Είστε εδώ

Auto News

Fiat: Νέα έκδοση για το 500Χ

του Σωτήριου Χάλλα

Η γκάμα της Fiat αποτελείται από τα Tipo, 124, Panda και τις παραλλαγές του 500 οι οποίες όμως παίζουν τον πιο κυρίαρχο ρόλο στην γκάμα καθώς είναι αυτές που φέρνουν στην ιταλική εταιρεία το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων.

Μία από τις παραλλαγές του 500 είναι και η SUV εκδοχή του, το 500Χ για το οποίο η Fiat δημιούργησε μία νέα έκδοση η οποία προσθέτει πιο περιπετειώδη στοιχεία στο ιταλικό μοντέλο. Το όνομά της είναι 500X Adventurer Edition. Βάση της αποτελεί η 500X Trekking στην οποία προστίθενται σχεδιαστικά στοιχεία που δημιουργούν μια πιο σκληροτράχηλη εικόνα.

Στα στοιχεία αυτά συγκαταλέγονται μαύρες ράγες οροφής, πορτοκαλί καλύμματα για τους πλαϊνούς καθρέφτες και ζάντες αλουμινίου με διάμετρο 18 ιντσών. Επίσης, έχουν προστεθεί πορτοκαλί λεπτομέρειες στο κάτω μέρος στα πλαϊνά του αυτοκινήτου και λασπωτήρες.

Η νέα αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο για το αγοραστικό κοινό στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να την επιλέξουν καταβάλλοντας 945 δολάρια (801.60 ευρώ) επιπλέον της κανονικής τιμής του μοντέλου.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Ράλι Ακρόπολις

Ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης παρέθεσε συνέντευξη Τύπου με θέμα το ράλι Ακρόπολις που δεν θα είναι σε κανένα διεθνές ημερολόγιο το 2019. 

Black Friday

Η  Peugeot για δεύτερη συνεχή χρονιά εφαρμόζει το  θεσμό Black Friday στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα με μοναδικές προσφορές! 

Ράλι Αυστραλίας

Τελευταίος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη χώρα των καγκουρό και η Michelin, αποκλειστικός προμηθευτής των εργοστασιακών ομάδων, ταξιδέψε στην Αυστραλία με 628 ελαστικά. 

Mercedes GLC F-Cell

Κατά καιρούς έχουμε δει διαφόρων ειδών υβριδικά συστήματα κίνησης μεταξύ των οποίων μπαταρίες και βενζινοκινητήρας, μπαταρίες και πετρελαιοκινητήρας και τις αντίστοιχες plug-in εκδοχές τους, μέχρι και συστήματα με πεπιεσμένο αέρα.

Ford GT Heritage Edition

Η μεγάλη ζήτηση για το Ford GΤ και ο περιορισμένος αριθμός παραγωγής του, δημιουργούν ένα μακρύ κατάλογο στη λίστα αναμονής.

YΠΑ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ προκύπτει ότι το 10μηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου διακινήθηκαν 58,7 εκατομμύρια επιβάτες.

Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 9,9% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017 όπου είχαν διακινηθεί 53.404.425 επιβάτες.

Ισπανία

Όσο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξελίσσονται και έρχονται πιο κοντά στην καθημερινότητα τόσο κάποιες κυβερνήσεις αρχίζουν να σκέφτονται την απαγόρευση εκείνων με κινητήρες εσωτερικής καύσης προκειμένου να μειωθεί η μόλυνση του αέρα, ειδικά στις μεγάλες πόλεις.

Hyundai

Πέρα από την έλευση της ηλεκτροκίνησης και των αυτόνομων αυτοκινήτων, παρατηρείται ότι στο πλαίσιο εξεύρεσης λύσεων κινητικότητας για το μέλλον ερευνώνται και οι εναέριες μεταφορές με νέα μέσα.

Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Η πορεία προς την ηλεκτροκίνηση δεν είναι εύκολη για τις αυτοκινητοβιομηχανίες καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές νέες προκλήσεις όμως μία από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη, είναι η προμήθεια των μπαταριών που απαιτούνται για την αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Mercedes

Μέχρι πριν λίγο καιρό όποιος ήθελε να πάρει τη νέα Mercedes A-Class με κινητήρα πετρελαίου είχε μόνο μια επιλογή και αυτή ήταν η A180d όμως τώρα η γερμανική εταιρεία προσθέτει δύο ακόμα επιλογές που φέρουν τις ονομασίες A200d και A220d.