Είστε εδώ

Auto News

Hyundai: Τι αλλαγές έκανε στο i30;

του Γιώργου Ψαρρά

Φαίνεται ότι η Hyundai θα μας απασχολήσει αρκετά στο επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης (5-15 Μαρτίου), καθώς εκτός από το νέο i20 στο περίπτερο της θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του και το ανανεωμένο i30.

Σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρεία το μικρομεσαίο μοντέλο της απέκτησε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέους Led προβολείς, ενώ η εξωτερική του εικόνα χαρακτηρίζεται περισσότερο δυναμική και ελκυστική.

Στις δυο φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν βλέπουμε την όψη του ανανεωμένου i30 όπως θα είναι στην πιο σπορ εμφανισιακά έκδοση N Line, ενώ παρατηρούμε το σχετικό λογότυπο στην εξάγωνη μάσκα, τα Led φώτα ημέρας σε σχήμα “V”, τον προφυλακτήρα με την επιθετικότερη σχεδίαση και το εμπρός splitter. Σημειώνεται ότι η έκδοση N Line θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά και στο i30 με το πρακτικότερο station wagon αμάξωμα.

Εντός των επόμενων εβδομάδων θα έχουμε περισσότερο οπτικό υλικό από το ανανεωμένο i30, ενώ η Hyundai μας ενημερώνει ότι επανασχεδιασμένα είναι επίσης τα πίσω φωτιστικά σώματα και ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ τοποθετήθηκαν νέες ζάντες 16, 17 και 18 ιντσών.

Σχετικά με το εσωτερικό υπάρχει μια σειρά αναβαθμίσεων που περιλαμβάνει νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 10,25 ιντσών.

Σχετικά άρθρα

H αυτόνομη πλέον εταιρεία επιδόσεων της Seat, η Cupra, δυο χρόνια μετά την ίδρυση της εγκαινίασε τις κεντρικές της εγκαταστάσεις.

Εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε πάνω από 2.4 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά αυτοκινήτου, τότε θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στην Bugatti Chiron.

Στο Μόναχο, στην καρδιά της Βαυαρίας ταξιδέψαμε με το βραβευμένο νέο Opel Corsa.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η Toyota βλέπει ότι τα επόμενα χρόνια ο εξηλεκτρισμός στη γκάμα της θα αυξήσει τις ανάγκες για παραγωγή μπαταριών.

Σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες των σωματείων-μελών της ΟΜΑΕ που ψήφισαν για το νέο Δ.Σ., ο Μάριος Ηλιόπουλος έλαβε τiς περισσότερους ψήφους με τον Νικόλα Παυλίδη δεύτερο και την Κατερίνα Φατούρου τρίτη. Το νέο Δ.Σ. θα ακολουθήσει τη οδό των εκλογών ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα.

Ότι ο οδηγός της μαύρης Corvette που παρέσυρε και εγκατέλειψε στη Λ.

Το 2019 μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης ο Ματία Μπινότο, επικεφαλής της Ferrari, δήλωνε αισιόδοξος όμως φέτος ο Ιταλός εκφράζει ανησυχίες σχετικά με την ταχύτητα της SF1000 σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Η Mercedes W10 ήταν ένα πολύ επιτυχημένο μονοθέσιο, αφού με αυτό η γερμανική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα κατασκευαστών και ο Χάμιλτον εκείνο των οδηγών, οπότε είναι λογικό οι υπόλοιπες ομάδες να αντιγράψουν κάποια στοιχεία, όμως η Racing Point το παράκανε.

Σχεδόν ίσο χρόνο αναμονής με το γέμισμα του ρεζερβουάρ ενός συμβατικού αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσης, κατάφερε να πετύχει η Porsche για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα όταν πρέπει να φορτίσουν.

Το ματ χρώμα κάποτε ήταν πολύ της μόδας. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι ιδιοκτήτες που κάλυπταν με ματ μεμβράνες όλο το αμάξωμα. Όμως το γκρι ματ της Mercedes που διακρίνεται στις φωτογραφίες είναι εργοστασιακό χρώμα.