Είστε εδώ

Auto News

Honda : Αποκλειστικά υβριδικό το νέο Jazz

του Γιώργου Ψαρρά

H μαύρη σιλουέτα που βλέπετε να διαγράφεται στην παραπάνω φωτογραφία ανήκει στο νέο Honda Jazz.

Οι προβολείς θα ανάψουν από πάνω του και θα το φωτίσουν στις 23 Οκτωβρίου, όταν θα περάσει την πύλη της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Τόκιο. Αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε προς το παρόν είναι ότι η σιλουέτα του Jazz τέταρτης γενιάς δεν έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά διατηρώντας τον πρακτικό-πολυχρηστικό της σχήμα.

Παράλληλα βλέπουμε ότι έχουν συντελεστεί αλλαγές στα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, διαθέτει κεραία τύπου πτερύγιο καρχαρία πάνω στην οροφή, ενώ δεν αποχωρίζεται τα εμπρός φινιστρίνια του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εσωτερικό του έχει επανασχεδιαστεί η κεντρική κονσόλα, υπάρχει νέος πίνακας οργάνων, καινούργιο τιμόνι και σύστημα πολυμέσων.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία το νέο Jazz θα προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη αποκλειστικά με προηγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο υπόσχεται εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου σε συνδυασμό με ικανοποιητικές επιδόσεις.

Παράλληλα με την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Jazz στην ιαπωνική πρωτεύουσα, η Honda θα πραγματοποιήσει στο Άμστερνταμ μια εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει το πλάνο της, ονόματι “Electric Vision”, για την ηλεκτροκίνηση στην Ευρώπη. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την εν λόγω εκδήλωση μέσα από το επίσημο κανάλι της Honda στο YouTube.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Εκτός από επικεφαλής της ομάδας της Mercedes στη Formula 1, ο Τότο Βολφ αρέσκεται να ασχολείται και με το επιχειρηματικό κομμάτι του αθλήματος, καθώς του ανήκει το 30% των μετοχών της ομάδας.

Χρώμα πράσινο οραματίζεται η Seat για το μέλλον της και για το λόγο αυτό έχει εμπλουτίσει σημαντικά την περιβαλλοντική της «παλέτα».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ορίσει ότι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα πρέπει μέχρι το τέλος του 2020, να έχουν ρίξει τον μέσο όρο εκπομπών των αυτοκινήτων που πουλάνε σε τιμή μικρότερη ή ίση των 95 γρ./χλμ.

Άραγε πόσο κοντά ή μακριά βρίσκονται οι εταιρείες από αυτόν το στόχο;

Η ηλεκτροκίνηση «επί τάπητος»

Με 100 εκατ ευρώ και για 18 μήνες επιδοτεί  η κυβέρνηση την αγορά αυτοκινήτων νέου τύπου.  Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το όφελος ανά μονάδα, εάν συνδυαστεί με το οικολογικό μπόνους και τις σχετικές φοροαπαλλαγές, θα προσεγγίζει τα 10.000 ευρώ.

Παρατηρώντας μετά από 32 ολόκληρα χρόνια τη σχεδίαση του Citroen Activa σου είναι δύσκολο να πιστέψεις την ηλικία του.

Παρασκευή 5 Ιουνίου, Τεχνόπολη-Γκάζι. Ειναι η ημέρα που ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο της Hyundai, ονόματι Prophecy, σας το έχουμε συστήσει, ωστόσο τώρα έχουμε στη διάθεση μας περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Επόμενο ήταν να ακυρωθεί και αυτός ο αγώνας τη στιγμή που ακυρώθηκαν όλες οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για το 2020 στη Νέα Ζηλανδία .

Ο αγώνας στη Νέα Ζηλανδία φιγουράρισε στο φετινό καλεντάρι μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει γαλανός ουρανός και λαμπερός ήλιος, ένα συνδυασμό τον οποίο απολαμβάνεις απόλυτα οδηγώντας το Mazda MX-5 με ανοιχτή την οροφή.

Θέλοντας να κάνει το ευρύ κοινό να στραφεί ακόμα περισσότερο προς την ηλεκτροκίνηση, η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες οι οποίες αποτελούν κίνητρο για την αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου.