Είστε εδώ

Auto News

Bentley: Γιατί οι νέοι θέλουν να εργαστούν για αυτήν;

του Γιώργου Ψαρρά

Πόλος έλξης αποτελούν για πολλούς νέους τα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει η Bentley σε απόφοιτους σχολειών στη Βρετανίας.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος εργοδότης στην πρόσληψη προσωπικού επιπέδου μέσης εκπαίδευσης στην πατρίδα της. Τα εν λόγω βραβεία δόθηκαν από την εταιρεία “AllAboutSchoolLeavers”, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι ψηφοφόροι ήταν αποκλειστικά μαθητευόμενοι στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην αναγνώριση αυτή της Bentley ρόλο έπαιξε η ισορροπία που προσφέρει ανάμεσα σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, οι προοπτικές που ανοίγονται σε ένα νέο μαθητευόμενο της και τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών που προσφέρει. Τα προγράμματα εκπαίδευσης νέων της Bentley διεξάγονται εδώ και 40 χρόνια και στόχο έχουν να καλλιεργήσουν το ταλέντο και τις δεξιότητες των μαθητευόμενων.

Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο μαθητευόμενος οι σπουδές του στους κόλπους της Bentley διαρκούν από τρία έως τέσσερα χρόνια. Αυτή τη στιγμή τα εκπαιδευτικά της προγράμματα παρακολουθούν 250 μαθητευόμενοι, ενώ το ερχόμενο φθινόπωρο θα προστεθούν 41 επιπλέον.

Παράλληλα η Bentley στη Βρετανία ανακηρύχτηκε για έβδομη συνεχή χρονιά κορυφαίος εργοδότης στον κλάδο της από τον οργανισμό “Top Employers Institute”.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Γαλλίας

Η Γαλλία επέστρεψε μετά από 10 χρόνια στο αγωνιστικό καλεντάρι της Formula 1 και το έκανε με έναν αγώνα ο οποίος χάρη στην επεισοδιακή εκκίνηση μας κράτησε το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια και μας προσέφερε πάρα πολλές προσπεράσεις.

Ράλι Ιπρ

Τον αγώνα της πατρίδας τους τίμησαν οι Νεβίλ-Γκιλσούλ και οδηγώντας το Hyundai i20 R5 στα χρώματα της Βελγικής αντιπροσωπείας κέρδισαν το ράλι Ιπρ. Το εργοστασιακό πλήρωμα της Hyundai Motorsport «έγραψαν» τους ταχύτερους χρόνους στις 15 από τις 23 Ειδικές Διαδρομές .

Pirelli P Zero Velo

Στο πλαίσιο του Γαλλικού Γκραν Πρι, η Pirelli παρουσίασε το καινούργιο ελαστικό για το αγωνιστικό ποδήλατο, το P Zero Velo. Ένα ελαστικό που για την εξέλιξή του συμπληρώθηκε ένας κύκλος δύο χρόνων. 

Γκραν Πρι Γαλλίας

Η πίστα του Λε Καστελέ, εκεί όπου διεξάγεται το Γαλλικό Γκραν Πρι στις 24 Ιουνίου,  είναι από τις πιο τεχνικές, καθώς συνδυάζει υψηλές ταχύτητες με διαρκή εναλλαγή στροφών. 

Η τελική ταχύτητα στην πίστα των 5.861 χλμ. με τις 15 στροφές θα ξεπεράσει τα 330 χλμ. 

Γκραν Πρι Γαλλίας

Αν και διαξάγεται πρώτη φορά το Γαλλικό Γκραν Πρι με αυτών των κανονισμών μονοθέσια της Formula 1, εντούτοις από τις δοκιμές προέκυψαν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. 

Rotax MAX Challenge

Στη Θεσσαλονίκη και στη πίστα «Drive Park» συνεχίστηκε ο 2ος γύρος του θεσμού Rotax MAX Challenge  Το εγχείρημα της Rotax Hellas να «ανεβάσει» αγώνα του επάθλου της στη Θεσσαλονίκη ύστερα από 10 χρόνια, έστησε στο grid 34 συμμετοχές. 

Γκραν Πρι Γαλλίας - Κατατακτήριες

Μετά από 10 χρόνια απουσίας του γαλλικού Γκραν Πρι από το καλεντάρι της Formula 1 και 28 χρόνια από τον τελευταίο αγώνα που έγινε στην πίστα Paul Ricard ολοκληρώθηκαν οι πρώτες κατατακτήριες για τον αγώνα του 2018.

Skoda

Ο καταμερισμός σημαντικών αρμοδιοτήτων στον Όμιλο Volkswagen επεκτείνεται και στη Skoda.

Γκραν Πρι Γαλλίας - FP3

Η τρίτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα Paul Ricard όπου γίνεται το Γκραν Πρι Γαλλίας μας επιφύλασσε μια αρνητική έκπληξη καθώς η βροχή περιόρισε κατά πολύ τους γύρους των οδηγών.

Γκραν Πρι Γαλλίας

Παραδοσιακά οι οδηγοί μετά τις δύο πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής έχουν μια συνάντηση με τους τεχνικούς της FIA στην οποία εκφράζουν τα θέματα που κατά καιρούς τους απασχολούν.