικότητα.

Το 1964 στους κινηματογράφους προβάλλονταν η ταινία “Goldfinger” με πρωταγωνιστή τον Σον Κόνερι.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του ΣΟΑΑ για τους αγώνες στη χώρα μας: 

Ένστολη καριέρα κάνει πλέον το Skoda Kodiaq, καθώς πέρασε τις «εξετάσεις» και μπήκε σε σώμα ασφαλείας.

Σύμφωνα λοιπόν με την τσέχικη εταιρεία συνολικά το 30 Kodiaq υπηρετούν πλέον στην Πυροσβεστική και Διασωστική Υπηρεσία του Δυτικού Σάσσεξ στη Βρετανία.

Η κατακόκκινη Ferrari SF71H με τον αριθμό 7 κοσμεί πλέον την ιδιωτική συλλογή του Κίμι Ραϊκόνεν. 

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει την αναθεώρηση προϋπάρχουσας αεροπορικής οδηγίας (notam) με την οποία επιτρέπονται οι αφίξεις/αναχωρήσεις όλων των διεθνών πτήσεων στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ),  προσθέτοντας και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται έντονα ότι το πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2020 θα ξεκινήσει από την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες στην πίστα του Σπίλμπεργκ.