Είστε εδώ

Auto News

Bentley : Φωτιζόμενο το έμβλημα της στη νέα Flying Spur (video)

του Γιώργου Ψαρρά

Αργότερα εντός του τρέχοντος έτους, χωρίς να δίνεται ακριβής ημερομηνία, η Bentley θα αποκαλύψει τη νέα Flying Spur.

Σε πρώτη φάση η βρετανική εταιρεία μας δίνει ένα σκίτσο που δείχνει το προφίλ της νέας Flying Spur, ενώ αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε συγκλονιστικές σχεδιαστικές αλλαγές, καθώς το χαρακτηριστικό σουλούπι με το μεγάλο καπό και πίσω τμήμα διατηρείται. Η πλευρική γραμμή των γυάλινων επιφανειών προδίδει την ευρύχωρη και άνετη καμπίνα.

Περισσότερο ενδιαφέρον, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, έχει το έμβλημα της Bentley σχήματος “B”, το οποίο αναδύεται από το εμπρός καπό της νέας Flying Spur και έχει φωτιζόμενα φτερά. Προσέξτε ακόμα τη λεπτή κάθετη χρωμιωμένη γραμμή στο εμπρός καπό.

Σχετικά με τους κινητήρες της νέας Flying Spur πιθανή είναι η χρήση του W12 twin-turbo των 6.0 λίτρων, ο οποίος εκτιμάται ότι θα έχει ισχύ άνω των 600 ίππων. Παράλληλα την τροφοδοσία της νέας Flying Spur δεν αποκλείεται να αναλάβει και ένας «προσιτότερος» V8 κινητήρας, ενώ αναμένεται να υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση για το μεγάλο πολυτελές sedan της Bentley.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Audi E-Tron

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πλέον κατασκευάζουν λίγα τμήματα του αυτοκινήτου μόνες τους αφού για τα περισσότερα κάνουν μόνο τη σχεδίαση και τα αναθέτουν σε τρίτους προμηθευτές, τάση που θα ενισχυθεί με τα ηλεκτρικά που έρχονται.

Smart

Το μέλλον της Smart ως ανεξάρτητη εταιρεία έχει τεθεί αρκετές φορές σε αμφισβήτηση όμως η Mercedes – Benz, στην οποία ανήκει, έκανε μία συμφωνία με την Geely η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά για τα επόμενα χρόνια.

Jeep Gladiator

Απόβαση στη Γηραιά Ήπειρο θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι το περίφημο Gladiator, το pickup που επιστρέφει την Jeep στην κατηγορία αυτή.

Koenigsegg Jesko

Η Koenigsegg στοχεύει να σπάσει το όριο των 300 μιλίων/ώρα (482,8 χλμ./ώρα) με μια ειδικά προετοιμασμένη εκδοχή του πιο πρόσφατου μοντέλου της, του Jesko, που παρουσιάστηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Citroen

Τον προηγούμενο μήνα στο Σαλόνι της Γενεύης η Citroen μας παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο της το Ami One Concept.

Lamborghini

Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν στο μουσείο της Lamborghini που βρίσκεται στην έδρα της, στην περιοχή Σαντ'Αγκάτα Μπολονέζ.

Aston Martin

Η Aston Martin έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει το πρώτο της SUV το οποίο θα ονομάζεται DBX και τώρα βρίσκεται σε φάση δοκιμών με τα τελευταία στάδια αυτών να γίνονται στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Nissan

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan που αποτελεί μέρος της συμμαχίας Alliance (Renault, Mitsubishi) προσφέρει 100.000 ευρώ στο πλαίσιο της αποκατάστασης των ζημιών στην Παναγία των Παρισίων (Notre-Dame de Paris) ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά που υπέστη.

Νew York International Motor Show

Έως και τις 28 Απριλίου διεξάγεται στο Jacob Javits Convention Center στη Νέα Υόρκη η έκθεση αυτοκινήτου.

Παγκόσμιο γεγονός στο σταυροδρόμι του παγκόσμιου εμπορίου, που αποκαλύπτει κατά κάποιον τρόπο το μέλλον και τις τεχνολογίες στους τέσσερις τροχούς.

Volkswagen ID.R

Άλλη μια δοκιμή, στο πλαίσιο της εξέλιξης του αμιγώς ηλεκτροκίνητου αγωνιστικού ID.R της Volkswagen, ολοκληρώθηκε στη γαλλική πίστα Πολ Ρικάρ.