Είστε εδώ

Auto News

Citroen C5 Aircross C-Series:Έξαρση γαλλικής φινέτσας

του Γιώργου Ψαρρά

Η ειδική έκδοση ονόματι C-Series της Citroen βρίσκει πεδίο εφαρμογής και στο C5 Aircross.

Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω έκδοση διατίθεται από το Δεκέμβριο του 2019 στο C3 Aircross, από τον Ιανουάριο του 2020 στο C4 Cactus και από τον περασμένο Μάρτιο στο C3.

Σε κάθε μοντέλο της γαλλικής εταιρείας η έκδοση C-Series προσφέρει πλουσιότερο εξοπλισμό, στυλ, εξατομίκευση και άνεση. Πάμε λοιπόν να δούμε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του νέου C5 Aircross C-Series, το βιβλίο παραγγελιών του οποίου θα ανοίξει την 1η Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη Citroen στην έκδοση C-Series του C5 Aircross το χρωματικό πακέτο “Anodised Deep Red” αντικαθιστά το “Anodised Red” φέρνοντας κόκκινες πινελιές σε διάφορα εξωτερικά σημεία, όπως στο λογότυπο της έκδοσης που υπάρχει στα εμπρός φτερά, στις ράγες οροφής, στα Airbump (θύλακες αέρα χαμηλά στις πόρτες ) και στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα.

Παράλληλα μπορεί να επιλέξει κανείς ανάμεσα στα υπόλοιπα χρωματικά πακέτα “Anodised Silver”, “Anodised White” και “Anodised Blue” για την υβριδική έκδοση. Στην παλέτα του αμαξώματος υπάρχουν αποχρώσεις στους τόνους του λευκού, του γκρι και του μαύρου. Σημειώνεται ακόμα ότι συνδυασμοί διχρωμίας μπορούν να δημιουργηθούν με τη μαύρη οροφή.

Στα ενδότερα τώρα του νέου C5 Aircross C-Series συναντάμε καθίσματα με γκρι ταπετσαρία, λευκές ραφές και κόκκινες λωρίδες, ενώ υπάρχουν μαύρα πατάκια με κόκκινες ραφές.

Η νέα έκδοση C-Series τοποθετείται ανάμεσα στη Feel και στη Shine, ενώ περιλαμβάνει φιμέ πίσω κρύσταλλα, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους πλευρικούς καθρέπτες, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, σύστημα πλοήγησης, Adaptive Cruise Control, αυτόματο κιβώτιο EAT8, σύστημα προειδοποίησης απόσπασης προσοχής οδηγού, σύστημα προειδοποίησης επερχόμενης σύγκρουσης και αναγνώριση οδικής σήμανσης.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ορίσει ότι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα πρέπει μέχρι το τέλος του 2020, να έχουν ρίξει τον μέσο όρο εκπομπών των αυτοκινήτων που πουλάνε σε τιμή μικρότερη ή ίση των 95 γρ./χλμ.

Άραγε πόσο κοντά ή μακριά βρίσκονται οι εταιρείες από αυτόν το στόχο;

Η ηλεκτροκίνηση «επί τάπητος»

Με 100 εκατ ευρώ και για 18 μήνες επιδοτεί  η κυβέρνηση την αγορά αυτοκινήτων νέου τύπου.  Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το όφελος ανά μονάδα, εάν συνδυαστεί με το οικολογικό μπόνους και τις σχετικές φοροαπαλλαγές, θα προσεγγίζει τα 10.000 ευρώ.

Παρατηρώντας μετά από 32 ολόκληρα χρόνια τη σχεδίαση του Citroen Activa σου είναι δύσκολο να πιστέψεις την ηλικία του.

Παρασκευή 5 Ιουνίου, Τεχνόπολη-Γκάζι. Ειναι η ημέρα που ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

Το νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο της Hyundai, ονόματι Prophecy, σας το έχουμε συστήσει, ωστόσο τώρα έχουμε στη διάθεση μας περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Επόμενο ήταν να ακυρωθεί και αυτός ο αγώνας τη στιγμή που ακυρώθηκαν όλες οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για το 2020 στη Νέα Ζηλανδία .

Ο αγώνας στη Νέα Ζηλανδία φιγουράρισε στο φετινό καλεντάρι μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει γαλανός ουρανός και λαμπερός ήλιος, ένα συνδυασμό τον οποίο απολαμβάνεις απόλυτα οδηγώντας το Mazda MX-5 με ανοιχτή την οροφή.

Θέλοντας να κάνει το ευρύ κοινό να στραφεί ακόμα περισσότερο προς την ηλεκτροκίνηση, η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες οι οποίες αποτελούν κίνητρο για την αγορά ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

Στο απαιτητικό βρετανικό πρωτάθλημα τουρισμού (BTCC) με τον πολύ υψηλό ανταγωνισμό, η M-Sport θα είναι ο προμηθευτής κινητήρων από το 2022 με το 2021 να είναι μια φουλ χρονιά δοκιμών και εξέλιξης.

Από το κάθετο συγκρότημα της Peugeot Τζημόπουλος στην Κοζάνη παραδόθηκαν τα πρώτα ηλεκτροκίνητα Peugeot 208 στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.