Είστε εδώ

Auto News

Μέριλαντ, Η.Π.Α.: Έπρεπε να περιμένει (video)

του Σωτήριου Χάλλα

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι οδηγοί που βλέποντας το φανάρι να γίνεται πορτοκαλί επιταχύνουν, με αποτέλεσμα να μπαίνουν στη διασταύρωση με μεγάλη ταχύτητα, μόνο και μόνο για να μην περιμένουν μερικά δευτερόλεπτα, όμως η οδηγός που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο δεν πρόκειται να το κάνει ξανά.

Στο ξεκίνημα του βίντεο δε βλέπουμε κάτι ασυνήθιστο καθώς πρόκειται για αυτοκίνητα που περνάνε μια διασταύρωση αφού το φανάρι είναι πράσινο, όμως περίπου στο εικοστό δευτερόλεπτο την εμφάνιση του κάνει ένα Toyota Sienna το οποίο κινείται με αυξανόμενη ταχύτητα. Σκοπός της οδηγού είναι προφανώς να προλάβει να περάσει πριν ανάψει το πράσινο για τα κάθετα διερχόμενα οχήματα, όμως η προσπάθειά της δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Αρχικά φαίνεται ότι τα καταφέρνει, όμως η μεγάλη ταχύτητα σε συνδυασμό με το βρεγμένο οδόστρωμα και το γεγονός ότι ο δρόμος έκανε μια ελαφρά καμπή, οδήγησε το Sienna να χτυπήσει στις προστατευτικές μπαριέρες και στη συνέχεια να καταλήξει μέσα σε μια έκταση που υπήρχε δίπλα.

Το ευτύχημα ήταν ότι από το περιστατικό δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, όμως δε θα ήταν καλύτερα αν είχε σταματήσει στο φανάρι;

Σχετικά άρθρα

H αυτόνομη πλέον εταιρεία επιδόσεων της Seat, η Cupra, δυο χρόνια μετά την ίδρυση της εγκαινίασε τις κεντρικές της εγκαταστάσεις.

Εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε πάνω από 2.4 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά αυτοκινήτου, τότε θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στην Bugatti Chiron.

Στο Μόναχο, στην καρδιά της Βαυαρίας ταξιδέψαμε με το βραβευμένο νέο Opel Corsa.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η Toyota βλέπει ότι τα επόμενα χρόνια ο εξηλεκτρισμός στη γκάμα της θα αυξήσει τις ανάγκες για παραγωγή μπαταριών.

Σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες των σωματείων-μελών της ΟΜΑΕ που ψήφισαν για το νέο Δ.Σ., ο Μάριος Ηλιόπουλος έλαβε τiς περισσότερους ψήφους με τον Νικόλα Παυλίδη δεύτερο και την Κατερίνα Φατούρου τρίτη. Το νέο Δ.Σ. θα ακολουθήσει τη οδό των εκλογών ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα.

Ότι ο οδηγός της μαύρης Corvette που παρέσυρε και εγκατέλειψε στη Λ.

Το 2019 μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης ο Ματία Μπινότο, επικεφαλής της Ferrari, δήλωνε αισιόδοξος όμως φέτος ο Ιταλός εκφράζει ανησυχίες σχετικά με την ταχύτητα της SF1000 σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Η Mercedes W10 ήταν ένα πολύ επιτυχημένο μονοθέσιο, αφού με αυτό η γερμανική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα κατασκευαστών και ο Χάμιλτον εκείνο των οδηγών, οπότε είναι λογικό οι υπόλοιπες ομάδες να αντιγράψουν κάποια στοιχεία, όμως η Racing Point το παράκανε.

Σχεδόν ίσο χρόνο αναμονής με το γέμισμα του ρεζερβουάρ ενός συμβατικού αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσης, κατάφερε να πετύχει η Porsche για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα όταν πρέπει να φορτίσουν.

Το ματ χρώμα κάποτε ήταν πολύ της μόδας. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι ιδιοκτήτες που κάλυπταν με ματ μεμβράνες όλο το αμάξωμα. Όμως το γκρι ματ της Mercedes που διακρίνεται στις φωτογραφίες είναι εργοστασιακό χρώμα.