Είστε εδώ

Auto News

Hyundai Tucson N Line: Ζωγραφίστηκε ολόκληρο με το χέρι (video)

του Γιώργου Ψαρρά

Το Tucson έγινε το πρώτο SUV της Hyundai που απέκτησε τη σπορ έκδοση N Line, την οποία πρωτοείδαμε στο i30.

Για να διαβάστε λεπτομέρειες σχετικές με το νέο Tucson N Line πατήστε εδώ. Η κορεάτικη εταιρεία λοιπόν προκειμένου να γιορτάσει την επέκταση της έκδοσης N Line στο Tucson, ζήτησε από το Γερμανό καλλιτέχνη Άντρεα Πρέις να μετατρέψει το αμάξωμα του σε καμβά.

Ο Πρέις είναι γνωστός για τα πολύπλευρα έργα του, ενώ ειδικεύεται στην εικονογράφηση, στις τοιχογραφίες και στις ζωντανές ζωγραφιές. Του αρέσει να ζωγραφίζει αφηρημένα σχήματα πάνω στο χαρτί, στον καμβά, στους τοίχους και στο ξύλο.

Πάνω στο νέο Tucson N Line αποφάσισε να αφήσει το κόκκινο χρώμα να κυριαρχήσει στα πολλά και διαφορετικά ασύμμετρα μοτίβα που σχημάτισε, ενώ χρησιμοποίησε και την παλέτα της έκδοσης N Line, στην οποία περιλαμβάνεται το μπλε, το μαύρο και το άσπρο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια ζωγράφισε με το χέρι πάνω στο νέο Tucson N Line και χρειάστηκε 72 ώρες για να ολοκληρώσει το έργο του, το οποίο θα προβληθεί σε διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ευρώπη.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

IAME Series Greece

Ο 2ος γύρος του IAME Series Greece διεξήχθη στην πίστα «Kartmania», στα Βραχναίικα της Πάτρας με οργανωτή τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών (ΑΟΠ).

Audi E-Tron

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πλέον κατασκευάζουν λίγα τμήματα του αυτοκινήτου μόνες τους αφού για τα περισσότερα κάνουν μόνο τη σχεδίαση και τα αναθέτουν σε τρίτους προμηθευτές, τάση που θα ενισχυθεί με τα ηλεκτρικά που έρχονται.

Smart

Το μέλλον της Smart ως ανεξάρτητη εταιρεία έχει τεθεί αρκετές φορές σε αμφισβήτηση όμως η Mercedes – Benz, στην οποία ανήκει, έκανε μία συμφωνία με την Geely η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά για τα επόμενα χρόνια.

Jeep Gladiator

Απόβαση στη Γηραιά Ήπειρο θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι το περίφημο Gladiator, το pickup που επιστρέφει την Jeep στην κατηγορία αυτή.

Koenigsegg Jesko

Η Koenigsegg στοχεύει να σπάσει το όριο των 300 μιλίων/ώρα (482,8 χλμ./ώρα) με μια ειδικά προετοιμασμένη εκδοχή του πιο πρόσφατου μοντέλου της, του Jesko, που παρουσιάστηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Citroen

Τον προηγούμενο μήνα στο Σαλόνι της Γενεύης η Citroen μας παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο της το Ami One Concept.

Lamborghini

Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν στο μουσείο της Lamborghini που βρίσκεται στην έδρα της, στην περιοχή Σαντ'Αγκάτα Μπολονέζ.

Aston Martin

Η Aston Martin έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το πρώτο της SUV το οποίο θα ονομάζεται DBX και τώρα βρίσκεται σε φάση δοκιμών με τα τελευταία στάδια αυτών να γίνονται στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Nissan

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan που αποτελεί μέρος της συμμαχίας Alliance (Renault, Mitsubishi) προσφέρει 100.000 ευρώ στο πλαίσιο της αποκατάστασης των ζημιών στην Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame de Paris) ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά που υπέστη.

Νew York International Motor Show

Έως και τις 28 Απριλίου διεξάγεται στο Jacob Javits Convention Center στη Νέα Υόρκη η έκθεση αυτοκινήτου.

Παγκόσμιο γεγονός στο σταυροδρόμι του παγκόσμιου εμπορίου, που αποκαλύπτει κατά κάποιον τρόπο το μέλλον και τις τεχνολογίες στους τέσσερις τροχούς.