Είστε εδώ

Αγώνες

Πρωτάθλημα ταχύτητας : Μέγαρα 17-18 Νοεμβρίου

Από το σωματείο ELLADA RACING CLUB που διοργανώνει τον αγώνα ταχύτητας στα Μέγαρα ανακοινώνονται τα εξής:

Οι αγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν στον 2ο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος ταχύτητας στην πίστα Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου 2018, υπάρχουν ειδικές προνομιακές τιμές για να διανυκτερεύσουν κοντά στην πίστα στο ξενοδοχείο “Il Desto studio” στο Αλεποχώρι,

Να θυμίσουμε ότι οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου. Ο αγώνας του Νοεμβρίου αποτελεί τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος ταχύτητας 2018, το οποίο πρόκειται να ολοκληρωθεί με τον 3ο και τελευταίο αγώνα, επίσης στα Μέγαρα, στις 15-16 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, με τις ημερομηνίες για τους αγώνες του Πρωταθλήματος του 2019 να έχουν ήδη ανακοινωθεί, η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής προχώρησε στην πρωτοποριακή κίνηση της θέσπισης μιας Super Season. Τη Super Season απαρτίζουν οι δύο αγώνες που απομένουν για το φετινό πρωτάθλημα ταχύτητας, μαζί με τους τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος του 2019.

Από αυτές τις έξι συναντήσεις θα αναδειχθεί ένας υπερπρωταθλητής από κάθε κατηγορία που θα συμπληρώσει, ο οποίος θα κερδίσει τη δωρεάν συμμετοχή του στους αγώνες του πρωταθλήματος ταχύτητας του 2020!

Νέα κόλπα αυτά και να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι αγωνιζόμενοι.

Επίσης παράλληλα με τους αγώνες ταχύτητας διοργανώνονται και ισάριθμοι αγώνες ατομικής χρονομέτρησης (HTTC), στους οποίους μπορεί να συμμετέχει ο καθένας με το καθημερινό  του αυτοκίνητο.

Και στο HTTC θα ισχύσει η Super Season, για τους δύο αγώνες του 2018 και τους τέσσερις του 2019, για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή σε καθεμιά από τις τρεις κατηγορίες: Stock, Sport και Extreme. Επιπλέον, ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει φέτος το νεοσύστατο έπαθλο ClioCup, για όσους συμμετέχουν στο HTTC με 2λιτρα Renault Clio.

Σχετικά άρθρα

Γκραν Πρι Αζερμπαϊτζάν

Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών για το Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν ακυρώθηκε λίγο μετά την έναρξή της όταν η Williams του Τζορτζ Ράσελ πέρασε πάνω από ένα φρεάτιο που δεν ήταν καλά στερεωμένο με αποτέλεσμα εκείνο να φύγει και να προκαλέσει ζημιά στο βρετανικό μονοθέσιο.

Tesla

Η Tesla είναι γνωστή κυρίως για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κατασκευάζει όμως η αμερικανική μάρκα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως εκείνον της ενέργειας.

Toyota GT 86

Κόντρα σε κάθε λανθασμένη νοοτροπία που θέλει τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες αποκλεισμένους από τη απόλαυση και την ελευθερία της οδήγησης λειτουργεί η σχολή  “Spinal Track Rally Experience”.

Porsche

Η Κίνα είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον πλανήτη και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να έχει ικανοποιημένους τους εκεί πελάτες ώστε να απολαμβάνει υψηλά μερίδια πωλήσεων.

Renault - Nissan

Οι Renault και Nissan έχουν καταφέρει με τη συμμαχία που έχουν σχηματίσει (μαζί με τη Mitsubishi) να αναρριχηθούν σε μία από τις κορυφαίες θέσεις στον κόσμο σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις αυτοκινήτων.

Ford

Υπάρχουν μινιατούρες αυτοκινήτων που έχουν «τσιμπημένη» τιμή, ωστόσο αυτό το κλασσικό Ford Escort σε κλίμακα 1:25 είναι εξωπραγματικά ακριβό.