Είστε εδώ

Auto News

Nissan Titan: Τιτάνια θέληση για ζωή

του Γιώργου Ψαρρά

Όταν ο Τζέιμ Σκου διαγνώστηκε με μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου αποφάσισε να ιδρύσει το μη κερδοσκοπικό οργανισμό “The Send It”.

Αποστολή του ήταν βοηθά νέους καρκινοπαθείς στη σκληρή μάχη που δίνουν μέσα από τις χαρές των υπαίθριων περιπετειών, ενώ σημαντικός ήταν και ο ρόλος που ανέλαβε το Nissan Titan του Τζέιμ, καθώς στην καρότσα του εκτός από ελπίδες φορτώνονταν ιστιοσανίδες, ποδήλατα βουνού, σκι και snowboards.

Δυστυχώς το 2014 ο Τζέιμ σε ηλικία μόλις 35 ετών έφυγε από τη ζωή, στην οποία όμως παραμένει ο οργανισμός “The Send It” με το σημαντικό του έργο.

Το περασμένο φθινόπωρο, όταν το δώδεκα ετών Titan του Τζέιμ χρειαζόταν σημαντικές επισκευές, o οργανισμός “The Send It” δεν είχε τα χρήματα για να τις καλύψει. Λύση έδωσε η Nissan Αμερικής που φρόντισε να το διατηρήσει σε άριστη κατάσταση δωρεάν. Ο οργανισμός “The Send It” έχει πλέον ολοκληρώσει 31 προγράμματα και έχει αγκαλιάσει 150 μαχητές καρκίνου..

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Ο Τζίτζι Βιλορέζι πριν από 80 χρόνια (1940) οδηγώντας τη Maserati Tipo 4CL κατακτούσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη νίκη (τέταρτη στη σειρά για τη Maserati)  στον πιο παλιό αγώνα της Ιταλίας, το Τarga Florio στους δρόμους της Σικελίας.

Στην τελική ευθεία για το πράσινο φως βρίσκονται οι αγώνες στη χώρα μας υπό την νέα ΟΜΑΕ.

Τι αλλάζει και τι ισχύει από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου σε ο,τι αφορά τις άδειες διεξαγωγής αγώνων σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΓΓΑ.    

Η πανδημία φρέναρε και ακύρωσε τους όποιους προγραμματισμούς για αποδράσεις εκτός συνόρων.

Η ζωή όμως επιστρέφει σιγά-σιγά στην κανονικότητα.

Το 1964 στους κινηματογράφους προβάλλονταν η ταινία “Goldfinger” με πρωταγωνιστή τον Σον Κόνερι.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του ΣΟΑΑ για τους αγώνες στη χώρα μας: 

Ένστολη καριέρα κάνει πλέον το Skoda Kodiaq, καθώς πέρασε τις «εξετάσεις» και μπήκε σε σώμα ασφαλείας.

Σύμφωνα λοιπόν με την τσέχικη εταιρεία συνολικά το 30 Kodiaq υπηρετούν πλέον στην Πυροσβεστική και Διασωστική Υπηρεσία του Δυτικού Σάσσεξ στη Βρετανία.

Η κατακόκκινη Ferrari SF71H με τον αριθμό 7 κοσμεί πλέον την ιδιωτική συλλογή του Κίμι Ραϊκόνεν. 

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει την αναθεώρηση προϋπάρχουσας αεροπορικής οδηγίας (notam) με την οποία επιτρέπονται οι αφίξεις/αναχωρήσεις όλων των διεθνών πτήσεων στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ),  προσθέτοντας και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία»

Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται έντονα ότι το πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2020 θα ξεκινήσει από την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες στην πίστα του Σπίλμπεργκ.