Είστε εδώ

Auto News

Hyundai: Μια καλή είδηση για 1,2 εκατ. οχήματα της

του Γιώργου Ψαρρά

Έμπρακτα αποφάσισε να δείξει τη στήριξη στους πελάτες της η Hyundai σε παγκόσμιο μάλιστα επίπεδο, στο πλαίσιο των δράσεων της για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σύμφωνα λοιπόν με την κορεάτικη εταιρεία επεκτείνεται μέχρι και 3 μήνες η εργοστασιακή εγγύηση όσων οχηµάτων της λήγει μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου 2020. Η εν λόγω πρωτοβουλία της Hyundai αφορά πάνω από 1,2 εκατομμύρια οχήματα σε 175 χώρες.

Στόχος της Hyundai είναι να υποστηρίξει τους πελάτες της την κρίσιμη αυτή περίοδο και να διασφαλίσει τη λειτουργικότητα των οχημάτων τους σε περίπτωση που χρειαστούν επισκευή ή σέρβις. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η Hyundai ενδιαφέρεται για την ασφάλεια και την υγεία όχι μόνο των πελατών, αλλά και των οχημάτων τους.  

Διευκρινίζεται ότι η παράταση της εργοστασιακής εγγύησης δίνεται μέχρι 30 Ιουνίου 2020, ενώ η επέκταση της μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.  Στην Αμερική αφορά τα οχήματα με εγγύηση 5 ετών/96.500 χλμ. ή 10 ετών/160.900 χλμ., ενώ θα υπάρξει σχετική ενημέρωση των πελατών. Οι περισσότεροι εκθεσιακοί χώροι της Hyundai στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού έχουν κλείσει, ωστόσο πολλά επίσημα συνεργεία της παραμένουν ανοιχτά.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Με νέα αεροπορική οδηγία που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης της πανδημίας, ανακοινώνεται η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από την Ελλάδα προς το Κατάρ και αντίστροφα.

Με μία teaser εικόνα η Opel μας δίνει την πρώτη γεύση από το εσωτερικό της δεύτερης γενιάς του Mokka, το οποίο βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της εξέλιξής του, καθώς στο τέλος του 2020 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή του.

Και εκεί που αναμέναμε το πράσινο φως για την επανεκκίνηση του WRC στο ράλι Φινλανδίας, 6-9 Αυγούστου, η επίσημη ανακοίνωσε ήρθε και δεν αναφέρει τίποτα άλλο πέρα από τη μη διεξαγωγή του.

Και η συνέχεια;

Κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη σήμερα αποτελεί η ανανέωση που υπέστη ένας σημαντικός της κάτοικος, το Kia Picanto.

Ο Ιούνιος του 2020 έχει ξεχωριστή σημασία για την Porsche, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση ακριβώς 50 χρόνων από την πρώτη φορά που η γερμανική εταιρεία κατέκτησε τη νίκη στον σημαντικότερο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τις 24 Ώρες του Λε Μαν.

Το πιο φιλικό μέσον μεταφοράς, που συνδυάζει και άθληση, γιορτάζει.

Ο λόγος για το ποδήλατο.

Μάλιστα το ποδήλατο το γιορτάζουν και οι Δήμοι της χώρας έχοντας δημιουργήσει και ποδηλατικές λωρίδες που ισχύουν έως τις 21:00.

To πρώτο SUV στην ιστορία της Rolls-Royce, η Cullinan είχε την τύχη να «ποζάρει» για το διάσημο φωτογράφο και εξερευνητή Κόρυ Ρίτσαρντς.

Γνωρίζατε ότι στο Skoda Scala τα πλαστικά του τμήματα ζυγίζουν συνολικά 220 κιλά, εκ των οποίων τα 14 κιλά προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά;

Η Συμμαχία Renault - Nissan και η Daimler, ξεκίνησαν το 2010 μία συνεργασία, με αρχικό σκοπό την ανάπτυξη νέας πλατφόρμας, την οποία για λογαριασμό των δύο πλευρών θα χρησιμοποιούσαν τα Renault Twingo και Smart ForFour.

Πριν από επτά δεκαετίες η Seat γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και για το λόγο αυτό αποφάσισε να τιμήσει την ισπανική πόλη.