Είστε εδώ

Auto News

Bentley: Γιατί οι νέοι θέλουν να εργαστούν για αυτήν;

του Γιώργου Ψαρρά

Πόλος έλξης αποτελούν για πολλούς νέους τα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει η Bentley σε απόφοιτους σχολειών στη Βρετανίας.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος εργοδότης στην πρόσληψη προσωπικού επιπέδου μέσης εκπαίδευσης στην πατρίδα της. Τα εν λόγω βραβεία δόθηκαν από την εταιρεία “AllAboutSchoolLeavers”, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι ψηφοφόροι ήταν αποκλειστικά μαθητευόμενοι στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην αναγνώριση αυτή της Bentley ρόλο έπαιξε η ισορροπία που προσφέρει ανάμεσα σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, οι προοπτικές που ανοίγονται σε ένα νέο μαθητευόμενο της και τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών που προσφέρει. Τα προγράμματα εκπαίδευσης νέων της Bentley διεξάγονται εδώ και 40 χρόνια και στόχο έχουν να καλλιεργήσουν το ταλέντο και τις δεξιότητες των μαθητευόμενων.

Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο μαθητευόμενος οι σπουδές του στους κόλπους της Bentley διαρκούν από τρία έως τέσσερα χρόνια. Αυτή τη στιγμή τα εκπαιδευτικά της προγράμματα παρακολουθούν 250 μαθητευόμενοι, ενώ το ερχόμενο φθινόπωρο θα προστεθούν 41 επιπλέον.

Παράλληλα η Bentley στη Βρετανία ανακηρύχτηκε για έβδομη συνεχή χρονιά κορυφαίος εργοδότης στον κλάδο της από τον οργανισμό “Top Employers Institute”.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Πίστα Βαρκελώνης - 2η μέρα

Οι κόκκινες βολίδες από το Μαρανέλο ήταν οι ταχύτερες και στη 2η μέρα των επίσημων δοκιμών, αλλά με τον Μονεγάσκο Λεκλέρκ στο κόκπιτ της Ferrari SF90, αντί του Φέτελ. 

Jaguar E-Type

Τα σύγχρονα μοντέλα, όπως η Jaguar E-Type, διαθέτουν πληθώρα τεχνολογικών συστημάτων, τα οποία μαθαίνουν τις συνήθειες των οδηγών τους όσο αυτοί βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.

Ράλι Σουηδίας

Η Pirelli είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών του jwrc με τα Ford Fiesta R2.

Τα αυτοκίνητα αυτά χρησιμοποιούν κινητήρα ενός λίτρου τεχνολογίας EcoBoost απόδοσης 200 ίππων. Συνδυάζεται με κιβώτιο της Sadev 5 σχέσεων με την κίνηση να μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς.

Κιβώτιο ταχυτήτων

Το μέλλον της Formula 1 έχει πάρει το δρόμο της τυποποίησης των τμημάτων.

Χειμερινές δοκιμές

Οι χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, με το μεσημεριανό διάλειμμα να βρίσκει και πάλι τη Ferrari στην κορυφή με τον Σαρλ Λεκλέρκ πίσω από το τιμόνι.

Από το Λε Μαν στο πικάπ σας

Η Porsche αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σειρά δίσκων βινυλίου στην οποία θα αναλύονται οι 19 νίκες που έχει πετύχει στον πιο διάσημο αγώνα αντοχής, τις 24 ώρες του Λε Μαν.

SEAT

Ήδη τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας, όπως η αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, συμβάλουν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Lamborghini

Από τη στιγμή που όλη η αυτοκινητοβιομηχανία κινείται προς τα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, αναπόφευκτα το ίδιο θα συμβεί και με μάρκες που ειδικεύονται στην κατασκευή εξωτικών supercars όπως είναι η Lamborghini.

Subaru

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι επισκεφτούν το περίπτερο της Subaru στο φετινό 89ο Σαλόνι της Γενεύης δε θα βαρεθούν.

Αυτό διότι η ιαπωνική εταιρεία στην ελβετική πόλη, πέρα από δυο ηλεκτρικά μοντέλα τεχνολογίας e-BOXER, θα παρουσιάσει και το νέο Viziv Adrenaline Concept.

Apple

Ολοένα και περισσότεροι χρήστες εξοικειώνονται με τις τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου που διαθέτουν αρκετά κινητά μέσω των οποίων αναγνωρίζουν τον κάτοχό τους και ξεκλειδώνουν.