Είστε εδώ

Auto News

Bentley: Γιατί οι νέοι θέλουν να εργαστούν για αυτήν;

του Γιώργου Ψαρρά

Πόλος έλξης αποτελούν για πολλούς νέους τα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει η Bentley σε απόφοιτους σχολειών στη Βρετανίας.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος εργοδότης στην πρόσληψη προσωπικού επιπέδου μέσης εκπαίδευσης στην πατρίδα της. Τα εν λόγω βραβεία δόθηκαν από την εταιρεία “AllAboutSchoolLeavers”, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι ψηφοφόροι ήταν αποκλειστικά μαθητευόμενοι στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην αναγνώριση αυτή της Bentley ρόλο έπαιξε η ισορροπία που προσφέρει ανάμεσα σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, οι προοπτικές που ανοίγονται σε ένα νέο μαθητευόμενο της και τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών που προσφέρει. Τα προγράμματα εκπαίδευσης νέων της Bentley διεξάγονται εδώ και 40 χρόνια και στόχο έχουν να καλλιεργήσουν το ταλέντο και τις δεξιότητες των μαθητευόμενων.

Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο μαθητευόμενος οι σπουδές του στους κόλπους της Bentley διαρκούν από τρία έως τέσσερα χρόνια. Αυτή τη στιγμή τα εκπαιδευτικά της προγράμματα παρακολουθούν 250 μαθητευόμενοι, ενώ το ερχόμενο φθινόπωρο θα προστεθούν 41 επιπλέον.

Παράλληλα η Bentley στη Βρετανία ανακηρύχτηκε για έβδομη συνεχή χρονιά κορυφαίος εργοδότης στον κλάδο της από τον οργανισμό “Top Employers Institute”.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Ράλι Ακρόπολις

Ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης παρέθεσε συνέντευξη Τύπου με θέμα το ράλι Ακρόπολις που δεν θα είναι σε κανένα διεθνές ημερολόγιο το 2019. 

Black Friday

Η  Peugeot για δεύτερη συνεχή χρονιά εφαρμόζει το  θεσμό Black Friday στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα με μοναδικές προσφορές! 

Ράλι Αυστραλίας

Τελευταίος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη χώρα των καγκουρό και η Michelin, αποκλειστικός προμηθευτής των εργοστασιακών ομάδων, ταξιδέψε στην Αυστραλία με 628 ελαστικά. 

Mercedes GLC F-Cell

Κατά καιρούς έχουμε δει διαφόρων ειδών υβριδικά συστήματα κίνησης μεταξύ των οποίων μπαταρίες και βενζινοκινητήρας, μπαταρίες και πετρελαιοκινητήρας και τις αντίστοιχες plug-in εκδοχές τους, μέχρι και συστήματα με πεπιεσμένο αέρα.

Ford GT Heritage Edition

Η μεγάλη ζήτηση για το Ford GΤ και ο περιορισμένος αριθμός παραγωγής του, δημιουργούν ένα μακρύ κατάλογο στη λίστα αναμονής.

YΠΑ

Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ προκύπτει ότι το 10μηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου διακινήθηκαν 58,7 εκατομμύρια επιβάτες.

Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 9,9% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017 όπου είχαν διακινηθεί 53.404.425 επιβάτες.

Ισπανία

Όσο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξελίσσονται και έρχονται πιο κοντά στην καθημερινότητα τόσο κάποιες κυβερνήσεις αρχίζουν να σκέφτονται την απαγόρευση εκείνων με κινητήρες εσωτερικής καύσης προκειμένου να μειωθεί η μόλυνση του αέρα, ειδικά στις μεγάλες πόλεις.

Hyundai

Πέρα από την έλευση της ηλεκτροκίνησης και των αυτόνομων αυτοκινήτων, παρατηρείται ότι στο πλαίσιο εξεύρεσης λύσεων κινητικότητας για το μέλλον ερευνώνται και οι εναέριες μεταφορές με νέα μέσα.

Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Η πορεία προς την ηλεκτροκίνηση δεν είναι εύκολη για τις αυτοκινητοβιομηχανίες καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές νέες προκλήσεις όμως μία από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη, είναι η προμήθεια των μπαταριών που απαιτούνται για την αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Mercedes

Μέχρι πριν λίγο καιρό όποιος ήθελε να πάρει τη νέα Mercedes A-Class με κινητήρα πετρελαίου είχε μόνο μια επιλογή και αυτή ήταν η A180d όμως τώρα η γερμανική εταιρεία προσθέτει δύο ακόμα επιλογές που φέρουν τις ονομασίες A200d και A220d.