Είστε εδώ

Auto News

Bentley : Μια Bentayga για τον ιππόδρομο

του Γιώργου Ψαρρά

Η συγκεκριμένη Bentayga, που ανέλαβε να κάνει πιο ιδιαίτερη το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της Bentley, θα «καλπάζει» στους δρόμους.

Αυτή η ξεχωριστή Bentayga λοιπόν δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τη διάρκεια συνεργασίας της Bentley με το “The Jockey Club”, το μεγαλύτερο ιπποδρομικό όμιλο στη Βρετανία. Θα παρουσιαστεί 13-16 Μαρτίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Cheltenham, το οποίο θεωρείται μια από τις καλύτερες ιπποδρομικές εκδηλώσεις στον κόσμο.

Το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner μελέτησε τον κόσμο της ιπποδρομίας αντλώντας έμπνευση από αυτόν και έτσι κατασκεύασε την εν λόγω Bentayga, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά κάποια υλικά και τεχνικές.

Το αμάξωμα της είναι βαμμένο με μια σύγχρονη εκδοχή της χαρακτηριστικής πράσινης βαφής “British Racing Green”, ενώ πατάει σε μαύρους τροχούς 21 ιντσών με διαμαντένιο φινίρισμα.

Στο εσωτερικό της συναντάμε καφές δερμάτινες ταπετσαρίες καθισμάτων, ξύλινες επενδύσεις, τη φιγούρα ενός ιππέα στο ταμπλό και κάτω από τα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν

Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών για το Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν ακυρώθηκε λίγο μετά την έναρξή της όταν η Williams του Τζορτζ Ράσελ πέρασε πάνω από ένα φρεάτιο που δεν ήταν καλά στερεωμένο με αποτέλεσμα εκείνο να φύγει και να προκαλέσει ζημιά στο βρετανικό μονοθέσιο.

Tesla

Η Tesla είναι γνωστή κυρίως για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκευάζει όμως η αμερικανική μάρκα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως εκείνον της ενέργειας.

Toyota GT 86

Κόντρα σε κάθε λανθασμένη νοοτροπία που θέλει τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες αποκλεισμένους από τη απόλαυση και την ελευθερία της οδήγησης λειτουργεί η σχολή  “Spinal Track Rally Experience”.

Porsche

Η Κίνα είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον πλανήτη και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να έχει ικανοποιημένους τους εκεί πελάτες ώστε να απολαμβάνει υψηλά μερίδια πωλήσεων.

Renault - Nissan

Οι Renault και Nissan έχουν καταφέρει με τη συμμαχία που έχουν σχηματίσει (μαζί με τη Mitsubishi) να αναρριχηθούν σε μία από τις κορυφαίες θέσεις στον κόσμο σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις αυτοκινήτων.

Ford

Υπάρχουν μινιατούρες αυτοκινήτων που έχουν «τσιμπημένη» τιμή, ωστόσο αυτό το κλασσικό Ford Escort σε κλίμακα 1:25 είναι εξωπραγματικά ακριβό.