Είστε εδώ

Αγώνες

Skoda Motorsport: Η νέας της έδρα σε 16.400 τ.μ.

του Γιώργου Ψαρρά

Μια «νίκη» σημείωσε το αγωνιστικό τμήμα της Skoda, όχι όμως σε κάποια Ειδική Διαδρομή αλλά στο θέμα των εγκαταστάσεων της.

Η τσέχικη εταιρεία δημιούργησε για την Skoda Motorsport τη δική της έδρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο κεντρικό της εργοστάσιο στα προάστια της Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Έτσι λοιπόν πλέον όλα τα τμήματα της Skoda Motorsport βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη, η εργοστασιακή ομάδα και οι πελάτες εξυπηρετούνται καλύτερα, πραγματοποιείται εκεί η έρευνα, η ανάπτυξη, η παραγωγή, ενώ εκεί βρίσκονται τα γραφεία αλλά και εκθεσιακός χώρος.

Οι νέες εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν μια επιφάνεια 16.400 τ.μ. εκ των οποίων τα 1.859 τ.μ. είναι γραφεία και τα 3.844 τ.μ. συνεργείο και αποθηκευτικοί χώροι.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι ο περσινός στόχος της Skoda Motorsport να πουληθούν 200 Fabia R5 σε παγκόσμιο επίπεδο επετεύχθη, ενώ μέχρι στιγμής φέτος έχουν πουληθεί 250 Fabia R5.

Σχετικοί όροι: 

Σχετικά άρθρα

Πίστα Βαρκελώνης - 2η μέρα

Οι κόκκινες βολίδες από το Μαρανέλο ήταν οι ταχύτερες και στη 2η μέρα των επίσημων δοκιμών, αλλά με τον Μονεγάσκο Λεκλέρκ στο κόκπιτ της Ferrari SF90, αντί του Φέτελ. 

Jaguar E-Type

Τα σύγχρονα μοντέλα, όπως η Jaguar E-Type, διαθέτουν πληθώρα τεχνολογικών συστημάτων, τα οποία μαθαίνουν τις συνήθειες των οδηγών τους όσο αυτοί βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.

Ράλι Σουηδίας

Η Pirelli είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών του jwrc με τα Ford Fiesta R2.

Τα αυτοκίνητα αυτά χρησιμοποιούν κινητήρα ενός λίτρου τεχνολογίας EcoBoost απόδοσης 200 ίππων. Συνδυάζεται με κιβώτιο της Sadev 5 σχέσεων με την κίνηση να μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς.

Κιβώτιο ταχυτήτων

Το μέλλον της Formula 1 έχει πάρει το δρόμο της τυποποίησης των τμημάτων.

Χειμερινές δοκιμές

Οι χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, με το μεσημεριανό διάλειμμα να βρίσκει και πάλι τη Ferrari στην κορυφή με τον Σαρλ Λεκλέρκ πίσω από το τιμόνι.

Από το Λε Μαν στο πικάπ σας

Η Porsche αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σειρά δίσκων βινυλίου στην οποία θα αναλύονται οι 19 νίκες που έχει πετύχει στον πιο διάσημο αγώνα αντοχής, τις 24 ώρες του Λε Μαν.

SEAT

Ήδη τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας, όπως η αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, συμβάλουν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Lamborghini

Από τη στιγμή που όλη η αυτοκινητοβιομηχανία κινείται προς τα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, αναπόφευκτα το ίδιο θα συμβεί και με μάρκες που ειδικεύονται στην κατασκευή εξωτικών supercars όπως είναι η Lamborghini.

Subaru

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι επισκεφτούν το περίπτερο της Subaru στο φετινό 89ο Σαλόνι της Γενεύης δε θα βαρεθούν.

Αυτό διότι η ιαπωνική εταιρεία στην ελβετική πόλη, πέρα από δυο ηλεκτρικά μοντέλα τεχνολογίας e-BOXER, θα παρουσιάσει και το νέο Viziv Adrenaline Concept.

Apple

Ολοένα και περισσότεροι χρήστες εξοικειώνονται με τις τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου που διαθέτουν αρκετά κινητά μέσω των οποίων αναγνωρίζουν τον κάτοχό τους και ξεκλειδώνουν.