Είστε εδώ

Auto News

Αλάσκα: Τελικά το μπουφάν δεν κάνει για τζάμι (video)

του Σωτήριου Χάλλα

Όταν πηγαίνουμε να πλύνουμε το αυτοκίνητό μας σε ένα αυτόματο πλυντήριο, πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουμε μερικά σημεία ώστε να μην έχουμε προβλήματα μετά το πλύσιμο.

Τα βασικότερα είναι να αφαιρέσουμε ή απλά να ξεβιδώσουμε την κεραία (αν απαιτείται), να κλείσουμε τους πλαϊνούς καθρέφτες και φυσικά να σιγουρευτούμε ότι πόρτες και παράθυρα έχουν κλείσει καλά, προκειμένου να μην μπει το νερό μέσα στην καμπίνα.

Το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό, όμως μία γυναίκα στην Αλάσκα φαίνεται ότι δεν τα υπολόγισε σωστά και μπήκε στο αυτόματο πλυντήριο με το παράθυρο του οδηγού ανοιχτό. Φυσικά το αποτέλεσμα ήταν η καμπίνα να γεμίσει με νερό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε να καλύψει το άνοιγμα με ένα μπουφάν.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έχει προσθέσει η κόρη της οδηγού, κάτω από το βίντεο, ο λόγος που το παράθυρο έμεινε ανοιχτό ήταν επειδή κόλλησε. Βέβαια, αυτό δεν δικαιολογεί την παράλειψη της οδηγού, καθώς η κόρη αναφέρει ότι το παράθυρο είχε αρχίσει να παρουσιάζει δυσλειτουργίες νωρίτερα, οπότε δεν ήταν απίθανο να κολλήσει, όπως και έγινε τελικά.

Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά της που βρίσκονταν στον πίσω κάθισμα φαίνεται να διασκέδασαν με αυτό το απρόοπτο.

Σχετικά άρθρα

Με νέα αεροπορική οδηγία που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για λόγους πρόληψης της εξάπλωσης της πανδημίας, ανακοινώνεται η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από την Ελλάδα προς το Κατάρ και αντίστροφα.

Με μία teaser εικόνα η Opel μας δίνει την πρώτη γεύση από το εσωτερικό της δεύτερης γενιάς του Mokka, το οποίο βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της εξέλιξής του, καθώς στο τέλος του 2020 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή του.

Και εκεί που αναμέναμε το πράσινο φως για την επανεκκίνηση του WRC στο ράλι Φινλανδίας, 6-9 Αυγούστου, η επίσημη ανακοίνωσε ήρθε και δεν αναφέρει τίποτα άλλο πέρα από τη μη διεξαγωγή του.

Και η συνέχεια;

Κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη σήμερα αποτελεί η ανανέωση που υπέστη ένας σημαντικός της κάτοικος, το Kia Picanto.

Ο Ιούνιος του 2020 έχει ξεχωριστή σημασία για την Porsche, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση ακριβώς 50 χρόνων από την πρώτη φορά που η γερμανική εταιρεία κατέκτησε τη νίκη στον σημαντικότερο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τις 24 Ώρες του Λε Μαν.

Το πιο φιλικό μέσον μεταφοράς, που συνδυάζει και άθληση, γιορτάζει.

Ο λόγος για το ποδήλατο.

Μάλιστα το ποδήλατο το γιορτάζουν και οι Δήμοι της χώρας έχοντας δημιουργήσει και ποδηλατικές λωρίδες που ισχύουν έως τις 21:00.

To πρώτο SUV στην ιστορία της Rolls-Royce, η Cullinan είχε την τύχη να «ποζάρει» για το διάσημο φωτογράφο και εξερευνητή Κόρυ Ρίτσαρντς.

Γνωρίζατε ότι στο Skoda Scala τα πλαστικά του τμήματα ζυγίζουν συνολικά 220 κιλά, εκ των οποίων τα 14 κιλά προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά;

Η Συμμαχία Renault - Nissan και η Daimler, ξεκίνησαν το 2010 μία συνεργασία, με αρχικό σκοπό την ανάπτυξη νέας πλατφόρμας, την οποία για λογαριασμό των δύο πλευρών θα χρησιμοποιούσαν τα Renault Twingo και Smart ForFour.

Πριν από επτά δεκαετίες η Seat γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και για το λόγο αυτό αποφάσισε να τιμήσει την ισπανική πόλη.