Είστε εδώ

Auto News

Μάντσεστερ: Εφηβική τρέλα, λίγο έλειψε να γίνει τραγωδία (video)

του Σωτήριου Χάλλα

Πολλοί από εμάς όταν ήμαστε στην εφηβεία κάναμε “τρέλες” που όταν τις σκεφτόμαστε όντας πλέον ενήλικες, απορούμε με τον εαυτό μας λόγω της έλλειψης οποιασδήποτε λογικής πίσω από αυτές και συνειδητοποιούμε πόσο τυχεροί ήμασταν που βγήκαμε αλώβητοι.

Πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με τους πρωταγωνιστές του παρακάτω βίντεο. Πρόκειται για δύο εφήβους οι οποίοι σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής στην οποία ζούνε, δημιουργούν προβλήματα αρκετά συχνά με διάφορους τρόπους όπως το να ενοχλούν ανθρώπους που περπατάνε, να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, να καταστρέφουν ξένη περιουσία, κ.α.

Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο εφήβους να κάνουν βόλτα με τα ποδήλατά τους όταν ο ένας από αυτούς σταματάει, παίρνει κάτι από το πεζοδρόμιο και το πετάει ξανά κάτω. Στη συνέχεια, ο ίδιος ξεκινάει να διασχίσει το δρόμο χωρίς να ασχοληθεί με το αν υπάρχουν διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το πρόβλημα είναι ότι υπήρχε. Πρόκειται για ένα Ford Focus του οποίου ο οδηγός παίρνει άριστα για τα αντανακλαστικά του αφού, παρά το γεγονός ότι το ποδήλατο πετάχτηκε πολύ γρήγορα και ξαφνικά μπροστά του, κατάφερε να το αποφύγει. Μπορεί ο έφηβος να ήταν τυχερός όμως το Focus δεν ήταν και τόσο αφού κατέληξε λίγα μέτρα μετά να τρακάρει σε μια μεγάλη ταμπέλα. Ευτυχώς ο οδηγός υπέστη μόνο κάποιους μικροτραυματισμούς στον ώμο και στο ισχίο.

Μετά το τρακάρισμα βλέπουμε τους εφήβους να φεύγουν από το σημείο αντί να βοηθήσουν τον άτυχο οδηγό, στοιχείο που ενισχύει τους ισχυρισμούς των κατοίκων της περιοχής.

Ελπίζουμε ο νεαρός να συνειδητοποίησε πόσο τυχερός στάθηκε αυτή τη φορά και να μην επαναλάβει κάτι τόσο ριψοκίνδυνο καθώς την επόμενη μπορεί να θρηνήσουμε θύματα.

Σχετικά άρθρα

IAME Series Greece

Ο 2ος γύρος του IAME Series Greece διεξήχθη στην πίστα «Kartmania», στα Βραχναίικα της Πάτρας με οργανωτή τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών (ΑΟΠ).

Audi E-Tron

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πλέον κατασκευάζουν λίγα τμήματα του αυτοκινήτου μόνες τους αφού για τα περισσότερα κάνουν μόνο τη σχεδίαση και τα αναθέτουν σε τρίτους προμηθευτές, τάση που θα ενισχυθεί με τα ηλεκτρικά που έρχονται.

Smart

Το μέλλον της Smart ως ανεξάρτητη εταιρεία έχει τεθεί αρκετές φορές σε αμφισβήτηση όμως η Mercedes – Benz, στην οποία ανήκει, έκανε μία συμφωνία με την Geely η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά για τα επόμενα χρόνια.

Jeep Gladiator

Απόβαση στη Γηραιά Ήπειρο θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι το περίφημο Gladiator, το pickup που επιστρέφει την Jeep στην κατηγορία αυτή.

Koenigsegg Jesko

Η Koenigsegg στοχεύει να σπάσει το όριο των 300 μιλίων/ώρα (482,8 χλμ./ώρα) με μια ειδικά προετοιμασμένη εκδοχή του πιο πρόσφατου μοντέλου της, του Jesko, που παρουσιάστηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Citroen

Τον προηγούμενο μήνα στο Σαλόνι της Γενεύης η Citroen μας παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο της το Ami One Concept.

Lamborghini

Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν στο μουσείο της Lamborghini που βρίσκεται στην έδρα της, στην περιοχή Σαντ'Αγκάτα Μπολονέζ.

Aston Martin

Η Aston Martin έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το πρώτο της SUV το οποίο θα ονομάζεται DBX και τώρα βρίσκεται σε φάση δοκιμών με τα τελευταία στάδια αυτών να γίνονται στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Nissan

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan που αποτελεί μέρος της συμμαχίας Alliance (Renault, Mitsubishi) προσφέρει 100.000 ευρώ στο πλαίσιο της αποκατάστασης των ζημιών στην Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame de Paris) ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά που υπέστη.

Νew York International Motor Show

Έως και τις 28 Απριλίου διεξάγεται στο Jacob Javits Convention Center στη Νέα Υόρκη η έκθεση αυτοκινήτου.

Παγκόσμιο γεγονός στο σταυροδρόμι του παγκόσμιου εμπορίου, που αποκαλύπτει κατά κάποιον τρόπο το μέλλον και τις τεχνολογίες στους τέσσερις τροχούς.