Είστε εδώ

Auto News

Mitsubishi: Τετρακίνητο και plug-in υβριδικό το νέο της SUV

του Γιώργου Ψαρρά

Πριν προλάβουν να σβήσουν οι προβολείς στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, το ενδιαφέρον έχει ήδη αρχίσει να μετατοπίζεται στην επερχόμενη Έκθεση του Τόκιο.

Η Mitsubishi λοιπόν ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει στην ιαπωνική πρωτεύουσα την παγκόσμια πρεμιέρα ενός νέου μοντέλου. Σύμφωνα με τη Mitsubishi πρόκειται για ένα νέο μικρό SUV, το οποίο θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή.

Από τη μοναδική παραπάνω φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το πίσω τμήμα, το οποίο δείχνει αρκετά φουτουριστικό. Πάνω σε δυο ελαφρώς κεκλιμένες επιφάνειες που μοιάζουν να έχουν επενδυθεί με ανθρακόνημα ενσωματώνονται προφανώς δυο κυκλικού σχήματος συστήματα εξαερισμού. Παράλληλα υπάρχει και μια γυάλινη επίπεδη επιφάνεια κάτω από την οποία διακρίνεται κάποιο μηχανικό τμήμα ενδεχομένως.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο πρωτότυπο SUV της Mitsubishi θα τροφοδοτείται από ένα μικρό και χαμηλού βάρους plug-in υβριδικό σύστημα, ενώ θα διαθέτει και ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης.

Αναφέρεται επίσης ότι θα μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια και πραότητα εντός της πόλης, αλλά θα είναι ικανό να φτάνει σε πιο απαιτητικές διαδρομές πέρα από την άσφαλτο.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο SUV της Mitsubishi θα μάθουμε σίγουρα στην 46η  Έκθεση του Τόκιο, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της από 24 Οκτωβρίου μέχρι 4 Νοεμβρίου.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Από το 2021 οι δοκιμές πρόσκρουσης στη Formula 1 θα γίνουν πιο αυστηρές, οπότε οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν πιο ανθεκτικά τα μονοθέσιά τους, λύση που συνεπάγεται την αύξηση του βάρους, αφού θα πρέπει να υπάρχει περισσότερη μάζα.

Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο 3ήμερο των επίσημων δοκιμών για όλες τις ομάδες της Formula 1 με το ραντεβού να ανανεώνεται για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στην Αυστραλία 15 Μαρτίου.

Μία από τις πρώτες και πιο σημαντικές γνώσεις που παίρνει οποιοσδήποτε αποκτά δίπλωμα οδήγησης, είναι ότι οχήματα υπηρεσιών βοήθειας όπως ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, περιπολικά, κ.λπ. έχουν απόλυτη προτεραιότητα όταν σπεύδουν σε κάποια έκτακτη κατάσταση.

Μπορεί το φετινό Σαλόνι της Γενεύης να ακυρώθηκε τελικά λόγω του κορωνoϊού, ωστόσο η πρεμιέρα της Porsche 911 Turbo θα πραγματοποιηθεί.

Παρά το γεγονός ότι το σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης ακυρώθηκε, είναι πολλές οι εταιρείες που θα προχωρήσουν κανονικά με τις αποκαλύψεις των μοντέλων που ήταν προγραμματισμένες για τις 2 και 3 Μαρτίου, μεταξύ των οποίων και η Alfa Romeo.

Κάνοντας τον ταχύτερο γύρο της ημέρας έκλεισε η Mercedes τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που έγιναν στην πίστα της Βαρκελώνης, με τον Μπότας να είναι εκείνος που κινήθηκε πιο γρήγορα από όλους την έκτη μέρα κάνοντας 1:16.196.

Οι Αλ Ατίγια-Μπομέλ οδηγώντας το Toyota Hilux και γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο στις 4 από τις 5 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 1.445 χλμ.

Η ομάδα του motori.gr και motori mag δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της οδικής ασφάλειας.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα μόνιμη στήλη, η οποία θα έχει τον τίτλο «οδηγώντας με ασφάλεια» και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή.

Έχουμε πλέον εμπεδώσει ότι το Seat Ibiza είναι μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία του.

Ο Ρικιάρντο έφερε τη Renault στην πρώτη θέση της κατάταξης, στο πρωινό σκέλος της έκτης μέρας των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, με τον χρόνο του να είναι ο δεύτερος ταχύτερος όλων των ημερών, μέχρι εκείνη τη στιγμή.