Είστε εδώ

Auto News

BMW: Διαρροή για την ανανεωμένη Σειρά 7

του Σωτήριου Χάλλα

Η διαρροή φωτογραφιών από μοντέλα που βρίσκονται κοντά στο να παρουσιαστούν έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια, κάτι που ισχύει και για την ανανεωμένη BMW Σειρά 7 η οποία είναι σχεδόν έτοιμη.

Οι εικόνες βγήκαν στη δημοσιότητα από ένα blog το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με μοντέλα της γερμανικής μάρκας και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στον configurator που δημιουργείται για την ανανεωμένη γενιά της Σειράς 7.

Στις εικόνες βλέπουμε τις εκδόσεις 750Li, M760Li και Luxury. Στο εμπρός μέρος παρατηρούμε ότι τα χαρακτηριστικά “νεφρά” για την εισαγωγή αέρα έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλες διαστάσεις, φτάνοντας εκείνα της X7. Επίσης, τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι αρκετά διαφορετικά με τα πίσω να είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένα και να συνδέονται από μία φωτεινή γραμμή. Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές.

Το εσωτερικό δε φαίνεται σε αυτές τις φωτογραφίες όμως από παλαιότερες διαρροές ξέρουμε ότι θα υπάρξει νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων και πιο σύγχρονο infotainment. Στο κομμάτι των κινητήρων οι πληροφορίες λένε ότι θα χρησιμοποιηθούν τα σύνολα από τη Σειρά 8 και τη X7. Η γκάμα θα περιλαμβάνει κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου αλλά και plug-in υβριδική έκδοση.

Σύμφωνα με το site που έκανε τη διαρροή η παρουσίαση του ανανεωμένου μοντέλου θα γίνει την επόμενη εβδομάδα με το ντεμπούτο του να γίνεται στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, τον Μάρτιο.

Σχετικά άρθρα

Hyundai Motorsport-Ράλι Φινλανδίας

Περίοδος διακοπών για τις εργοστασιακές ομάδες πριν επιστρέψουν στο σανίδι του WRC, με το ράλι Φινλανδίας την 1η Αυγούστου. 

Εκεί λοιπόν που ήταν όλα «ήρεμα», η Hyundai Motorsport έσκασε τη βόμβα για το τρίτο πλήρωμα που θα δηλώσει στον πιο γρήγορο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Goodwood Festival of Speed

Έναν αιώνα ζωής γιορτάζει το 2019 η Citroen και φυσικά με την τόση μεγάλη-αγωνιστική-ιστορία δεν θα μπορούσε να μην είναι η super star στο φεστιβάλ ταχύτητας στο  Goodwood που διεξάγεται 4-7 Ιουλίου στην Αγγλία.

Classic Acropolis 2019

Το ράλι Ακρόπολις δεν υπάρχει πλέον. Δυστυχώς το χάσαμε απ΄όλες τις διεθνείς εκδηλώσεις (ακόμα και ως ιστορικό).

EKO – Ducati

Κάτω από τον έναστρο  καλοκαιρινό ουρανό τα Αθήνας, παρακολουθήσαμε την όμορφη εκδήλωση απονομής των δώρων στους νικητές του διαγωνισμού EKO Racing 100 .

Mini

Η Mini ετοιμάζει το νέο John Cooper Works GP, το οποίο θα είναι αρκετά ισχυρότερο σε σχέση με το τρέχον μοντέλο και στο πλαίσιο της εξέλιξής του η βρετανική μάρκα έκανε κάποιους γύρους στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, πριν από τον 24ωρο αγώνα που έγινε το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Ιουνίου.

Συγχώνευση FCA-Renault

Οι Renault και FCA είναι ανοιχτές στην επανεκκίνηση των συνομιλιών μεταξύ τους για μια πιθανή συγχώνευση, όμως στελέχη και των δύο ομίλων εμφανίζονται επιφυλακτικά σχετικά με παράγοντες που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την επίτευξη συμφωνίας.

FCA

Η FCA θέλοντας να αυξήσει τις δυνατότητες του infotainment των αυτοκινήτων της, δημιούργησε μία πλατφόρμα μέσω της οποίας οι κάτοχοι των αυτοκινήτων της θα μπορούν να κάνουν κάποιες αγορές χωρίς να βγουν από το αυτοκίνητό τους.

Porsche

Το τμήμα ειδικών δημιουργιών της Porsche με την ονομασία Porsche Exclusive Manufaktur, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει την κυκλοφορία ειδικών εκδόσεων, οι οποίες θα αντλούν έμπνευση από μοντέλα τα οποία παράγονταν ανάμεσα στις δεκαετίες του ‘50 και του ‘80.

Ford Focus ST

Ακόμα και αν είσαι άγιος στο δρόμο τα πρώτα που σου έρχονται στο μυαλό βλέποντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το τεχνολογικό υπόβαθρο του νέου Ford Focus ST είναι πίστες, στροφές, μεγάλες ευθείες και αδρεναλίνη.