Είστε εδώ

Auto News

Mercedes-AMG: 3D σήμα για όλους

του Σωτήριου Χάλλα

Πριν λίγο καιρό η Mercedes-Benz έκανε διαθέσιμη στους κατόχους των μοντέλων της τη δυνατότητα να αλλάξουν το έμβλημα της εταιρείας στη μάσκα των αυτοκινήτων τους με άλλο που θα ήταν φωτιζόμενο.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το φωτιζόμενο σήμα,  η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει και αυτή τη φορά δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των AMG μοντέλων της φίρμας να αλλάξουν το φως εισόδου με ένα το οποίο θα προβάλλει σε 3D το νέο σήμα της AMG.

Το νέο σήμα που επελέγη για την AMG δεν είναι τυχαίο αλλά δείχνει τους ακρογωνιαίους λίθους της φίρμας. Στο μισό σήμα απεικονίζεται μια μηλιά η οποία συμβολίζει το Affalterbach της Γερμανίας, το μέρος όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της AMG. Το άλλο μισό δείχνει ένα έκκεντρο, μια βαλβίδα και ένα ελατήριο βαλβίδας τα οποία συμβολίζουν την συναρμολόγηση κινητήρων.

Εκτός από το σήμα της AMG για τους κατόχους των αντίστοιχων μοντέλων η Mercedes-Benz δίνει τη δυνατότητα και στους κατόχους απλών εκδόσεων να αλλάξουν το φως εισόδου με ένα καινούριο το οποίο θα προβάλλει το αστέρι της Mercedes στην επιφάνεια του δρόμου όταν οι πόρτες είναι ανοιχτές ώστε να αναβαθμίζουν και αυτοί την αισθητική του αυτοκινήτου τους.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Γαλλίας

Το Γαλλικό Γκραν Πρι δεν εξελίχθηκε όπως ήθελε η Scuderia Ferrari.

Ferrari

Στη θέα τους μένεις ακίνητος, καθώς δεν ξέρεις ποια Ferrari να θαυμάσεις, τη LaFerrari Aperta ή την «κλειστή» LaFerrari, τη GTC4 Lusso, την Portofino, την 812 Superfast ή την 488 GTB, έχοντας δίπλα τις F40 και F50 και την F12tdf.

Peugeot

Το Peugeot 308 έχει φέρει αρκετά καλές πωλήσεις στη γαλλική εταιρεία ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει να αντικατασταθεί και αυτή η στιγμή φαίνεται ότι θα είναι το 2021 ας δούμε, όμως, τι μπορούμε να περιμένουμε από το νέο μοντέλο.

Volvo

Με το ρυθμό που εξελίσσεται η αυτόνομη οδήγηση υπάρχει περίπτωση να μας χωρίζουν μόλις τρία χρόνια από το πρώτο σχετικά προσιτό μοντέλο στο οποίο όλοι οι επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, θα μπορούν να κοιμηθούν κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής.

Υδρογόνο

Όσο οι προδιαγραφές για τις εκπομπές ρύπων θα γίνονται πιο αυστηρές οι κατασκευαστές θα αναζητούν εναλλακτικές μορφές ενέργειας για την κίνηση των αυτοκινήτων και μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες είναι το υδρογόνο.

Ford

Μπορεί η τέταρτη γενιά του Ford Focus να παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό όμως ακόμα μαθαίνουμε πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας που έχει τοποθετήσει η αμερικάνικη εταιρεία στο μικρομεσαίο μοντέλο της.

Γκραν Πρι Γαλλίας

Μοναχικός καβαλάρης στην πίστα του Πωλ Ρικάρ ο Χάμιλτον σημείωσε την 3η φετινή του νίκη, όσες και ο Φέτελ.

Ξεκίνησε πρώτος, τερμάτισε πρώτος χωρίς να απειληθεί ούτε μια φορά από κανέναν άλλον συνδυασμό.

Citroen C4 Cactus

Το νέο C4 Cactus το πρώτο μοντέλο της γαλλικής εταιρίας που εφοδιάζεται με το νέο σύστημα αναρτήσεων Progressive Hydraulic Cushions (PHC) και τα ανατομικά καθίσματα Advanced Comf

Pikes Peak

Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται και ο τρεις φορές νικητής της ανάβασης του Κολοράντο Πάικς Πικ, Ρομαίν Ντυμά, «έσπασε» το ρεκόρ του Λεμπ κατά 16 δευτ. οδηγώντας το πρώτο αγωνιστικό ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Volkswagen με τους 680 ίππους.

Οpel Combo Life

Για τους φίλους που αναζητούν χώρους, ή τις πολυπληθείς οικογένειες η Opel προτείνει  το νέο της μοντέλο το Combo Life.