Είστε εδώ

Auto News

Jaguar E-Type: Ξέρει καλύτερα τον οδηγό της από το ταίρι του; (video)

του Γιώργου Ψαρρά

Τα σύγχρονα μοντέλα, όπως η Jaguar E-Type, διαθέτουν πληθώρα τεχνολογικών συστημάτων, τα οποία μαθαίνουν τις συνήθειες των οδηγών τους όσο αυτοί βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.

Η Jaguar λοιπόν αποφάσισε να υποβάλει τρία ζευγάρια σε μια πρωτότυπη δοκιμασία. Το κάθε ταίρι κλήθηκε να αποδείξει ότι ξέρει καλυτέρα τις συνήθειες του συντρόφου του από ότι η E-Type.

Αφού λοιπόν επιβιβάστηκαν στο βρετανικό SUV έπρεπε να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων, ενώ οι σωστές απαντήσεις υπήρχαν καταχωρημένες στο σύστημα πολυμέσων της E-Type.

Ο πρώτος φάκελος περίεχε την ερώτηση, όταν ο σύντροφος σας σχολάσει από την εργασία του ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο στο οποίο τηλεφωνεί; Έπειτα ρωτηθήκαν αν το αγαπημένο τους πρόσωπο το πρωί ακούει μουσική από το ραδιόφωνο, από εξωτερική συσκευή μέσω USB, από το Spotify ή από το κινητό του τηλέφωνο;

Επίσης ρωτήθηκαν αν πιστεύουν ότι το ταίρι τους αφού σχολάσει πηγαίνει κατευθείαν σπίτι, συναντά φίλους ή επισκέπτεται τους γονείς του; Τέλος, έπρεπε να απαντήσουν πόσο καλοί οδηγοί είναι οι σύντροφοι τους βαθμολογώντας τους από το ένα μέχρι το δέκα.

Λέτε να είχαμε χωρισμούς μετά από αυτή τη δοκιμασία της Ε-Τype; Δείτε το video που ακολουθεί και θα μάθετε.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Κίνα

Από όσα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν πουληθεί διαχρονικά σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου τα μισά βρίσκονται στην Κίνα, κάτι που οφείλεται στις πολιτικές του κράτους οι οποίες ωθούν ξεκάθαρα τους πολίτες προς την κατεύθυνση ενός μοντέλου με μπαταρία.

Nέο Ford Puma

Πλέον μας χωρίζουν μόλις 48 ώρες από την αποκάλυψη του νέου Ford Puma, καθώς αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου.

Pebble Beach

Το 1975 ο Νίκι Λάουντα κατέκτησε το πρώτο από τα τρία πρωταθλήματα της καριέρας του, όντας στην πέμπτη του χρονιά στη Formula 1 και δεύτερη στη Ferrari και τώρα ένα από τα μονοθέσια που χρησιμοποίησε, βγαίνει σε δημοπρασία.

Mercedes Sprinter

Οι εποχές που τα επαγγελματικά βαν ήταν φτωχά σε επίπεδο συστημάτων ασφαλείας ανήκουν στο παρελθόν, ενώ φωτεινό παράδειγμα αποτελεί το Sprinter, το οποίο είναι αρκετά πλούσιο και σε αυτόν τον τομέα.

VW T-Roc

Τον Φεβρουάριο του 2018 η Volkswagen ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δημιουργήσει το πρώτο crossover με ανοιχτή οροφή στην ιστορία της κατηγορίας, για το οποίο θα χρησιμοποιούσε ως βάση το T-Roc και τώρα έχουμε πλάνα από τις πρώτες δοκιμές αυτού του μοντέλου, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε μορφή πρωτό

Bugatti

Σε ένα πανέμορφο μέρος εμφανίστηκαν οι Bugatti Divo και Chiron Sport “110 ans Bugatti” με το σκηνικό που στήθηκε να είναι ιδανικό για καρτ-ποστάλ.

Γκραν Πρι Γαλλίας

Ο όγδοος αγώνας της χρονιάς που έγινε στη Γαλλία, τη χώρα που διοργανώθηκε Γκραν Πρι για πρώτη φορά, έγινε στην πίστα Paul Ricard, κοντά στη Μασσαλία, δεν έκρυβε εκπλήξεις σε κανένα σημείο του.

Γκραν Πρι Γαλλίας

Σε μια από τις πιο τεχνικές πίστες του πρωταθλήματος, στο Πολ Ρικάρ της Γαλλίας, διαξάγεται ο 8ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος, με τα δύο Mercedes με Χάμιλτον (τριτη φετινή pole position για τον Βρετανό)  και Μπότας να εκκινούν από την πρώτη γραμμή της εκκίνησης, με τον Λεκλερ με τη Ferrari

Γκραν Πρι Γαλλίας

Το Γαλλικό Γκραν Πρι είναι κάτι το ξεχωριστό για τη Renault. Όχι τόσο γιατί η Renault είναι γαλλική εταιρία και ο αγώνας διεξάγεται επι γαλλικού εδάφους.

Γκραν Πρι Γαλλίας - Κατατακτήριες

Μετά τον Καναδά η Formula 1 επιστρέφει στην Ευρώπη για τον όγδοο αγώνα της χρονιάς με το Γκραν Πρι της Γαλλίας στην πίστα Paul Ricard.