Είστε εδώ

Air News

Αir Italy: To Eλληνόπουλο, ο Κώστας Ηλιάκης σε κορυφαία διοικητική θέση

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Η Air Italy η νέα αεροπορική εταιρία που ανήκει στην AQA Holding (51% στην Alisarda, 49% στην Qatar Airways) ανακοίνωσε ότι  ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης διορίστηκε  ως υπεύθυνος διαχειριστής της Air Italy και επικεφαλής της Υπηρεσίας Πτήσεων.

Αναλαμβάνοντας τη θέση-κλειδί  από την 1η Νοεμβρίου 2018, ο Κώστας Ηλιάκης διορίζεται ως υπεύθυνος διευθυντής της Air Italy, με αρμοδιότητα να εξασφαλίσει την αποτελεσματική διαχείριση όλων των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Το νέο εκτελεστικό όργανο θα επιβλέπει όλες τις πτήσεις για την ταχέως αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία.

Ο Κώστας Ηλιάκης από το 2005 ανήκει στην Qatar Airways και στην πολυετή θητεία του έχει πετάξει με AirBus A 319/320/321,  ενώ ήταν ο πρώτος κυβερνήτης που πιλοτάρισε το νεότερο εμπορικό επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, το Airbus A350-900 και το A350-1000.

Στην 25ετή θητεία του πέρασε από πολύ σημαντικές θέσεις στον αεροπορικό κλάδο με αποκορύφωμα η θέση του Διευθυντή Επιχειρήσεων Πτήσης για την Qatar Airways με το στόλο πάνω από 200 αεροσκάφη.

Πώς λοιπόν να μην είμαστε υπερήφανοι για το Ελληνόπουλο των διεθνών αιθέρων όπου εκτός από κυβερνήτης είναι εκπαιδευτής και εξεταστής σε αεροπορικές εταιρίες κορυφαίου επιπέδου.

Σχετικά άρθρα

Ράλι Μόντε Κάρλο

Η στιγμή που θα ανοίξει η αυλαία για τις 14 φετινές παραστάσεις του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι φτάνει.

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, από την πόλη Γκαπ και όχι μπροστά από το Casino του Μόντε Κάρλο, δίνεται η εκκίνηση του ράλι Μόντε Κάρλο, πρώτος γύρος της σεζόν.

Hyundai i20 WRC

Τους προβολείς Laser τους πρωτοχρησιμοποίησε η M-Sport στα Ford Fiesta WRC, με τον Οζιέ να δηλώνει την πολύ άσπρη δέσμη που εκπέμπουν.

Στο φετινό ράλι Μόντε Κάρλο όπως προκύπτει από τις δοκιμές τα Hyundai i20 WRC θα είναι αυτά που θα ακολουθήσουν την επιλογή της M-Sport.

Alfa Romeo Sauber F1 Team

Η Alfa Romeo στο μαγικό κόσμο των αγώνων το 2019 γυρίζει σελίδα στην ιστορία της καθώς από τη φετινή χρονιά εντάχθηκε στην ομάδα ένας οδηγός, από τους πλέον ταλαντούχους που έχουν περάσει το σκαλί της Formula 1.

Ferrari 360 Modena

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά αυτοκίνητα να καταλήγουν στον πάτο της θάλασσας ή κάποιας λίμνης με τη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων να πρόκειται για λάθος όμως αυτό δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Maserati Levante Vulcano

Μια «έκρηξη» στυλ, εξατομίκευσης και δύναμης έρχεται από τη νέα έκδοση ονόματι “Vulcano” της Maserati Levante.

Ράλι Μόντε Κάρλο

Στον πιο ιδιαίτερο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, το ράλι Μόντε Κάρλο (24-27 Ιανουαρίου), λόγω των καιρικών συνθηκών ο διαρκής πονοκέφαλος πληρωμάτων και αγωνιστικών διευθυντών είναι τα ελαστικά.

Καναδάς

Το να οδηγείς εν μέσω χιονοθύελλας είναι από μόνο του αρκετά επικίνδυνο ακόμα και αν ο δρόμος είναι καθαρισμένος οπότε σε περίπτωση που πρέπει να κινηθείς πάνω σε χιόνι τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Tesla Model 3

Η Tesla έλαβε έγκριση τύπου για το πιο πρόσφατο μοντέλο της γκάμας της, το Model 3, το οποίο σημαίνει ότι πλέον μπορεί να ξεκινήσει και επίσημα την πώλησή του στην ευρωπαϊκή αγορά με την έγκριση να δίνεται από την αρμόδια υπηρεσία της Δανίας.

Renault

Στα στέκια της πόλης έχει ήδη αρχίζει να συζητιέται έντονα το Renault Twingo, καθώς ανανεώθηκε σε εμφανισιακό και εξοπλιστικό επίπεδο.