Είστε εδώ

Auto News

Ford Ranger : Mε την υπογραφή της M-Sport

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Η εταιρία του Μάλκολμ Γουϊλσον που βρίσκεται πίσω από τη συμμετοχή της Ford στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, εξακολουθεί να παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις διαφόρων μοντέλων της εταιρίας.

Έτσι μετά από τα Transit, Transit Connect, Van Sport, σειρά έχει το Ranger pick-up.

Mια σειρά από εξειδικευμένα αξεσουάρ με την υπογραφή της M-Sport έχουν δώσει έναν διαφορετικό-σχεδιαστικό-αέρα, στο νέο pick-up.

Τοποθετήθηκαν ζάντες 18 ιντσών, η απόσταση από το έδαφος αυξήθηκε, μεγάλωσαν τα προστατευτικά πλαστικά στα φτερά των τροχών, ποδιά προστασίας τοποθετήθηκε κάτω από το μοτέρ, μεγαλύτεροι προφυλακτήρες μπροστά/πίσω, λασπωτήρες και προβολείς LED στη μάσκα, στην οροφή, καθώς και «αγωνιστικά» αυτοκόλλητα της M-Sport.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις με τα λογότυπα M-Spor,t καθώς και δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι.

Ο κινητήρας παραμένει ο turbodiesel των 3.2 λίτρων με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Opel

Μια καινοτόμα υπηρεσία προσφέρει πλέον η Opel στους πελάτες της, καθώς τους ενημερώνει διαρκώς για την πορεία του αυτοκινήτου τους όσο αυτό βρίσκεται μέσα στο συνεργείο.

Mazda ΜΧ-5

Το διθέσιο roadster της Mazda γίνεται 30 ετών και η ιαπωνική μάρκα το γιορτάζει με τη δημιουργία μιας επετειακής έκδοσης η οποία ονομάζεται 30th Anniversary και θα παραχθεί σε περιορισμένη ποσότητα.

SEAT Leon

Σύμφωνα με τη SEAT υπάρχει ένα κοινός παρονομαστής ανάμεσα στο Leon και στον υπερσιβηρικό σιδηρόδρομο των 9.288 χλμ., ο οποίος κατασκευάστηκε μεταξύ του 1891 και του 1916, ενώ φτάνει από τη Μόσχα στο Βλαδιβοστόκ.

Suzuki Ignis 1.2 FWD

Βρεθήκαμε για ακόμα μία φορά πίσω από το τιμόνι του Suzuki Ignis, ενός από τα πιο μικρά crossover της αγοράς, το οποίο μάλιστα διατίθεται σε έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Bugatti

Η Bugatti βρίσκεται σε μία περίοδο όπου κάθε μερικούς μήνες, παρουσιάζει κάτι νέο, με το οποίο συναρπάζει τους φίλους της αυτοκίνησης, άλλοτε με την πολυτέλεια και τη μοναδικότητα των δημιουργιών της και άλλοτε με την ταχύτητά τους.

Mercedes

Όταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες αφήνουν ελεύθερους τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν κάποιο πρωτότυπο, τότε εκείνοι δείχνουν το πόσο καινοτόμες, ιδιαίτερες αλλά και όμορφες ιδέες έχουν.

Volkswagen Beetle

Μπορεί η Volkswagen να τερμάτισε την παραγωγή του εμβληματικού Beetle, ωστόσο το αειθαλές σχήμα του παραμένει αντικείμενο λατρείας ακόμα και στο χώρο της υψηλής ραπτικής.

Land Rover

H πλήρης ανακατασκευή του συγκεκριμένου Land Rover είχε ιστορική αλλά και συναισθηματική αξία για τη βρετανική εταιρεία, καθώς πρόκειται για το πρώτο μοντέλο που παρουσίασε.

Ferrari

Η Ferrari αναφέρει ότι δεν ενδιαφέρεται να αυξήσει την ετήσια παραγωγή της και κατά συνέπεια να βελτιώσει τους πίνακες των πωλήσεων που καταγράφει, προκειμένου να συνεχίσουν τα μοντέλα της να είναι το ίδιο επιθυμητά και στο μέλλον.

Ράλι ΔΕΘ

Οι Κρητικοί Αναπολιωτάκης-Τσιούκας με το Ford Fiesta R5 είναι οι νικητές του ράλι ΔΕΘ, αγώνας που προσμετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι ασφάλτου, καθώς και στο αντίστοιχο κύπελλο ασφάλτου ράλι Βορείου Ελλάδας.