Είστε εδώ

Auto News

Νέο Hyundai Venue: Tα πρώτα σκίτσα από το μικρότερο SUV

του Γιώργου Ψαρρά

Στη δημοσιοποίηση τεσσάρων σκίτσων του νέου Venue προχώρησε η Hyundai, καθώς θα πραγματοποιήσει σύντομα την πρεμιέρα του στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου.

Από σχεδιαστικής πλευράς μπορούμε να διακρίνουμε ότι το νέο Venue διαθέτει εμπρός φωτιστικά σώματα δυο επιπέδων με τα επάνω να είναι στενόμακρα και τα κάτω τετραγωνισμένα, το καπό του έχει έντονες νευρώσεις, διαθέτει τη χαρακτηριστική εξάγωνη μάσκα της Hyundai, ράγες οροφής και μεγάλους τροχούς. To αμάξωμα του μοιάζει με τρίθυρο, καθώς δε φαίνονται χειρολαβές για πίσω πόρτες. Στο πίσω τμήμα υπάρχουν επίσης τετραγωνισμένα φωτιστικά σώματα, διαχύτης και αεροτομή οροφής.

Στο εσωτερικό του παρατηρούμε τη μεγάλη κεντρική οθόνη αφής και από κάτω τα στρογγυλά περιστροφικά χειριστήρια του κλιματισμού. Από την πλευρά της η κορεάτικη εταιρεία περιγράφει το νέο Venue ως μικρό σε μέγεθος, αλλά μεγάλο σε προσωπικότητα, ενώ τονίζει ότι πρόκειται για το μικρότερο και πιο προσιτό SUV της.

Παράλληλα αναφέρει ότι διακρίνεται για την ασφάλεια, την ευελιξία και τις δυνατότητες συνδεσιμότητας που προσφέρει. Ιεραρχικά στη γκάμα των SUV που διαθέτει η Hyundai το νέο Venue θα τοποθετηθεί κάτω από το Kona.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Audi E-Tron

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πλέον κατασκευάζουν λίγα τμήματα του αυτοκινήτου μόνες τους αφού για τα περισσότερα κάνουν μόνο τη σχεδίαση και τα αναθέτουν σε τρίτους προμηθευτές, τάση που θα ενισχυθεί με τα ηλεκτρικά που έρχονται.

Smart

Το μέλλον της Smart ως ανεξάρτητη εταιρεία έχει τεθεί αρκετές φορές σε αμφισβήτηση όμως η Mercedes – Benz, στην οποία ανήκει, έκανε μία συμφωνία με την Geely η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά για τα επόμενα χρόνια.

Jeep Gladiator

Απόβαση στη Γηραιά Ήπειρο θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι το περίφημο Gladiator, το pickup που επιστρέφει την Jeep στην κατηγορία αυτή.

Koenigsegg Jesko

Η Koenigsegg στοχεύει να σπάσει το όριο των 300 μιλίων/ώρα (482,8 χλμ./ώρα) με μια ειδικά προετοιμασμένη εκδοχή του πιο πρόσφατου μοντέλου της, του Jesko, που παρουσιάστηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Citroen

Τον προηγούμενο μήνα στο Σαλόνι της Γενεύης η Citroen μας παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο της το Ami One Concept.

Lamborghini

Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν στο μουσείο της Lamborghini που βρίσκεται στην έδρα της, στην περιοχή Σαντ'Αγκάτα Μπολονέζ.

Aston Martin

Η Aston Martin έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το πρώτο της SUV το οποίο θα ονομάζεται DBX και τώρα βρίσκεται σε φάση δοκιμών με τα τελευταία στάδια αυτών να γίνονται στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Nissan

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan που αποτελεί μέρος της συμμαχίας Alliance (Renault, Mitsubishi) προσφέρει 100.000 ευρώ στο πλαίσιο της αποκατάστασης των ζημιών στην Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame de Paris) ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά που υπέστη.

Νew York International Motor Show

Έως και τις 28 Απριλίου διεξάγεται στο Jacob Javits Convention Center στη Νέα Υόρκη η έκθεση αυτοκινήτου.

Παγκόσμιο γεγονός στο σταυροδρόμι του παγκόσμιου εμπορίου, που αποκαλύπτει κατά κάποιον τρόπο το μέλλον και τις τεχνολογίες στους τέσσερις τροχούς.

Volkswagen ID.R

Άλλη μια δοκιμή, στο πλαίσιο της εξέλιξης του αμιγώς ηλεκτροκίνητου αγωνιστικού ID.R της Volkswagen, ολοκληρώθηκε στη γαλλική πίστα Πολ Ρικάρ.