Είστε εδώ

Auto News

Bentley: Γιατί οι νέοι θέλουν να εργαστούν για αυτήν;

του Γιώργου Ψαρρά

Πόλος έλξης αποτελούν για πολλούς νέους τα προγράμματα εκπαίδευσης που προσφέρει η Bentley σε απόφοιτους σχολειών στη Βρετανίας.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος εργοδότης στην πρόσληψη προσωπικού επιπέδου μέσης εκπαίδευσης στην πατρίδα της. Τα εν λόγω βραβεία δόθηκαν από την εταιρεία “AllAboutSchoolLeavers”, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι ψηφοφόροι ήταν αποκλειστικά μαθητευόμενοι στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην αναγνώριση αυτή της Bentley ρόλο έπαιξε η ισορροπία που προσφέρει ανάμεσα σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, οι προοπτικές που ανοίγονται σε ένα νέο μαθητευόμενο της και τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών που προσφέρει. Τα προγράμματα εκπαίδευσης νέων της Bentley διεξάγονται εδώ και 40 χρόνια και στόχο έχουν να καλλιεργήσουν το ταλέντο και τις δεξιότητες των μαθητευόμενων.

Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο μαθητευόμενος οι σπουδές του στους κόλπους της Bentley διαρκούν από τρία έως τέσσερα χρόνια. Αυτή τη στιγμή τα εκπαιδευτικά της προγράμματα παρακολουθούν 250 μαθητευόμενοι, ενώ το ερχόμενο φθινόπωρο θα προστεθούν 41 επιπλέον.

Παράλληλα η Bentley στη Βρετανία ανακηρύχτηκε για έβδομη συνεχή χρονιά κορυφαίος εργοδότης στον κλάδο της από τον οργανισμό “Top Employers Institute”.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Μίμης Γεωργίτσης

Έφυγε ο κύριος Μίμης των αγώνων, ή «Θωρ» όπως ήταν το ψευδώνυμο του όταν βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Από τους πλέον αγαπητούς στο χώρο των αγώνων. Ευγενής, πράος, και πάντα με μεγάλη διάθεση στο να βοηθήσει τους αγωνιζόμενους. 

Μαουρίτσιο Αριβαμπένε

Ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari στη Formula 1, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, δήλωσε ότι αναλαμβάνει προσωπικά όλη την ευθύνη σχετικά με τα λάθη που έχει κάνει η ομάδα τη φετινή σεζόν και την έχουν οδηγήσει στο να είναι δεύτερη τόσο στο πρωτάθλημα κατασκευαστών όσο και σε εκείνο των οδηγών με τον Σεμ

Μαρκ Μαρκέθ

Ο Μαρκ Μαρκέθ σε δηλώσεις του πριν το Γκραν Πρι στην πίστα της Αραγονίας εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα οδηγών του 2018 λόγω της πολύ μεγάλης διαφοράς που απολαμβάνει αυτή τη στιγμή στην κατάταξη από τον δεύτερο, Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

BMW

Μετά την παρουσίαση της Ζ4 Μ40i First Edition, της πιο ισχυρής από τις εκδόσεις του νέου roadster της BMW, η γερμανική εταιρεία παρουσίασε τώρα ακόμα τρεις εκδόσεις στο πλαίσιο του Pebble Beach Concours d’Elegance.+

Porsche - Hyundai

Τα head-up displays ή εν συντομία HUD είναι στην αγορά πολλά χρόνια όμως μόλις τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να κάνουν δειλά την εμφάνισή τους σε πιο προσιτά μοντέλα ενώ στις περισσότερες των περιπτώσεων το μόνο που κάνουν είναι να μεταφέρουν κάποιες ενδείξεις του πίνακα οργάνων στο παρμπρίζ

Ferrari Monza SP1 και SP2

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Capital Markets Day που διοργανώνει για να ανακοινώσει τα μελλοντικά σχέδιά της η Ferrari παρουσίασε δύο νέα, ιδιαίτερα μοντέλα τα οποία συνδυάζουν σχεδίαση από το παρελθόν με τεχνολογία του σήμερα.

Mercedes

Η Mercedes - AMG παρουσίασε μετά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που βλέπαμε φωτογραφίες teaser το νέο μέλος της οικογένειας της A-Class η οποία είναι η πιο γρήγορη μέχρι στιγμής εκδοχή της, την A35 4MATIC.

Seat Tarraco

Στην Αρένα της Ταραγκόνας ο Λόυκα Ντε Μέο, ο δραστήριος αυτός πρόεδρος της Seat που στην κυριολεξία την έχει αναστήσει, μαζί με το επιτελείο του αποκάλυψαν το νέο Tarraco.

Renault - Nissan - Mitsubishi

Μέχρι τώρα ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταφέρουμε ένα κομμάτι της εμπειρίας που έχουμε με το κινητό μας, στο αυτοκίνητο, είναι σύνδεση του smartphone με το infotainment μέσω Android Auto ή Apple CarPlay.

Porsche Cayenne Turbo

Όταν οι λέξεις ρεκόρ και Porsche Cayenne Turbo βρίσκονται στην ίδια πρόταση τότε περιμένεις να διαβάσεις για ένα νέο επίτευγμα του γερμανικού SUV.