Είστε εδώ

Auto News

Jaguar E-Type: Ξέρει καλύτερα τον οδηγό της από το ταίρι του; (video)

του Γιώργου Ψαρρά

Τα σύγχρονα μοντέλα, όπως η Jaguar E-Type, διαθέτουν πληθώρα τεχνολογικών συστημάτων, τα οποία μαθαίνουν τις συνήθειες των οδηγών τους όσο αυτοί βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.

Η Jaguar λοιπόν αποφάσισε να υποβάλει τρία ζευγάρια σε μια πρωτότυπη δοκιμασία. Το κάθε ταίρι κλήθηκε να αποδείξει ότι ξέρει καλυτέρα τις συνήθειες του συντρόφου του από ότι η E-Type.

Αφού λοιπόν επιβιβάστηκαν στο βρετανικό SUV έπρεπε να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων, ενώ οι σωστές απαντήσεις υπήρχαν καταχωρημένες στο σύστημα πολυμέσων της E-Type.

Ο πρώτος φάκελος περίεχε την ερώτηση, όταν ο σύντροφος σας σχολάσει από την εργασία του ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο στο οποίο τηλεφωνεί; Έπειτα ρωτηθήκαν αν το αγαπημένο τους πρόσωπο το πρωί ακούει μουσική από το ραδιόφωνο, από εξωτερική συσκευή μέσω USB, από το Spotify ή από το κινητό του τηλέφωνο;

Επίσης ρωτήθηκαν αν πιστεύουν ότι το ταίρι τους αφού σχολάσει πηγαίνει κατευθείαν σπίτι, συναντά φίλους ή επισκέπτεται τους γονείς του; Τέλος, έπρεπε να απαντήσουν πόσο καλοί οδηγοί είναι οι σύντροφοι τους βαθμολογώντας τους από το ένα μέχρι το δέκα.

Λέτε να είχαμε χωρισμούς μετά από αυτή τη δοκιμασία της Ε-Τype; Δείτε το video που ακολουθεί και θα μάθετε.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Ματία Μπινότο

Μετά την κακή εμφάνιση στην Αυστραλία η Ferrari διατείνεται μέσω του επικεφαλής της, Ματία Μπινότο, ότι εντόπισε τα λάθη που την κράτησαν πίσω στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και ότι τα διόρθωσε.

Cupra e-Racer

Με ασταμάτητους ρυθμούς η Cupra συνεχίζει την εξαντλητική εξέλιξη του νέου e-Racer, το οποίο είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό στον κόσμο και στόχο έχει να λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα ETCR.

Ώστιν, Τέξας

Σε ό,τι έχει να κάνει με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι όροι όπως το να έχεις δίπλωμα, να είναι ασφαλισμένο το όχημα, να σέβεσαι τον Κ.Ο.Κ. και αν έχεις ατύχημα να μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις αλλά να δώσεις τα ανάλογα χαρτιά ώστε να αναλάβουν οι ασφαλιστικές.

Lamborghini

Το 1986 η Lamborghini ξεκίνησε την παραγωγή ενός μοντέλου πολύ διαφορετικού από οτιδήποτε άλλο είχε φτιάξει μέχρι τότε ή έφτιαξε μετά από αυτό, ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρο εκτός δρόμου χαρακτήρα, την LM002.

Ford Ranger

Η μόδα της εξατομίκευσης δεν περιορίζεται στα επιβατικά μοντέλα, αλλά επεκτείνεται και στα pickup, όπως το Ford Ranger, το οποίο διευρύνει τις σχετικές του επιλογές.

Όσλο

Η υιοθέτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τις σκανδιναβικές χώρες βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου και ένα ακόμα σημάδι αυτού είναι μία νέα πρωτοβουλία του Όσλο.

Rimac C_Two

Η Rimac είναι μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών hypercars από την Κροατία η οποία εντυπωσίασε τους πάντες με το πρώτο μοντέλο που είχε παρουσιάσει το 2011 με την ονομασία Concept One.

Bentley Continental GT

Toν τίτλο του ταχύτερου μοντέλου παραγωγής σκοπεύει να διεκδικήσει με την Continental GT η Bentley στην περίφημη διεθνής ορεινή ανάβαση «Πάικς Πίκ» του Κολοράντο, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 30 Ιουνίου. 

Skoda

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το Kodiaq είναι το μεγαλύτερο SUV της Skoda, ωστόσο αναμένεται να το δούμε να μετατρέπεται σε pickup.

Νέα Ferrari P80/C

Κάθε μοντέλο που δημιουργείται στο Μαρανέλο, όπου βρίσκεται η έδρα της Ferrari, είναι ξεχωριστό, όμως η νέα P80/C είναι κυριολεκτικά μοναδική.